HP-tietokoneet - HP Connected Photo Work -sovelluksen käyttö valokuvien käsittelyyn (Windows 8 ja Android)

Tämä asiakirja koskee tietokoneita, joissa on Windows 8, ja Android-laitteita.
huomautus:
HP Connected Photo -sovellus korvataan kesäkuussa 2015 eräissä maissa Snapfish-sovelluksella. Tiedot HP Connected Photosta tässä dokumentissa eivät ole ajantasalla. Katso lisätietoja kohdasta HP Connected Photo korvataan Snapfishilla.
HP Connected Photo -sovelluksella voit etsiä, luoda ja jakaa valokuvia riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat tai mitä palvelua käytät.

HP Connected Photo -sovelluksen asentaminen Windows 8:ssa

Asenna HP Connected Photo noudattamalla seuraavia ohjeita.
huomautus:
HP Connected Photo ei tällä hetkellä tue Windows RT -laitteita, joissa on ARM-suoritin.
  1. Valitse Windows 8 -käyttöjärjestelmän aloitusnäytössä Kauppa-ruutu.
    Kuva : Kauppa-ruutu
    Kauppa-ruutu
  2. Kirjoita kaupassa HP Connected Photo ja aloita haku valitsemalla suurennuslasi.
    Kuva : Search (Haku)
    Haku tekstillä hp connected photo
  3. Valitse hakutuloksista HP Connected Photo powered...
    Kuva : Results (Tulokset)
    Hakutulokset HP Connected Photo valittuna
  4. Valitse Asenna ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    Kuva : Asenna
    Asennusruutu Asenna valittuna
    Kun sovellus on asennettu, saat ilmoituksen Sovellukset asennettiin.
    HP Connected Photo -sovellus on nyt käyttövalmis.

HP Connected Photo -sovelluksen päivittäminen uusimpaan versioon

HP suosittelee päivittämään HP Connected Photo -sovelluksen aina, kun päivitys on saatavilla. Sovellus on päivitettävä toisinaan, ja täysi toiminnallisuus ja ominaisuudet edellyttävät uusinta päivitettyä versiota.
huomautus:
Windows 8.1:n esittelyllä alkava HP Connected Photo päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon. Seuraavat ohjeet on tarkoitettu Windows 8:n aiemman version käyttäjille, jotka käyttävät Windows 8:n kanssa yhteensopivaa HP Connected Photo -sovellusta.
Päivitä HP Connected Photo -sovellus Windows 8 -käyttöjärjestelmässä noudattamalla seuraavia ohjeita.

Version 2.0 päivittäminen

Jos käytät HP Connected Photo -versiota 2.0, päivitä uusimpaan versioon seuraavien ohjeiden mukaan:
  1. Napsauta Kauppa-ruutua.
    Kuva : Kauppa-ruutu
    Kauppa-ruutu
  2. Jos jollekin tietokoneeseesi tallennetuista sovelluksista on saatavilla päivityksiä, oikeassa yläkulmassa lukee Päivitä. Valitse Päivitä.
    Kuva : Päivitys (päivitykset)
    Ruutu Päivitykset valittuna
  3. Katso Sovelluspäivitykset. Valitse HP Connected Photo, jos se näkyy Sovelluspäivitykset-kohdassa, ja noudata mahdollisesti näkyviin tulevia ohjeita.
    Kuva : Sovelluspäivitykset
    Sovelluspäivitykset

Version 2.1 päivittäminen

Jos käytät HP Connected Photo -versiota 2.1, päivitä uusimpaan versioon seuraavien ohjeiden mukaan:
  1. Napsauta Kauppa-ruutua.
    Kuva : Kauppa-ruutu
    Kauppa-ruutu
  2. Kun päivitys on saatavilla, näkyvissä on Uusi versio saatavilla! -ruutu. Valitse Hanki uusi versio.
    Kuva : Uusi versio saatavilla
    Uusi versio saatavilla -ruutu Hanki uusi versio valittuna
  3. Kaikki sovelluksille saatavilla olevat päivitykset ovat näkyvissä. Päivitä sovellus valitsemalla HP Connected Photo tai asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset valitsemalla Asenna.
    Kuva : Sovelluspäivitykset HP Connected Photo valittuna
    Sovelluspäivitykset HP Connected Photo valittuna
  4. Uusin HP Connected Photo käynnistyy. Avaa sovellus valitsemalla Aloita
    Kuva : Näin pääset alkuun
    HP Connected Photo Aloita valittuna

