HP:n taulutietokoneet, kannettavat ja All-in-One-tietokoneet - Mitä tehdä, jos salasana, lukituskuvio tai PIN-koodi on unohtunut (Android-käyttöjärjestelmä)

Tämä asiakirja koskee HP:n taulutietokoneita, kannettavia ja All-in-One-tietokoneita, joissa on Android‑käyttöjärjestelmä.
Salasana estää Android-laitteen luvattoman käytön. Jos unohdat salasanasi, et voi kirjautua sisään, ja laitteen tehdasasetukset on palautettava.
  varoitus:
Kaikki laitteeseen tallennetut tiedot poistetaan tehdasasetusten palauttamisen yhteydessä. MicroSD-kortille tallennettuja tietoja ei poisteta. Kaikkien sovellusten asennukset poistetaan. Google-tilille tallennetut tiedot voidaan palauttaa.

Android-käyttöjärjestelmällä varustetun taulutietokoneen tai tietokoneen palauttaminen

Jos unohdat salasanasi, lukituskuviosi tai PIN-koodisi, laitteen tehdasasetukset on palautettava. Saat ohjeet tehdasasetusten palauttamiseen laitteen ollessa sammutettuna valitsemalla jonkin alla olevista linkeistä laitteen tyypin ja Android-käyttöjärjestelmän version mukaan: