• Palaute

HP LaserJet Enterprise -monitoimitulostin M630 - Asiakirjansyöttölaitteen huoltosarjan vaihtaminen

Johdanto

Tässä asiakirjassa kuvataan asiakirjansyöttölaitteen telan ja erotinlaatan poistaminen ja vaihtaminen.
Ennen huoltoa
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Asiakirjansyöttölaitteen huoltopakkauksen osanumero
    L2725-60002
    Asiakirjansyöttölaitteen huoltopakkaus ja käyttöopas
    huomautus:
    Asiakirjansyöttölaitteen huoltopakkaus sisältää nosto- ja syöttötelat sekä erotinlaatan.
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
huomautus:
Jos uusi tela asennetaan, nollaa Uusi asiakirjansyöttölaitteen huoltopakkaus -laskuri. Katso ohjeet vaiheesta 6: Tarvikelaskurin nollaaminen.

Vaihe 1: Asiakirjansyöttölaitteen telojen poistaminen

1. Avaa asiakirjansyöttölaitteen luukku.
    Kuva : Asiakirjansyöttölaitteen luukun avaaminen
  2. Vapauta yksi kieleke ja avaa sitten luukku.
    Kuva : Avaa luukku
  3. Liu'uta telaa vasemmalle ja nosta se ylös ja ulos laitteesta.
    huomautus:
    Jos tela ei putoa alas, kun luukku avataan, kierrä se alas.
    Kuva : Poista asiakirjansyöttölaitteen tela

Vaihe 2: Asiakirjansyöttölaitteen erotinlaatan poistaminen

1. Vapauta toinen kielekkeistä.
    Kuva : Vapauta toinen kielekkeistä
  2. Kierrä erotinlaattaa ja pidikettä ylöspäin (kuvan kohta 1). Poista tela nostamalla sitä (kuvan kohta 2).
    huomautus:
    Erotinlaatan ja pidikkeen alla oleva jousi (kuvan kohta 3) irtoaa helposti paikaltaan, kun pidike poistetaan.
    Kuva : Asiakirjansyöttölaitteen erotinlaatan poistaminen
  3. Jos jousi irtoaa paikaltaan, kiinnitä se tukevasti uudelleen ohjeiden mukaisesti.
    Kuva : Tarkista jousi

Vaihe 3: Uusien erotintelojen ja erotinlaatan poistaminen pakkauksesta

Poista uudet tuotteet pakkauksestaan.
huomautus:
HP suosittelee viallisten tuotteiden hävittämistä vastuullisesti.
Kuva : Kierrätyksen ja pakkauksesta poistamisen kuvat

Vaihe 4: Asiakirjansyöttölaitteen erotinlaatan asentaminen

1. Aseta erotinlaatta laitteeseen.
    huomautus:
    Varmista erotinlaattaa uudelleen asennettaessa, ettei jousi taitu.
    Kuva : Aseta erotinlaatta laitteeseen
  2. Kun erotinlaatta ja pidike asennetaan takaisin, varmista, että erotinlaatan jousi (kuvassa kohta 1) jää pidikkeen pohjassa olevan reunuksen (kuvassa kohta 2) alle ja taakse.
    Kuva : Tarkista jousi
  3. Varmista, että erotinlaatan pidikkeen kielekkeet on asetettu kiinnityskohtiin.
    Kuva : Tarkista kielekkeet
  4. Kierrä erotinlaattaa alaspäin, kunnes se napsahtaa paikoilleen.
    huomautus:
    Kun laatta on asennettu oikein, kuulet napsahduksen.
    Kuva : Asenna erotinlaatta

Vaihe 5: Asiakirjansyöttölaitteen telojen asentaminen

1. Telaryhmä on muotoiltu. Kun asennat telaryhmää uudelleen, aseta kuusikulmainen varren osa laitteen takaosaa kohti.
    Kuva : Asenna asiakirjansyöttölaitteen tela
  2. Kierrä telaa ylöspäin asiakirjansyöttölaitteeseen.
    Kuva : Kierrä telaa ylöspäin
  3. Sulje luukku.
    huomautus:
    Luukun on oltava kokonaan kiinni. Kun suljet luukun, kuuluu kaksi naksahdusta. Jos ohjauspaneelin näytössä näkyy asiakirjansyöttölaitteen tukoksesta kertova virheilmoitus, kun asiakirjansyöttölaitteen telat on vaihdettu, varmista, että luukku on suljettu.
    Kuva : Sulje luukku

Vaihe 6: Tarvikelaskurin nollaaminen

Nollaa tarvikelaskuri seuraavasti.
huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja kosketa sitä.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Tarvikkeiden hallinta
    • Nollaa tarvikkeet
    • Uusi asiakirjansyöttölaitteen huoltosarja
  3. Nollaa tarvikelaskuri valitsemalla Nollaa.
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Valitse Tarvikkeiden hallinta ja vieritä sitten kohtaan Tarvikkeiden nollaus ja valitse se.
  3. Valitse Asiakirjansyöttölaitteen huoltopakkaus ja nollaa sitten tarvikelaskuri valitsemalla Palauta.