HP-tulostimet - HP Smart -sovelluksen asennus ja käyttö (Android, Apple iOS, iPadOS)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia sekä Android-, Apple iOS- ja iPadOS -älypuhelimia ja -taulutietokoneita.
Käytä mobiililaitteiden HP Smartia tulostamiseen, kopiointiin, skannaukseen, tulostimen vianmääritykseen ja tulostimen määrittämiseen langattomaan verkkoon.
HP-tiliä saatetaan tarvita HP Smart-toimintojen käyttämiseen. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda ohjelmiston ohjelmiston asennus prosessin aikana.
huomautus:
Tämä asiakirja koskee HP Smart -sovellusta Android-, iOS- ja iPadOS -mobiililaitteilla. Jos käytät Windows 10- tai Mac-tietokonetta, siirry kohtaan HP Smart -sovelluksen asennus ja käyttö (Windows 10) tai HP Smart -sovelluksen asennus ja käyttö (Mac).

Vaihe 1: Katso yhteenvetovideo

Vaihe 2: Asenna HP Smart-sovellus ja määritä tulostin

Asenna HP Smart-sovellus mobiililaitteeseen, jonka käyttö järjestelmä on Android OS 7,0 (nougat) tai uudempi, Apple iOS 12,0 tai uudempi tai iPadOS.
  1. Siirry puhelimen tai tabletin selaimella osoitteeseen 123.hp.com ja asenna HP Smart -sovellus.
  2. Varmista, että mobiililaite on yhdistetty langattomaan verkkoosi, jossa on Bluetooth käytössä, ja avaa sitten HP Smart-sovellus.
    Yksityisyyttä ja tiedon keruuta koskevat lausunnot näkyvät.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihto ehdoista vaatimuksen mukaan:
    • Uuden tulostimen määrittäminen: Määritä uusi tulostin tai Yhdistä tulostimeen, joka on jo määritetty.
    • Kirjaudu sisään: HP-tilin luominen tai kirjautuminen HP-tilille HP Smart-toimintojen käyttämistä varten. Jos sinulta kysytään tilin vahvistusta, noudata näyttöön tulevia ohjeita ja Etsi vahvistus koodi.
    • Ohita nyt: Siirry HP Smart-sovelluksen aloitus näyttöön.
  4. Jos saat kehotteen, anna Bluetooth-yhteyden ja sijainnin käyttöoikeudet.
    Lisä tietoja siitä, miten HP Smart app käyttää Bluetoothia ja paikannusta, on kohdassa miksi HP:n Smart App-sovelluksen on oltava Bluetoothin ja kohteen käyttö oikeus tämän asia kirjan usein kysytyissä kysymyksissä (FAQ) .
  5. Aloitus näytössä:
    • Jos tulostimesi löytyi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos tulostimesi näkyy Asenna-kohdan avulla, napauta tulostinta, viimeistele tulostimen asennus noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja jatka sitten seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos tulostintasi ei näyluettelossa, valitse tulostin löydettyjen tulostinten luettelosta tai Määritä uusi tulostin napauttamalla kohtaa Lisää tulostin ja noudata sitten näytön ohjeita.
Jos tulostimen määrityksen aikana ilmenee ongelmia, katso Mitä jos tulostinta ei löydy määrityksen aikana? tämän oppaan kohdassa usein kysytyt kysymykset.
huomautus:
Android 7.0 (Nougat) -version ja uudenpien versioiden rajoitukset saattavat estää Wi-Fi-tulostimen asennuksen Androidin HP Smart -sovelluksella. Jos langattoman tulostimen asennus ei onnistu, siirry osoitteeseen 123.hp.com Windows- tai Mac-tietokoneella tai iOS- tai iPadOS-laitteella ja määritä langaton yhteys HP:n ohjatulla asennustoiminnolla. Voit myös yhdistää tulostimen ohjauspaneelin ohjatulla langattoman yhteyden asennustoiminnolla tai WPS:llä (Wi-Fi Protected Setup). Kun laite on Wi-Fi-verkossa, HP Smart voi löytää tulostimen ja ottaa tulostuksen käyttöön. Siirry kohtaan HP Smart -sovelluksen tulostinmääritys epäonnistuu (Android) ja lue yksityiskohtaiset ohjeet.

