HP LaserJet Enterprise M750 - Lokeroiden 3, 4, 5 ja 6 telojen vaihtaminen

Johdanto
  huomautus:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Tuotteen osanumero
    Kuvaus
    CC522-67909
    Lokeroiden 3, 4, 5 ja 6 paperinnostotelasarja
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Vaihe 1 - Telojen poistaminen
  1. Toimi seuraavasti:
    1. Katkaise laitteesta virta.
    2. Kytke virtajohto irti.
        vaara:
      Voit välttää laitteen vahingoittumisen sammuttamalla sen, odottamalla viisi sekuntia ja irrottamalla sitten virtajohdon ennen tuotteen käsittelyä.
  2. Poista lokerot laitteesta ja paikanna sitten lokeron 3 telat lokeroaukon oikealta puolelta.
  3. Vapauta kolme kielekettä ja vedä sitten teloja nuolen osoittamaan suuntaan.
  4. Toista samat vaiheet lokeroille 4, 5 ja 6, jos ne on asennettu.
Vaihe 2 - Uusien telojen poistaminen pakkauksestaan
Poista uudet telat pakkauksestaan.
Jos osa on palautettava tai kierrätettävä, siirry sivustolle Product return and recycling
  huomautus:
HP suosittelee viallisten telojen vastuullista hävittämistä.
Vaihe 3 - Uusien telojen asentaminen
  1. Asenna uudet telat työntämällä kielekkeetöntä päätä laitteeseen, kunnes tela napsahtaa paikoilleen.
  2. Toista samat vaiheet lokeroille 4, 5 ja 6, jos ne on asennettu.
  3. Aseta lokerot takaisin paikoilleen.
  4. Toimi seuraavasti:
    1. Kiinnitä virtajohto.
    2. Kytke laitteeseen virta.