HP-tulostimet - USB-tulostimen määritysten asettaminen (Mac)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia ja Mac-tietokoneita.
Määritä HP-tulostin USB-kaapeliyhteyttä varten Mac-tietokoneeseen. Saadaksesi tuetuimmat ominaisuudet USB-yhteydellä varustettuun tulostimeen, asenna täysien ominaisuuksien HP-tulostinohjain.
Vaihe 1: Valmistele tulostimen asennus
Tarkista edellytykset valmistellaksesi USB-yhteyden ja ohjaimen asennuksen.
  1. Varmista seuraavat edellytykset ja tarvikkeet, ennen kuin aloitat:
    • Tulostimeen on kytketty virta ja se on valmiustilassa.
    • Käytä enintään 3 metrin pituista USB-kaapelia.
    • Tietokoneessasi on vapaa USB-porttipaikka. Jos liität USB-keskittimeen tai telakointiasemaan, tulostin ei välttämättä saa riittävästi virtaa toimiakseen kunnolla.
  2. Irrota tulostimen USB-kaapeli tietokoneesta. Älä liitä kaapelia, ennen kuin sitä pyydetään ohjaimen asennusvaiheen aikana.
Vaihe 2: Asenna ohjain ja määritä yhteys
Tulostimesta ja käyttöjärjestelmäversiosta riippuen täysien ominaisuuksien ohjain tai HP Easy Start -asennussovellus on ladattavissa, tai asenna ohjain Applen ohjelmistopäivityksen kautta.
  1. Mene osoitteeseen 123.hp.com, kirjoita tulostimen mallinumero ja napsauta sitten Aloita. Tulostimesta ja käyttöjärjestelmäversiosta riippuen ohjatun asennuksen sovellus HP Easy Start latautuu, tai sinut uudelleenohjataan HP:n ohjelmisto- ja ajuripäivityksien sivulle ja täysien ominaisuuksien ohjaimen asennusta varten.
      huomautus:
    Kun Asenna näkymä tulee näkyviin, varmista, että HP Scan tai HP Easy Scan on valittuna jos tulostimessasi on skanneri täysien skannausominaisuuksien käyttöönottoa varten.
    • Jos HP Easy Start latautuu, määritä ja asenna tulostin näytön ohjeita noudattamalla. Sinun ei tarvitse suorittaa tämä osan seuraavia vaiheita, jos asennus on onnistunut.
    • Jos Easy Start epäonnistuu tai tulostimesi ei ole lueteltuna osoitteessa 123.hp.com, jatka näiden vaiheiden suorittamista sentaaksesi ohjaimen HP:n verkkosivuilta.
  2. Mene HP:n asiakastuki – Ohjelmiston ja ohjaimen lataukset, kirjoita tulostimen mallinumero, jos näyttöön tulee kehote, ja vahvista sitten, että käyttöjärjestelmän versio on oikea.
  3. Ohjain-tuotteen asennusohjelmisto kohdassa, napsauta HP Easy Start tai täysien ominaisuuksien ohjaimen vierestä Lataa, riippuen kumpi vaihtoehto on näkyvillä, ja avaa sitten HP Easy Start -tiedosto tai HP .dmg -tiedosto Lataukset-kansiosta tai selaimen latauspalkista ja aloita asennus.
      huomautus:
    Jos Mac-tulostinohjaimen asentaminen Apple-ohjelmistopäivitystä käyttämällä näkyy Lataa-painikkeen sijaan, napsauta Lisätietoja lukeaksesi vaiheet tulostinohjaimen asentamista varten Apple-ohjelmistopäivityksen kautta.
  4. Jos sinua pyydetään valitsemaan tulostimen yhteystyyppi, valitse USB.
  5. Asenna-näytössä, varmista että HP Scan tai HP Easy Scan on valittuna, jos tulostimessasi on skanneri täysien skannausominaisuuksien käyttöönottoa varten.
  6. Jos sinua pyydetään lisäämään tulostin tulostinjonoon, valitse tulostimen nimi, valitse Käytä tai Tulosta käyttäen -valikko, valitse tulostimesi nimi avautuvasta valikosta ja napsauta sitten Lisää.
      huomautus:
    Jonkin eri ohjaimen valitseminen Käytä-valikosta saattaa johtaa rajalliseen toiminnallisuuteen.
    Kuva : Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta Lisää-ikkunassa
    Valitse tulostimen nimi Käytä-valikosta Lisää-ikkunassa
  7. Suorita asennus loppuun palaamalla HP-asennusohjelmaan.
  8. Kokeile tulostaa, skannata tai faksata tulostimen toimintojen mukaan.
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin USB-yhdistetyn HP-tulostimen asentamisesta ja käyttämisestä Mac-tietokoneessa.