• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro 300 Color MFP M375 and HP LaserJet Pro 400 Color MFP M475 - Uuden version 20131028 laiteohjelmistopäivityksen ilmoitus

Johdanto
HP on juuri julkaissut HP LaserJet Pro Color MFP M375/M475 -sarjan tulostinten laiteohjelmiston uuden version. Alla on luettelo tämän version sisältämistä korjauksista ja parannuksista (laiteohjelmiston päiväyskoodi: 20131028).
Korjaukset ja parannukset
Tämä laiteohjelmistopäivitys sisältää seuraavat parannukset ja korjaukset:
  • Korjaa ongelman, jossa tulostin ei vastaa, kun se vastaanottaa faksin ja erottuva soitto on käytössä.
  • Korjaa ongelman, jossa tulostin ei ehkä vastaa tai tulosta tulostimen raportteja epäonnistuneen hakupyynnön jälkeen HP Web Services -tililtä. Haku Web Services -tililtä tapahtuu yleensä uudelleenkäynnistyksen yhteydessä ja saattaa epäonnistua verkko- tai internet-yhteysongelman vuoksi.
  • Korjaa 49 virhettä, jotka saattoivat ilmetä AirPrintin kautta tulostettaessa.
  • Korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa suttuisia mustavalkotulosteita, kun työt lähetetään heti väritulostustyön jälkeen.
  • Parantaa kopion tulostuslaatua, kun skannaustasolta kopioidaan 50 %:lla pienennetty kopio.
  • Korjaa ongelman, jossa skannaustason mustavalkokopioissa tulostettiin tyhjä sivu, jos kieleksi oli määritetty heprea tai arabia.
  • Korjaa tilanteen, jossa Bonjour Highest Priority -palvelu ei voinut nollautua oletusarvoonsa, kun sulautetun Web-palvelun Network Identification (Verkon tunnistus) -valikossa valitaan "Restore all host and domain name settings to their factory default values" (Palauta kaikki isäntä- ja toimialuenimiasetukset tehdasoletusasetuksiin).
  • Parantaa tulostinten löytämistä Bonjour-palvelulla.
  • Pieniä korjauksia yksinkertaistetun kiinan käännöksiin.
Tulostimen laiteohjelmiston päivittäminen
Katso tästä asiakirjasta asetukset ja vaiheittaiset ohjeet tulostimen laiteohjelmiston päivittämiseen: HP LaserJet Pro - Laiteohjelmiston päivittäminen.