Snapfish-tilin luonti Windows 8:ssa

Luo Snapfish-tili seuraavasti:
  1. Valitse HP Connected Photo -näytön Snapfish-ruudussa Sign in or create an account (Kirjaudu sisään tai luo tili).
    Kuva : HP Connected Photo
    HP Connected Photo -näyttö ja Sign in or create an account (Kirjaudu sisään tai luo tili) valittuna
  2. Valitse Kirjaudu Snapfish-sivustoon -kohdassa Create an account (Luo tili).
    Kuva : Kirjaudu Snapfish-sivustoon
    Kirjaudu Snapfish-sivustoon -kohta ja Create an account (Luo tili) valittuna
  3. Lisää tiedot ja valitse Start (Aloita).
    Kuva : Rekisteröidy Snapfish-palveluun
    Rekisteröidy Snapfish-palveluun Start (Aloita) valittuna
  4. Noudata mahdollisesti näkyviin tulevia ohjeita.

Valokuvien lataaminen Snapfish- tai Facebook-sivustoon Windows 8:ssa

Lataa valokuvasi Snapfish- tai Facebook-sivustoon seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Noudata HP Connected Photo -näytössä seuraavia ohjeita.
    1. Ensimmäinen kerta: Voit lähettää valokuviasi ensimmäistä kertaa Snapfish-tilin luomisen jälkeen valitsemalla Upload your own photos now (Lataa valokuvasi nyt).
      Kuva : Valokuvien lataaminen ensimmäisen kerran
      HP Connected Photo -näyttö, Upload your own photos now (Lataa valokuvasi nyt) valittuna
      Ensimmäisen latauskerran jälkeen: Kun lataat valokuvia ensimmäisen kerran jälkeen, HP Connected Photo näyttää henkilökohtaisia valokuvia. Voit katsella ja ladata valokuvia valitsemalla Local Photos (Paikalliset valokuvat).
      Jos sinulla on jo Snapfish-tili, sinun ei tarvitse ladata valokuvia HP Connected Photo -sovellukseen. Kaikki Snapfish-sivustossa olevat valokuvasi ovat käytettävissä HP Connected Photo -sovelluksella.
  2. Napsauta valokuva-albumia, jossa olevat kuvat haluat ladata Snapfish-sivustoon.
    Kuva : Valokuvakirjasto
    Valokuvakirjasto
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella valokuvia, jotka haluat ladata Snapfish-tilillesi. Valitse sitten Upload (Lataa).
    Kuva : Valokuva-albumi
    Avaa valokuva-albumi, jonka valokuvat ovat valittuna ja valitse Upload (Lataa).
  4. Valitse ladattavien tiedostojen kohdesijainti. Näet käytettävissä olevat kohteet napsauttamalla nuolta.
    Kuva : Upload to (Latauskohde)
    Upload to (Latauskohde) -näyttö nuoli valittuna
  5. Valitse (tässä esimerkissä) Snapfish tai Facebook.
    Kuva : Upload to... (Latauskohde)
    Snapfishin tai Facebookin valitseminen
    Suorita lataus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Mukautettujen valokuvakorttien luominen