Vaihe 3: Tulostaminen, skannaus ja kopiointi

Käytä HP Smart -sovellusta kopiointiin, skannaukseen ja tulostukseen eri tavoin. Sinun on kirjauduttava HP-tilille, jotta voit käyttää joitakin HP:N älykkäitä toimintoja.

Vaihe 4: Tulostimen asetusten, viestien ja tarvikkeiden hallinta

Tulostimen asetukset-sivulla voit hallita tulostimen asetuksia, tarkastella ilmoituksia ja tilata tarvikkeita.
huomautus:
Asetusten sijainti vaihtelee mobiililaitteesta riippuen.
  • Tulostimen tarkasteleminen ja hallitseminen: Avaa tulostimen asetukset-sivu napauttamalla tulostimen kuvaketta. Voit tarkastella tulostimen tila tietoja, ohjata tulostamista jos se on saatavilla, vaihtaa tulostin määrityksiä, tulostaa tulostin raportteja, katsella verkko tietoja ja paljon muuta.
    huomautus:
    Tulostimen tiedot, raportit ja työkalut vaihtelevat tulostimen mukaan.
  • Näytä viestit: Napauta ilmoituskuvaketta (Android) tai tulostinkuvaketta (iOS, iPadOS) nähdäksesi virheilmoitukset. Jos haluat nähdä tulostus aktiviteetin, Mobile Fax-tehtävän, älykkäiden tehtävien toiminnan ja etsiä erikoistarjouksia, napauta ilmoitus kuvaketta .
  • Tilaa tarvikkeita: Tilaa tarvikkeita ja hallinnoi HP Instant Ink -tiliäsi napauttamalla Supplies (Tarvikkeet) -ruutua.

Vaihe 5: Opi lisäominaisuuksista

Tutustu HP Smart -sovelluksen lisäominaisuuksiin.
  • Print Anywhere: Käytä mobiililaitetta tulostus töiden lähettämiseen Inter netin kautta, kun olet poissa tulostimesta. Voit myöntää tulostimen käytön etäyhteyden kautta, tämä vaihto ehto on käytettävissä tietyissä HP-tulostimissa. Kohdassa Print Anywhere HP Smart -sovelluksessa saadaksesi lisätietoa.
  • Smart Tasks: Luo pikavalintoja tulostamiseen, sähköpostien lähettämiseen tai tiedostojen tallentamiseen HP Smart -sovelluksesta. Kohdassa Using Smart Tasks (Smart Tasks -sovelluksen käyttö) saadaksesi lisätietoa.
  • Mobile Fax (Mobiilifaksi): Lähetä fakseja mobiililaitteesta faksilaitteisiin tai faksitoiminnolla varustettuihin tulostimiin. Kohdassa Sending Faxes with the HP Smart app (Faksien lähettäminen HP Smart -sovelluksella) saadaksesi lisätietoa.
  • Tulostus taulukot: Voit käyttää lapsille maksutonta tulostettavia sisältöjä, kuten opinto laskenta taulukoita, väritys sivuja, pulmia ja luettavaa.
  • Ohjeen & tuki: Lue lisää HP Smart-, tulostin-ja yhteys tiedoista, tulostus-, skannaus-ja jakamis ohjeista, linkkejä lisä ohjeeseen ja-tukeen sekä nopeasta ja maksuttomasta avun annosta virtuaalisella edustajalla. Tuetut virtuaali-agentin kielet ovat Englannin, Espanjan, Saksan, Hollannin, Ranskan, Japanin, Simplified Chinese and Portuguese.
  • Tili: Voit käyttää HP-tilin aloitus sivua, jossa voit hallita HP-tiliä, lisätä tulostimia ja hallita HP:N etuja.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tarkastele vastauksia HP Smart -sovellukseen liittyviin usein esitettyihin kysymyksiin.