HP-tulostimet - Tulostaminen iPhone-, iPad- tai iPod Touch -laitteesta

Tämä asiakirja koskee langattomia HP-tulostimia sekä Applen iPad-, iPhone- ja iPod Touch -laitteita.
Voit tulostaa valokuvia, asiakirjoja, sähköpostiviestejä tai verkkosivuja Applen iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteista useimpiin langattomiin HP-tulostimiin käyttämällä iOS-laitteille tarkoitettua sisäistä Apple AirPrint, -tulostusratkaisua.
Lisätietoja Apple AirPrintistä on tämän asiakirjan lopussa kohdassa Usein kysytyt kysymykset (UKK).
Tulostaminen Apple AirPrint -sovelluksella
Voit tulostaa useimmista sovelluksista sellaiseen tulostimeen, joka on Apple iOS-laitteesi kanssa samassa Wi-Fi-verkossa.
Seuraava video havainnollistaa tulostamisen Applen iPadista Applen AirPrint-sovelluksella.
.
Jos et näe videota tai haluat nähdä videon eri koossa, siirry YouTube-videoon Kuinka Applen Airprint-ominaisuudella tulostetaan (YouTube) (englanniksi).
  1. Varmista, että tulostimesi langaton toiminto on käytössä ja tulostin on yhdistetty paikalliseen langattomaan verkkoon.
    Joidenkin tulostimien ohjauspaneelissa on langattoman yhteyden kuvake ja sininen valo. Varmista, että valo palaa eikä vilku, jos tulostimessa on langattoman yhteyden kuvake.
  2. Avaa Apple iOS -laitteen Wi-Fi-asetukset ja varmista, että laite on yhdistetty samaan paikalliseen langattomaan verkkoon kuin tulostin.
      huomautus:
    AirPrint ei tue julkisia langattomia verkkoja, kuten julkisia hotspot-mobiililiityntäpisteitä, Bluetooth- tai 3G- tai 4G-mobiilidatayhteyksiä.
  3. Avaa asiakirja, valokuva, sähköpostiviesti tai verkkosivu, jonka haluat tulostaa, ja avaa valikkovaihtoehdot valitsemalla Jaa-kuvake tai .
  4. Valitse Tulosta tai Tulosta-kuvake sen mukaan, minkä tyyppisen tiedoston haluat tulostaa.
    Printer Options (Tulostinasetukset) -valikko avautuu.
  5. Valitse Printer Options (Tulostinasetukset) -valikosta Select Printer (Valitse tulostin).
    Verkossa käytettävissä olevien tulostimien luettelo avautuu.
  6. Valitse tulostin, muuta tarvittaessa tulostusasetuksia ja valitse sitten Print (Tulosta).
Usein kysytyt kysymykset (UKK)
Katso seuraavassa luetellut usein kysytyt kysymykset tulostamisesta Apple AirPrint -sovelluksella.