• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Välisiirtohihna ja toissijainen siirtotela

Johdanto
  huomautus:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
  huomautus:
Tässä videossa näytetään vain välisiirtohihnan vaihtaminen. Seuraavassa kuvataan välisiirtohihnan ja toissijaisen siirtotelan vaihtaminen.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Tuotteen osanumero
    Kuvaus
    CD644-67908
    Välisiirtohihnasarja ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Vaihe 1 - Välisiirtohihnan ja toissijaisen siirtotelan poistaminen
  1. Toimi seuraavasti:
    1. Katkaise laitteesta virta.
    2. Kytke virtajohto irti.
        vaara:
      Voit välttää laitteen vahingoittumisen sammuttamalla sen, odottamalla viisi sekuntia ja irrottamalla sitten virtajohdon ennen tuotteen käsittelyä.
  2. Avaa oikeanpuoleinen luukku.
  3. Voit laskea toissijaisen siirtotelaryhmän alas vasemmanpuoleisella sinisellä vivulla.
  4. Tartu telan varren päihin ja nosta siirtotela pois laitteesta.
  5. Tartu pieniin kahvoihin ja vedä välisiirtohihnaa (ITB) ulos laitteesta, kunnes kaksi suurta kahvaa hihnan vasemmalla ja oikealla puolella tulevat näkyviin.
  6. Tartu suuriin kahvoihin ja poista välisiirtohihna laitteesta vetämällä sitä ulospäin.
  7. Hävitä välisiirtohihna ja siirtotela.
Vaihe 2 - Uuden välisiirtohihnan ja toissijaisen siirtotelan poistaminen pakkauksesta
Poista uusi välisiirtohihnan ja toissijaisen siirtotelan sarja pakkauksesta.
  varoitus:
Ihosta välisiirtohihnaan tai telaan joutunut rasva voi aiheuttaa paperin nosto-ongelmia. Pese kätesi ennen uuden telan tai alustan käsittelemistä.
Jos osa on palautettava tai kierrätettävä, siirry sivustolle Product return and recycling
  huomautus:
HP suosittelee välisiirtohihnan ja siirtotelan hävittämistä vastuullisesti.
Vaihe 3 - Uuden välisiirtohihnan ja toissijaisen siirtotelan asentaminen
  1. Poista uuden välisiirtohihnan kaikki pakkausteippi (1) ja suojapaperi (2).
  2. Tartu välisiirtohihnan kahteen suureen kahvaan ja työnnä välisiirtohihna laitteeseen.
  3. Kun asennat siirtotelan paikoilleen, varmista, että varren päiden nastat (kuvassa kohta 1) ja rungon asennusaukot (kuvassa kohta 2) ovat kohdakkain.
  4. Sulje oikeanpuoleinen luukku.
  5. Toimi seuraavasti:
    1. Kiinnitä virtajohto.
    2. Kytke laitteeseen virta.