• Palaute

HP LaserJet Pro MFP M521 - Erotinlaatan vaihtaminen

huomautus:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Tuotteen osanumero
    Kuvaus
    A8P79-65010
    Erotinlaattasarja ja käyttöopas

Vaihe 1: Erotinlaatan irrottaminen

1. Katkaise laitteesta virta.
    Kuva : Virran katkaiseminen laitteesta
  2. Irrota USB- ja faksikaapelit.
    Kuva : USB- ja faksikaapelien irrottaminen
  3. Irrota virtajohto.
    Kuva : Virtajohdon irrottaminen
  4. Avaa asiakirjansyöttölaitteen kansi.
    Kuva : Avaa asiakirjansyöttölaitteen kansi.
  5. Etsi erotinlaatta asiakirjansyöttölaitteen syöttölokerosta.
    Kuva : Erotinlaatan etsiminen
  6. Paina erotinlaattaa alaspäin ja työnnä sitä oikealle syöttölokeroa kohti. Työnnä tarvittaessa litteäpäinen ruuvitaltta erotinlaatan vasemmalla puolella olevaan rakoon, jotta pystyt työntämään erotinlaattaa oikealle tarpeeksi voimakkaasti. Erotinlaatasta kuuluu selkeä poksahdus, kun se irtoaa. Poista erotinlaatta laitteesta. Varmista, että erotinlaatan alla oleva jousi pysyy paikallaan.
    Kuva : Erotinlaatan irrottaminen

Vaihe 2: Uuden erotinlaattaryhmän poistaminen pakkauksestaan

Poista uusi erotinlaattaryhmä pakkauksestaan.
Jos osa on palautettava tai kierrätettävä, siirry sivustolle Product return and recycling.
huomautus:
HP suosittelee viallisen erotinlaatan hävittämistä vastuullisesti.
Kuva : Poista uusi erotinlaattaryhmä pakkauksestaan.

Vaihe 3: Uuden erotinlaatan asentaminen

1. Aseta erotinlaatta laitteeseen jousen päälle ja kohdista laatan tapit laitteen loviin. Työnnä erotinlaattaa alaspäin niin paljon kuin jousi antaa periksi ja työnnä laattaa noin 2 mm vasemmalle. Kun erotinlaatta loksahtaa paikalleen, siitä kuuluu selkeä ääni, ja laatan takaosa nousee ylöspäin, kun paine vapautuu.
    Kuva : Paina asiakirjansyöttölaitteen erotinlaattaa sisään- ja alaspäin.
  2. Sulje asiakirjansyöttölaitteen kansi.
  3. Liitä USB- ja faksikaapelit.
    Kuva : Liitä USB- ja faksikaapelit.
  4. Kiinnitä virtajohto.
    Kuva : Virtajohdon kiinnittäminen
  5. Kytke laitteeseen virta.
    Kuva : Virran kytkeminen laitteeseen