Voit luoda mukautettuja valokuvakortteja eri merkkipäiviä varten. Noudata seuraavia ohjeita:
  1. Valitse HP Connected Photo -sivulla Create Personalized photo cards (Luo mukautettuja valokuvakortteja).
    Kuva : HP Connected Photo
    HP Connected Photo Create cards (Luo kortteja) valittuna
  2. Valitse korttiluokka saatavilla olevista vaihtoehdoista.
    Kuva : Korttiluokan valinta
    Korttiluokat Joulu valittuna
  3. Valitse korttimalli valitusta luokasta.
    Kuva : Kortin valinta
    Joulukortin valinta
  4. Seuraavaksi näkyviin tulee Customize your card (Mukauta korttia) -näyttö.
    Kuva : Customize your card (Mukauta korttia)
    Kortin mukauttamisruutu
  5. Voit mukauttaa korttia lisäämällä tai muuttamalla. Valitse Color (Väri).
    huomautus:
    Väri ja asettelu on muokattava ennen kuvien ja tekstin lisäämistä, jotta et menetä asettelua ja väriä.
    Kaikki työkalurivin valinnat eivät ole käytettävissä riippuen siitä, millaista korttia luodaan. Joissakin korteissa ei ole tekstikenttiä tekstin lisäämiseen, joissakin ei ole värikenttien muuttamismahdollisuutta ja joidenkin korttien asettelua ei voi muuttaa.
    Kuva : Työkalurivi
    Työkalurivi Color (Väri) valittuna
  6. Valitse haluamasi väri.
    Kuva : Värivalinnat
    Kortin värivalinnat näkyvissä
    Kortissa näkyy uusi väri.
    Kuva : Kortti ja uusi väri
    Kortti ja uusi väri
  7. Voit vaihtaa kortin vaakasuuntaisesta (maisema) pystysuuntaiseksi (muotokuva) Layout (Asettelu) -painikkeella.
    Kuva : Asettelu
    Työkalurivi Layout (Asettelu) valittuna
  8. Voit lisätä tai muokata tekstiä alalaidan työkaluriveillä.
    Kuva : Customize your card (Mukauta korttia)
    Customize your card (Mukauta korttia) työkalurivi valittuna
    Voit lisätä korttiin tekstiä valitsemalla työkalurivistä Text(Teksti) ja valitsemalla värin.
    Kuva : Työkalurivin teksti ja väri
    Työkalurivi Text (Teksti) valittuna
    Korosta tekstikentän teksti ja kirjoita siihen nimesi tai viestisi.
    Valitse haluamasi fontti.
    Kuva : Fontit
    Fonttivaihtoehdot
  9. Voit lisätä korttiin valokuvan napsauttamalla sivun keskellä olevaa plus-merkkiä (+) luotavan kortin alta ja valitsemalla Photo (Valokuva).
    Kuva : Valikkorivi
    Customization (Mukauttaminen) -valikkorivi Photo (Valokuva) valittuna
    Valitse korttiisi valokuva(t) ja valitse sitten Add Photos (Lisää valokuvia).
    Kuva : Select Photo for Your Card (Valitse kortin kuva)
    Select Photo for Your Card (Valitse kortin kuva) -näyttö Add photos (Lisää valokuvia) valittuna
  10. Voit kiertää valokuvaa ja muuttaa sen kokoa seuraavilla työkalurivin valinnoilla:
    Kierrä kuvaa vasemmalle tai oikealle.
    Kuva : Kierrä-painikkeet
    Kiertopainikkeet
    Käytä lähentämiseen ja loitontamiseen plus- ja miinus-painikkeita.
    Kuva : Muuta kokoa -painike
    Muuta kokoa -painike
    Luotuasi kortin voit tulostaa tai tilata sitä.

Korttien tilaaminen osoitteeseesi tai kauppaan noutoa varten (vain Yhdysvallat)

Kun olet luonut kortin, voit tilata siitä tulosteita osoitteeseesi tai paikalliseen liikkeeseen, josta voit noutaa ne (vain Yhdysvallat).
Voit tilata tulosteet kotiosoitteeseen seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Valitse Delivery Method (Toimitustapa) -ruudussa Ship to New Address (Uusi lähetysosoite).
    Kuva : Toimitustapa
    Toimitustapa Ship to New Address (Uusi lähetysosoite) -vaihtoehto valittuna
  2. Täytä osoitekentät ja valitse Seuraava sivun oikeasta alakulmasta.
    Kuva : Toimitusosoite
    Toimitusosoite
  3. Anna laskutustietosi, mukaan lukien luottokortissa oleva nimi, luottokortin numero ja vanhenemispäivä. Voit valita toimitusosoitteen laskutusosoitteeksi valitsemalla ruudun oikeassa yläkulmassa olevalla painikkeella On (Käytä).
    Kuva : Laskutustiedot
    Laskutustiedot On (Käytä) valittuna
  4. Valitse sivun oikeasta alakulmasta Seuraava.
  5. Kortit on ladattu.
    Kuva : Valittujen korttien lataaminen
    Kortteja ladataan
  6. Tilausta käsitellään.
    Kuva : Tilausta käsitellään
    Tilausta käsitellään
  7. Tarkista tilauksesi sekä toimitus- ja laskutustiedot ja valitse sitten Place Order (Tilaa).
  8. Tulosta kuitti tulevan tarpeen varalta.
Kortti- tai valokuvatulosteiden tilaaminen paikalliseen liikkeeseen (vain Yhdysvallat) tehdään seuraavasti:
  1. Valitse Delivery Method (Toimitustapa) -ruudussa Pickup in Store (Nouto kaupasta).
    Kuva : Toimitustapa
    Toimitustapa Pickup in Store (Nouto kaupasta) valittuna
  2. Jos luettelossa ei ole sinua lähellä olevaa kauppaa, kirjoita kenttään postinumerosi ja valitse Seuraava. Valitse kotiasi lähellä oleva kauppa.
    Kuva : Nouto kaupasta
    Nouto kaupasta -vaihtoehto postinumero-kenttä ja Seuraava-painike valittuna
  3. Näkyviin tulee muistutus siitä, että tulosteet tulee maksaa noudettaessa.
    Kuva : Muistutus
    Muistutus siitä, että valokuvat tulee maksaa noudettaessa
  4. Tilausta käsitellään -ilmoitus tulee näkyviin.
    Kuva : Tilausta käsitellään
    Tilausta käsitellään -ilmoitus
  5. Kuitti tulee näkyviin näyttöön. Tulosta kuitti tulevan tarpeen varalta. Poista tai tilaa lisää kortteja valitsemalla View my cards (Näytä kortit).
    Kuva : Kuitti
  6. Voit poistaa tai tilata lisää kortteja kohdasta My Cards (Omat kortit).
    Kuva : Omat kortit
    Omat kortit Delete (Poista)- ja Order again (Tilaa lisää) -painikkeet näkyvissä

