HP-tulostimet - Chromebookilta tulostaminen

Tämä asiakirja koskee Chromebookeja ja HP-tulostimia.
Määritä HP-tulostin Chromebookilla langatonta tai kiinteää yhteyttä varten.

Vaihe 1: Lisää tulostin Chromebookiin

Liitä tulostin Chromebookiin langattoman yhteyden kautta tai USB-kaapelilla ja viimeistele määritys. Tulostimen määritykseen ei tarvita ohjaimia eikä sovelluksia.
  1. Päivitä Chromebook uusimpaan Chrome OS -versioon.
  2. Varmista, että tulostin on käynnissä, mustekasetit on asennettu ja päälokeroon on lisätty tavallista paperia.
  3. Liitä tulostimen USB-kaapeli Chromebookiin, tai jos haluat tulostaa langattomasti, yhdistä tulostin paikalliseen Wi-Fi-verkkoon näiden ohjeiden mukaisesti.
    • Tulostimet, joissa on kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli: Valitse tulostimessa Asetukset-, Verkko- tai Langaton-valikko, valitse Langaton asennustoiminto ja yhdistä tulostin verkkoon ohjeiden mukaisesti.
      Jos sinulla ei ole verkon kirjautumistietoja, siirry kohtaan Langattoman yhteyden salasanan selvittäminen.
    • Tulostimet, joissa ei ole kosketusnäytöllistä ohjauspaneelia: Paina yhtä aikaa Langaton- ja Peruuta-painikkeita, kunnes Virtavalo vilkkuu, ja odota, että langattoman yhteyden merkkivalo vilkkuu. Paina Tango-tulostimissa taustapaneelin Langaton-painiketta viiden sekunnin ajan, kunnes Edge-valo välähtää sinisenä.
      Paina kahden tunnin kuluessa reitittimen WPS -painiketta (Wi-Fi Protected Setup), kunnes yhteyden muodostus alkaa. Tulostimen langattoman yhteyden merkkivalo lakkaa vilkkumasta, kun yhteys on muodostettu.
  4. Valitse Chromebookissa kello oikeasta alakulmasta ja valitse asetuskuvake .
  5. Vieritä näytön alareunaan ja valitse Lisäasetukset.
  6. Vieritä Tulostaminen-osaan ja valitse Tulostimet ja Lisää tulostin.
  7. Valitse tulostimen nimi ja valitse Lisää.
    Tulostimen lisääminen Chrome OS -järjestelmässä

Vaihe 2: Tulostaminen Chromebookista

Voit tulostaa valokuvia, asiakirjoja, verkkosivuja ja sähköpostiviestejä Chrome-selaimesta ja tuetuista sovelluksista.
  1. Avaa kohde, jonka haluat tulostaa.
  2. Valitse Chrome-selaimen asetuskuvake ja valitse Tulosta.
    Chrome-asetusten tulostusvalikko
  3. Valitse Kohde-kohdassa Muuta ja valitse tulostin.
    Valitse tulostin tulostuskohteeksi
  4. Muuta haluamiasi tulostusasetuksia ja valitse Tulosta.

Lisää asennus- ja määritysvaihtoehtoja

Näiden lisävaihtoehtojen avulla voit tulostaa Chromebookista HP-tulostimeen.