HP-tulostimet - Rekisteröityminen HP Instant Ink -ohjelmaan

Tämä asiakirja koskee kaikkia HP:n tulostimia, jotka ovat oikeutettuja HP Instant Inkin käyttöön.
HP Instant Ink on mustekasetin korvaamispalvelu. Sinun ei tarvitse ostaa uusia mustekasetteja jälleenmyyjiltä, kun olet rekisteröitynyt HP Instant Ink -ohjelmaan.
Voit osallistua rekisteröimällä HP Instant Ink -oikeutetun tulostimesi osaksi Instant Ink -suunnitelmaa. Suunnitelma veloittaa maksun, joka perustuu kuukausittain tulostamiesi sivujen määrään. Tulostin lähettää mustetasotiedot HP:lle, ja kun tulostimen muste on vähissä, korvaavat mustekasetit lähetetään sinulle veloituksetta. Palauta tyhjät mustekasetit HP:lle kirjeessä jonka postikulut on maksettu, niin HP kierrättää ne.* Sinun ei tarvitse ostaa uusia mustekasetteja jälleenmyyjiltä, kun olet rekisteröitynyt HP Instant Ink -ohjelmaan.
*Kasetin kierrätys ei ole käytettävissä Italiassa tai Portugalissa. Hävitä kasetit vastuullisesti paikallisten säädösten mukaisesti.

Videoesittely

Tämä video esittää, kuinka HP Instant Ink -palveluun rekisteröidytään.

Vaihe 1: HP Instant Ink -vaatimusten tarkistaminen

Ennen kuin voit rekisteröidä tulostimesi HP Instant Ink -ohjelmaan, varmista, että seuraavat edellytykset täyttyvät.
  • HP Instant Ink -palveluun soveltuva tulostin: Siirry kohtaan HP Instant Ink, selaa alaspäin ja napsauta Tarkista, toimiiko HP-tulostimesi Instant Inkin kanssa -linkkiä avataksesi yhteensopivien HP-tulostinten luettelon.
  • Tulostin, jossa on aktiivinen Internet-yhteys: Tulostin on määritettävä kiinteään tai langattomaan verkkoon ja verkkopalvelut on otettava käyttöön. Yhteys tarvitaan, jotta HP Instant Ink voi seurata tulostimesi musteen tilaa. Tulostimen ei tarvitse olla yhteydessä Internetiin päivittäin, mutta HP suosittelee, että tulostimen Internet-yhteys on käytössä mahdollisimman usein. Jos yhteyttä ei ole ollut muutamaan päivään, saat muistutuksia Internet-yhteyden muodostamisesta. Jos et muodosta yhteyttä, HP Instant Ink -mustekasetit lakkaavat lopulta tulostamasta.
    Lisätietoja tulostimen liittämisestä verkkoon saat HP:n asiakastuesta. Kirjoita tulostimen mallinumero ja etsi sitten tulostimen verkkoyhteyden määrittämistä koskeva asiakirja.
    huomautus:
    USB-kaapeliyhteys ei ole sama asia kuin HP Instant Ink -palvelua varten tarvittava Internet-yhteys.
  • Sähköpostiosoite: HP Instant Ink -palveluun rekisteröitymistä varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen (Gmail, Hotmail, Yahoo jne.).
  • Voimassa oleva luotto- tai pankkikortti: Luettelo hyväksytyistä luotto- ja pankkikorteista tulee näkyviin, kun rekisteröidyt HP Instant Ink -palveluun.

Vaihe 2: Rekisteröidy ja lisää tulostimesi HP Instant Ink -palveluun käyttämällä tulostimen koodia