HP Connected Photo -sovelluksen asentaminen Android-tablettiin

Voit asentaa HP Connected Photo -sovelluksen Android-laitteeseesi seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Valitse aloitusnäytössä Kaikki sovellukset -kuvake ja napsauta tai kosketa Play-kaupan sovellusta.
  2. Voit etsiä HP Connected Photo -sovelluksen napsauttamalla tai koskettamalla sivun yläosassa olevaa -hakukuvaketta ja kirjoittamalla sitten HP Connected Photo.
  3. Valitse HP Connected Photo -ruutu.
    Kuva : HP Connected Photo -ruutu
    HP Connected Photo -ruutu valittuna
  4. Valitse INSTALL (ASENNA).
    Kuva : Asenna-ruutu
    Asenna-ruutu
  5. Jos näyttöön tulee kysymys sovelluksen vaatimista käyttöoikeuksista, napsauta HYVÄKSY. Odota, kunnes sovellus on asennettu.
  6. HP Connected Photo -aloitusnäyttö tulee näkyviin. Napsauttamalla AVAA saat näkyviin Aloita -näytön.
    Kuva : HP Connected Photo
    HP Connected Photo Avaa-vaihtoehto valittuna

Snapfish-tilin luominen Android-tabletilla

Luo uusi Snapfish-tili seuraavasti:
  1. Napsauta tai kosketa aloitusnäytön HP Connected Photo -kuvaketta.
  2. Valitse Sign in or create an account (Kirjaudu sisään tai luo tili).
    Kuva : Kirjaudu Snapfish-sivustoon
    HP Connected Photo Kirjaudu Snapfish-sivustoon -kohta valittuna
  3. Valitse Kirjaudu Snapfish -sivustoon -sivulla Create an account (Luo tili).
    Kuva : Tilin luominen
    Kirjaudu Snapfish-sivustoon -kohta ja Create an account (Luo tili) valittuna
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Sign Up (Rekisteröidy).
    Kuva : Kirjaudu
    Sign Up (Rekisteröidy) oikeassa yläkulmassa
  5. Luo tili täyttämällä tiedot tarvittaviin kenttiin ja valitsemalla Create an account (Luo tili).
    Kuva : Kentät Snapfish-tilin luomiseen
    Kentät Snapfish-tilin luomiseen
  6. Lue ja hyväksy online-tietosuojailmoitus.
    Kuva : Tietosuojailmoitus
    Tietosuojailmoitus
  7. Noudata mahdollisesti näkyviin tulevia ohjeita.

Valokuvien lataaminen Snapfish-sivustoon Android-taulutietokoneella

Voit ladata valokuvia Android-laitteestasi Snapfish-sivustoon seuraavien ohjeiden mukaisesti.
Varmista, että olet kirjautunut sisään Snapfish-tilillesi ja noudata seuraavia ohjeita:
  1. Valitse HP Connected Photo -sivulla Local Photos (Paikalliset valokuvat).
  2. Valitse albumi aikajanalta.
    Kuva : Albumien aikajana
    Albumien aikajana
  3. Valitse avatusta albumista Snapfish-tilille ladattava valokuva.
    Kuva : Kukka-albumi
    Kukka-albumi
  4. Valitse Snapfish-tilille ladattava valokuva.
  5. Valitse Share (Jaa) -kuvake.
    Kuva : Valokuva ja Share (Jaa) -kuvake
    Valokuva Share (Jaa) -kuvake korostettuna
    Latauksen edistyminen näkyy näytössä, ja kun lataus on valmis, ilmoitus Uploaded to Snapfish successfully (Lataus Snapfish-sivustoon onnistui) tulee näkyviin.

