HP-tietokoneet - Käyttäjätilien ja sisäänkirjautumisen hallinta (Windows 7)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 7.
Salasanat ja erilliset tilit auttavat varmistamaan, että tietokoneella olevat tiedot pysyvät yksityisinä ja salattuina. Tässä asiakirjassa kuvaillaan Windows 7:n eri tilityyppejä ja kerrotaan, kuinka tilityyppejä vaihdetaan ja salasanoja tallennetaan ja muutetaan.
Windows 7 -versiosi saattaa poiketa hieman näistä ohjeista, mutta ohjeet ovat hyvin samankaltaisia. Jotkin tässä asiakirjassa kuvatut toimenpiteet koskevat vain tiettyjä Windows 7 -versioita. Kyseiset versiot ilmoitetaan tällöin ohjeiden alussa.

Videoesittely

Tässä videossa esitetään, miten käyttäjätilejä ja kirjautumisia hallitaan Windows 7:ssä.