1. Siirry kohtaan HP Instant Ink ja napsauta Rekisteröidy nyt päästäksesi alkuun.
    Rekisteröityminen HP Instant Ink -palveluun
  2. Valitse tulostimesi luettelosta.
    Tulostimen valitseminen
  3. Valitse tilaus tai anna rekisteröitymis/prepaid-avain napsauttamalla Anna avain.
    • Jos olet ostanut rekisteröitymiskortin tai prepaid-kortin osallistuvalta jälleenmyyjältä, napsauta Anna pin-koodi/avain ja kirjoita rekisteröitymis/prepaid-kortin raaputuspinnan alla oleva avain kenttään.
      Varmista, että kirjoitat koodin/pin-koodin täsmälleen niin kuin se näkyy kortissa, tai rekisteröinti ei onnistu.
    • Jos et ole ostanut rekisteröitymiskorttia, valitse sopiva tilaus.
    Tilauksen valitseminen
    Rekisteröinti/prepaid-avaimen kirjoittaminen Anna avain -painikkeen napsauttamisen jälkeen
  4. Täytä tiedot luodaksesi HP Connected -tilin, tai jos sinulla on jo tili, napsauta Kirjaudu ja sitten Rekisteröi toinen tulostin tili-sivullasi. HP Instant Ink-palvelun käyttämiseen tarvitaan HP Connected -tili.
    HP Connected -tilin luominen
  5. Varmista, että tulostin on yhdistetty internetiin. Ohjeita saat napsauttamalla How do I connect? (Miten muodostan yhteyden?) -painiketta. Kun tulostin on yhdistetty, valitse Jatka.
    Tulostimen Internet-yhteyden muodostaminen
  6. Verkkopalvelut on otettava käyttöön, jotta voit käyttää HP Instant Inkiä. Ota verkkopalvelut käyttöön noudattamalla tulostintasi vastaavia sivun ohjeita. Asenna tulostimen laiteohjelmistopäivitykset pyydettäessä.
  7. Kun käynnistät verkkopalvelut, odota, että tulostin tulostaa tulostimen lunastuskoodin sisältävän tietoarkin. Kun sivu on tulostettu, valitse Jatka. Jos sivulla ei ole koodia, napsauta Sivullani ei ole koodia.
  8. Etsi tietosivulla oleva tulostimen koodi.
    Esimerkki tietosivulla olevasta tulostinkoodista.
    Jos tietosivulla on sähköpostiosoite, kuten abc234vbn3434@hpeprint.com, tulostimen koodi on numero ja merkit ennen osaa @hpeprint.com. Kyseisessä esimerkissä tulostinkoodi olisi abc234vbn3434.
    Deskjet 3630 -sarja: Jos tulostetulla sivulla ei ole sähköpostiosoitetta eikä tulostimen koodia, ota verkkopalvelut käyttöön noudattamalla sivun ohjeita. Kun otat verkkopalvelut käyttöön, tulostuu toinen sivu, josta näet sähköpostiosoitteen ja tulostimen koodin.
  9. Kirjoita tulostimen koodi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tietosivulla ja valitse sitten Käytä. Jos sinulla on ongelmia tämän vaiheen kanssa, napsauta Tuottaako koodin löytäminen tai lunastaminen vaikeuksia? -linkkiä.
    Tulostimen koodin kirjoittaminen

Vaihe 3: Lisää toimitus- ja laskutustiedot

Viimeistele rekisteröityminen lisäämällä toimitusosoite, luotto- tai pankkikortin tiedot ja tarkista tilauksesi.
  1. Anna Shipping (Toimitus) -sivulla osoite, johon haluat HP:n toimittavat Instant Ink -kasettisi, ja valitse Save & Continue (Tallenna ja jatka).
  2. Kirjoita Laskutustiedot-sivulla prepaid-avain ja maksukortin tiedot ja napsauta Jatka (jos syötit prepaid-kortin aiemmin, syötä täällä vain maksukortti).
  3. Tarkista tietosi Lähetä tilaus -sivulla. Jos sinulla on tarjous- tai ystävän suosituskoodi, kirjoita se Erikoistarjoukset-ruutuun ja napsauta Käytä. Hyväksy palveluehdot valitsemalla ruudun ja napsauta sitten Rekisteröidy.
    HP Instant Ink lähettää sähköpostiisi tervetulotoivotuksen, jossa on tietoja tilistäsi. Jatka seuraavaan vaiheeseen.
    Tilauksen lähettäminen

Vaihe 4: HP Instant Ink -tilin ominaisuuksien tarkistaminen

Kun olet rekisteröitynyt, käy läpi HP Instant Ink -tilisi valitsemalla Näytä tili. Muista lisätä HP Instant Ink -tilisivusi kirjanmerkkeihin. Sivu sisältää useita työkaluja ja ominaisuuksia:
  • Tilauksen ja seuraavalle kuukaudelle siirtyvien sivujen tarkasteleminen: Voit tarkastella kuukauden aikana tulostettujen tilauksen sivujen ja edelliseltä kuukaudelta siirtyneiden sivujen määriä. Lisätietoja saat napsauttamalla Tulostushistoria.
  • Salasanan vaihtaminen: Valitse My Account (Oma tili), Account Settings (Tilin asetukset) ja Update my email and password on HP Connected (Päivitä HP Connected -tilini sähköpostiosoite ja salasana). Noudata sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  • Mustekasettitoimitusten tarkistaminen: Kaikkien kasettien nykytila ilmoitetaan Musteen tila -osiossa. Paikanna edellinen ja seuraava toimitus Mustetoimitus-osiosta ja napsauta seurantanumeroa paikantaaksesi lähetyksen.
  • Tilauksen muuttaminen: Voit tehdä muutoksia rekisteröintiin tai peruuttaa sen napsauttamalla Oma tili ja sitten Oma tilaus.
  • Muuta toimitus- tai luotto- tai pankkikortin tietoja tai lisää prepaid kortti: Valitse My Account (Oma tili) -osiossa Change Shipping Information (Muuta toimitustietoja) tai Change Billing Information (Muuta laskutustietoja).
  • Lisäohjeiden hakeminen: Help Center (Ohjekeskus) -osiossa on vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, ohjevideoita ja tukifoorumi. Ota yhteyttä tukeen valitsemalla Virtuaaliedustaja tilisivusi yläreunassa (virtuaaliedustaja/keskustelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa).
Tilisivu

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi lisää tietoa HP Instant Ink -palvelusta.