HP-tulostimet - HP Smart -sovelluksen käyttö (Android ja Apple iOS)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia sekä Android- ja Apple iOS -älypuhelimia ja -taulutietokoneita.
Käytä mobiililaitteiden HP Smartia tulostamiseen, kopiointiin, skannaukseen, tulostimen vianmääritykseen ja tulostimen määrittämiseen langattomaan verkkoon.
HP Smart -sovelluskuvake

Vaihe 1: Katso yhteenvetovideo

Vaihe 2: Asenna HP Smart-sovellus ja määritä tulostin

Asenna HP Smart -sovellus mobiililaitteeseen, jossa on Android OS 6.0 (Marshmallow) tai uudempi tai Apple iOS 11 tai uudempi.
  1. Siirry puhelimen tai tabletin selaimella osoitteeseen 123.hp.com ja asenna HP Smart -sovellus.
  2. Varmista, että mobiililaite on yhdistetty langattomaan verkkoon.
  3. Avaa sovellus ja lisää sitten tulostin.
    huomautus:
    Android 7.0 (Nougat) -version ja uudenpien versioiden rajoitukset saattavat estää Wi-Fi-tulostimen asennuksen Androidin HP Smart -sovelluksella. Jos langattoman tulostimen asennus ei onnistu, siirry osoitteeseen 123.hp.com Windows- tai Mac-tietokoneella tai iOS-laitteella ja määritä langaton yhteys HP:n ohjatulla asennustoiminnolla. Voit myös yhdistää tulostimen ohjauspaneelin ohjatulla langattoman yhteyden asennustoiminnolla tai WPS:llä (Wi-Fi Protected Setup). Kun laite on Wi-Fi-verkossa, HP Smart voi löytää tulostimen ja ottaa tulostuksen käyttöön. Siirry kohtaan HP Smart -sovelluksen tulostinmääritys epäonnistuu (Android) ja lue yksityiskohtaiset ohjeet.
    • Jos tulostimesi löytyi, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos tulostimen näytössä on Set Up (Määritä), napauta näyttöä, viimeistele tulostimen asennus näytön ohjeiden mukaisesti ja jatka seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos tulostinta ei näy, valitse tulostin löydettyjen tulostimien luettelosta tai määritä uusi tulostin napauttamalla plusmerkkiä ja seuraa sitten näytön ohjeita.
Jos tulostimen määrityksen aikana ilmenee ongelmia, katso Mitä jos tulostinta ei löydy määrityksen aikana? tämän oppaan kohdassa usein kysytyt kysymykset.

Vaihe 3: Tulostaminen, skannaus ja kopiointi

Käytä HP Smart -sovellusta kopiointiin, skannaukseen ja tulostukseen eri tavoin.

Vaihe 4: Tulostimen asetusten, viestien ja tarvikkeiden hallinta

Aloitusnäytössä voit muuttaa tulostimen asetuksia, tarkastella viestejä ja tilata tarvikkeita.
huomautus:
Asetusten sijainti vaihtelee mobiililaitteesta riippuen.
  • Tulostinasetusten muuttaminen: Napauta tulostinkuvaketta, jos haluat esimerkiksi muuttaa tulostimen asetuksia tai tarkastella tulostimen tietoja ja raportteja.
  • Näytä viestit: Napauta Ilmoitus-kuvaketta (Android) tai tulostinkuvaketta (iOS) nähdäksesi virheilmoitukset. Voit näyttää tulostustoiminnan ja Smart Tasks -toiminnan ja löytää erikoistarjouksia napauttamalla Ilmoitus-kuvaketta .
  • Tilaa tarvikkeita: Tilaa tarvikkeita ja hallinnoi HP Instant Ink -tiliäsi napauttamalla Supplies (Tarvikkeet) -ruutua.

Vaihe 5: Opi lisäominaisuuksista

Tutustu HP Smart -sovelluksen lisäominaisuuksiin.
  • Print Anywhere: Mobiililaitteen avulla voit lähettää tulostustöitä Internetin kautta, kun olet poissa tulostimen luota. Käytettävissä tietyissä HP-tulostimissa. Kohdassa Print Anywhere HP Smart -sovelluksessa on lisätietoa.
  • Smart Tasks: Luo pikavalintoja tulostamiseen, sähköpostien lähettämiseen tai tiedostojen tallentamiseen HP Smart -sovelluksesta. Kohdassa Smart Tasks -sovelluksen käyttö on lisätietoa.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tarkastele vastauksia HP Smart -sovellukseen liittyviin usein esitettyihin kysymyksiin.