HP-tulostimet - Palomuuri estää ohjaimen asennuksen tai tulostimen toiminnan (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP-tulostimia ja tietokoneita, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä.
Palomuuriohjelmisto auttaa estämään sisäverkkoon kohdistuvat hyökkäykset, mutta jotkin asetukset tai kokoonpanot voivat estää yhteyden verkkotulostimiin. Palomuuriasetukset voivat aiheuttaa jonkin seuraavista ongelmista:
  • Et voi asentaa tulostinohjelmistoa.
  • Kun asennat tulostinohjelmiston, tulostinta ei löydy verkossa.
  • Jotkin tulostimen toiminnot toimivat ja toiset eivät.
  • Yhtäkkiä tulostin ei tulosta.
  • Tulostimen tilaksi ilmoitetaan Ei yhteyttä, vaikka tulostin on liitetty verkkoon.
Poista palomuuri väliaikaisesti käytöstä HP Print and Scan Doctor -sovelluksella määrittääksesi, aiheuttaako palomuuri ongelman, ja määritä sitten palomuuri tarvittaessa suojausohjelmistolla.
Vaihe 1: Poista palomuuri väliaikaisesti käytöstä
Poista palomuuri väliaikaisesti käytöstä HP Print and Scan Doctor -sovelluksella määrittääksesi, estääkö se ohjaimen asennuksen tai tulostimen toiminnan.
  1. Lataa ja suorita HP Print and Scan Doctor.
  2. Napsauta Verkko.
    Valitse HP Print and Scan Doctor -ikkunassa Verkko.
  3. Napsauta Palomuurien vianmääritys.
    Valitse avattavasta valikosta Palomuurien vianmääritys.
  4. Napsauta sen palomuuriohjelmiston nimeä, jonka tilana on Käytössä, ja valitse sitten Poista käytöstä. Tee näin, kunnes kaikki palomuurit on poistettu käytöstä.
    Lisätiedot-ikkuna
  5. Kun kaikki palomuurit on poistettu käytöstä, asenna tulostinohjelmisto tai yritä käyttää tulostinta.
    • Jos asennus onnistui, ota palomuuri uudelleen käyttöön Print and Scan Doctor -sovelluksessa. Tulevien asennusten aikana voit joko poistaa palomuurin tilapäisesti käytöstä joka kerralla tai voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen ja määrittää palomuurin sallimaan HP-ohjelmat.
    • Jos tulostin toimii nyt, ota palomuuri uudelleen käyttöön Print and Scan Doctor -sovelluksella ja siirry sitten seuraavaan vaiheeseen, jossa määrität palomuurinsallimaan HP-ohjelmat.
    • Jos asennus ei onnistunut tai tulostimesi ei vieläkään toimi kunnolla, palomuuriohjelmisto ei ole syynä ongelmaan. Ota palomuuri uudelleen käyttöön Print and Scan Doctor -sovelluksella ja jatka vianmääritystä etsimällä ongelma HP:n asiakastuesta.
  huomautus:
Useiden palomuurien käyttäminen yhtä aikaa ei tee tietokoneesta yhtään turvallisempaa, ja siitä voi aiheuttaa ongelmia. Jos käytössä on useita palomuureja, poista kaikki paitsi yksi palomuuri käytöstä.
Vaihe 2: Määritä palomuuri
Virustorjunta- ja tietokoneen suojausohjelmat, kuten McAfee ja Norton, sisältävät palomuuriohjelmiston, joka valvoo tietokoneelle saapuvaa tiedonsiirtoa uhkien varalta. Noudata suojausohjelmistosi koskevan osion vaiheita.