HP Officejet 6800 e-All-in-One Printer series - Laitteen ohjauspaneelin kuvaus

Ohjauspaneelin ominaisuudet
Seuraavassa kuvassa ja siihen liittyvässä taulukossa esitellään tulostimen ohjauspaneelin toiminnot.
Kuva : Ohjauspaneelin ominaisuudet
Ominaisuus
Kuvaus
1
Langattoman laitteen merkkivalo: Näyttää tulostimen langattoman yhteyden tilan.
2
Aloitus-painike: Tällä painikkeella voit palata muista näkymistä aloitusnäkymään.
3
Ohjauspaneelin näyttö: Valikkokohteita voi selata vierittämällä, ja ne valitaan näyttöä koskettamalla.
4
Takaisin-painike: palaaminen edelliseen valikkoon
5
Ohje-painike: Avaa Ohje-valikon.
Ohjauspaneelin näyttökuvakkeet
Merkkivalon tila
Kuvaus
Avaa näytön, jossa voit ottaa kopioita tai valita muita vaihtoehtoja.
Näyttää, että Ethernet-verkkoyhteys on olemassa, ja tarjoaa helpon näkymän verkkotilan näyttöön.
HP:n suoran langattoman ottaminen käyttöön (suojattuna tai ilman suojausta) tai sen poistaminen käytöstä, HP:n suoran langattoman nimen ja salasanan näyttäminen (jos HP:n suora langaton otetaan käyttöön suojattuna).
HP ePrint -toiminnon tilan ja asetusten näyttäminen.
Avaa näytön, jossa voit faksata tai muuttaa faksiasetuksia.
Avaa näytön, jossa voit skannata.
Avaa näytön, jossa voit käyttää eri HP-tulosteita (tulostinsovelluksia).
Avaa Valokuva-näytön, jossa voit tulostaa valokuvia ja luoda passikuvia.
Avaa asetusnäytön, jonka avulla luodaan raportteja, muutetaan faksiasetuksia ja muita ylläpitoasetuksia.
Opastusvideoita, tulostimen toimintoja koskevia tietoja sekä vinkkejä.
Langattoman yhteyden tila ja valikkovaihtoehdot.
  huomautus:
Kuvakkeet (Ethernet) ja (Langaton yhteys) eivät näy samanaikaisesti. Tulostimen verkkoyhteystyypin mukaan määräytyy, näkyykö Ethernet- vai langaton yhteys -kuvake. Jos tulostimen verkkoyhteyttä ei ole määritetty, tulostimen ohjauspaneelissa näkyy oletusarvoisesti (Langaton yhteys).
Avaa näytön, jossa voit määrittää tuotteen ympäristöominaisuuksia.
Näyttää automaattisen vastaustoiminnon tilatiedot, faksilokit ja faksin äänenvoimakkuuden.
Avaa näytön, jossa on tietoja mustekaseteista, mukaan lukien tiedot musteen määrästä.
  huomautus:
Mustetason varoitukset ja ilmaisimet antavat vain arvioita suunnittelua varten. Kun laite ilmoittaa musteen olevan vähissä, uusi mustekasetti kannattaa pitää saatavilla, jotta mahdolliset tulostusviiveet voidaan välttää. Tulostuskasetteja ei tarvitse vaihtaa uusiin ennen kuin tulostuslaadun heikkeneminen sitä edellyttää.