HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Kaksisuuntainen käänteinen ohjain

Johdanto

huomautus:
Voit katsoa toimenpidettä havainnollistavan lyhyen videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Tuotteen osanumero
    Kuvaus
    CC468-67913
    Kaksisuuntainen käänteinen ohjainsarja ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.

Vaihe 1 - Kaksisuuntaisen käänteisen ohjaimen poistaminen

1. Tartu kaksisuuntaiseen käänteiseen ohjaimeen ja vapauta ohjain vetämällä sitä poispäin laitteesta.

Vaihe 2 - Uuden kaksisuuntaisen käänteisen ohjaimen poistaminen pakkauksestaan

Poista uusi kaksisuuntainen käänteinen ohjain pakkauksestaan.
Jos osa on palautettava tai kierrätettävä, siirry sivustolle Product return and recycling
huomautus:
HP suosittelee kaksisuuntaisen käänteisen ohjaimen hävittämistä vastuullisesti.

Vaihe 3 - Uuden kaksisuuntaisen käänteisen ohjaimen asentaminen

Asenna uusi kaksisuuntainen käänteinen ohjain.
  • Pidä ohjainta asennettaessa sen etupistettä käännettynä ylöspäin.
  • Kohdista uusi ohjain laitteen uurteisiin ja paina ohjain kiinni laitteeseen, jotta kielekkeet lukittuvat uurteisiin.