HP:n kannettavat tietokoneet - muistikortinlukijoiden käyttäminen ja vianmääritys (Windows 7 ja Vista)

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP-tietokoneita, joissa on Windows 7- tai Vista-käyttöjärjestelmä ja joihin on asennettu valmiiksi muistikortinlukija.
Monissa kannettavissa HP-tietokoneissa on esiasennettu muistikortinlukija. Muistikortteja käytetään ensisijaisesti kuvien tuomiseen digikameroista, mutta niitä voi käyttää myös kuvien ja tiedostojen jakamiseen.
Kuva : Muistikortinlukija (oma lukijasi saattaa olla erilainen)
Muistikortinlukija
  huomautus:
Kaikkia muistikorttityyppejä ei tueta kaikissa tietokoneissa. Tarkista tietokoneen tukemat muistikorttityypit tietokoneen teknisistä tiedoista.
Yleisimpien muistikorttityyppien luettelo:
  • CompactFlash I
  • CompactFlash II
  • IBM Microdrive
  • Secure Digital (SD)
  • mini-SD
  • Muistitikku
  • Memory Stick Pro
  • Memory Stick Duo
  • Memory Stick Pro Duo
  • SmartMedia
Lisätietoja muistikorttien teknisistä ominaisuuksista on HP-tukiasiakirjassa Yleistietoja muistikorteista.
Kortinlukijan käyttäminen
Lue lisää kortinlukijan käyttämisestä seuraavista osioista.
Muistikortteihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen
Lue osio, joka kuvaa parhaiten ongelmaa.