• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP-tulostimet - Chromebookilta tulostaminen

Tämä asiakirja koskee Chromebookeja ja HP-tulostimia.
Määritä HP-tulostin Chromebookilla langatonta tai kiinteää yhteyttä varten.

Vaihe 1: Lisää tulostin Chromebookiin

Liitä tulostin Chromebookiin langattoman yhteyden kautta tai USB-kaapelilla ja viimeistele määritys. Tulostimen määritykseen ei tarvita ohjaimia eikä sovelluksia.
  1. Päivitä Chromebook uusimpaan Chrome OS -versioon.
  2. Varmista, että tulostin on käynnissä, mustekasetit on asennettu ja päälokeroon on lisätty tavallista paperia.
  3. Liitä tulostimen USB-kaapeli Chromebookiin tai aseta tulostin Chromebookin lähelle ja Wi-Fi-reitittimen kantoalueelle langatonta tulostusta varten ja yhdistä sitten tulostin paikalliseen Wi-Fi-verkkoon seuraavasti.
    • Tulostimet, joissa on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli: Valitse tulostimessa Asetukset-, Verkko- tai Langaton-valikko, valitse Langaton asennustoiminto ja yhdistä tulostin verkkoon ohjeiden mukaisesti.
      huomautus:
      Jos tarvitset verkon nimen (SSID) ja salasanan, siirry kohtaan Langattoman yhteyden salasanan selvittäminen.
    • Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia: Pidä Wireless (Langaton) -painiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Pidä Tango-tulostimessa tulostimen takana olevaa Wireless (Langaton) -painiketta ja Power (Virta) -painiketta painettuna viiden sekunnin ajan. Paina kahden minuutin kuluessa reitittimen WPS-painiketta (Wi-Fi Protected Setup), kunnes yhteyden muodostus alkaa. Tulostimen langattoman yhteyden merkkivalo tai sininen palkki lakkaa vilkkumasta, kun yhteys on muodostettu.
  4. Valitse Chromebookissa kello oikeasta alakulmasta ja napsauta sitten Settings (Asetukset) -kuvaketta .
  5. Vieritä näytön alareunaan ja valitse Lisäasetukset.
  6. Vieritä Tulostaminen-osaan ja valitse Tulostimet ja Lisää tulostin.
    • Jos tulostin näkyy luettelossa, napsauta sitä ja valitse sitten Add (Lisää).
    • Jos tulostinta ei näy luettelossa, valitse Add Manually (Lisää manuaalisesti) ja noudata sitten tulostimen lisäysohjeita. Lisätietoja on kohdassa Chromebook Help - Set up your printer (englanniksi).
    Tulostimen lisääminen Chrome OS -järjestelmässä

Vaihe 2: Tulostaminen Chromebookista

Voit tulostaa valokuvia, asiakirjoja, verkkosivuja ja sähköpostiviestejä Chrome-selaimesta ja tuetuista sovelluksista.
  1. Avaa kohde, jonka haluat tulostaa.
  2. Valitse Chrome-selaimen asetuskuvake ja valitse Tulosta.
    Chrome-asetusten tulostusvalikko
  3. Valitse Kohde-kohdassa Muuta ja valitse tulostin.
    Valitse tulostin tulostuskohteeksi
  4. Muuta haluamiasi tulostusasetuksia ja valitse Tulosta.

Lisää asennus- ja määritysvaihtoehtoja

Näiden lisävaihtoehtojen avulla voit tulostaa Chromebookista HP-tulostimeen.