HP Connected Photo -sovelluksen asentaminen Android-puhelimeen

Voit asentaa HP Connected Photo -sovelluksen Android-puhelimeesi seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  1. Etsi ja valitse HP Connected Photo Google Play -kaupasta.
  2. Valitse Asenna. Lue ja hyväksy sovelluksen vaatimat käyttöoikeudet, jotta voit aloittaa sovelluksen asentamisen.
    Kuva : HP Connected Photo for Phones
    HP Connected Photo for Phones -sovellus Asenna-vaihtoehto valittuna
  3. Kun HP Connected Photo on asennettu, avaa se valitsemalla sovelluksen sivulta Avaa tai valitsemalla HP Connected Photo sovellusten luettelosta.
  4. Valitse Aloita.
    Kuva : Aloita
    Aloita-vaihtoehto valittuna HP Connected Photo -sivulta
  5. Jos sinulla on jo Snapfish-tili, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos sinulla ei ole tiliä, luo oma Snapfish-tili valitsemalla Create an account (Luo tili).
    Kuva : Tilin luominen
    Kirjaudu Snapfish-sivustoon -kohta ja Create an account (Luo tili) valittuna
  6. Täytä tarvittavat kentät, lue Käyttöehdot, vahvista, että olet ymmärtänyt ne napsauttamalla valintaruutua, ja valitse sitten Aloita.
    Kuva : Rekisteröidy Snapfish-palveluun
    Rekisteröidy Snapfish-palveluun

Valokuvien lataaminen Snapfish-sivustoon Android-puhelimella

Voit ladata valokuvasi Snapfish-sivustoon seuraavasti:
  1. Valitse HP Connected Photo -sovellus sovellusten luettelosta.
  2. Valitse HP Connected Photo -näytöltä Aloita.
    Kuva : HP Connected Photo
    HP Connected Photo -näyttö Aloita valittuna
  3. Kirjaudu sisään Snapfish-tilillesi, jollet ole jo kirjautunut sisään.
    Kuva : Kirjaudu Snapfish-sivustoon
    Kirjaudu Snapfish-sivustoon
  4. Saat esiin puhelimeesi paikallisesti tallennetut valokuvat valitsemalla Valokuvat-näytössä Paikallinen.
    Kuva : Valokuvat
    Valokuvat Local (Paikallinen) -vaihtoehto valittuna
  5. Local Photos (Paikalliset valokuvat) -näytössä näkyy valikoima puhelimeesi tallennettujen valokuvakansioiden kuvia. Näet lisää kansioita vierittämällä ylös- tai alaspäin. Etsi albumi, joka sisältää valokuvia, jotka haluat ladata, ja kosketa albumin nimeä.
    Kuva : Paikalliset valokuvat
    Albumin koskettaminen
  6. Kosketa valitussa albumissa ruudun ylälaidassa näkyvää valintamerkkiä.
    Kuva : Paikallinen albumi valintamerkki valittuna
    Paikalliset valokuvat
  7. Valitse haluamasi valokuvat ja valitse näytön alareunassa oleva latauskuvake.
    Kuva : Valitut valokuvat
    Valitut valokuvat latauspainike valittuna
  8. Saat latauksen edistymisruudun näkyviin valitsemalla latausnäytössä HP Connected Photo.
    Kuva : Latausnäyttö
    Latausnäyttö, jossa näkyy latauksen edistyminenLatauksen edistyminenLatauksen edistymisnäyttö
  9. Kun valokuvat on ladattu, saat ladatut tiedostot näkyviin valitsemalla joko Näytä kaikki tai Sulje.
    Kuva : Lataus valmis
    Lataus valmis vaihtoehdot Näytä kaikki ja Sulje valittuina

Automaattisen latauksen määritys ja muut asetukset

Voit määrittää Snapfishin lataamaan valokuvasi automaattisesti, etsiä tilin nimen tai katsoa lisätietoja HP Connected Photo -sovelluksesta seuraavien ohjeiden mukaisesti.
Automaattisen latauksen määritys:
  1. Voit määrittää automaattisen lataustoiminnon koskettamalla kolmen pisteen painiketta toimintovalikosta ja valitsemalla sitten Setting (Asetus).
    Kuva : Kolmen pisteen painike ja Setting (Asetus) valittuina
    Kolmen pisteen painike ja Asetus-vaihtoehdon koskettaminen
  2. Voit ottaa automaattisen lataustoiminnon käyttöön, koskettamalla Auto Upload (Automaattinen lataus) -ruudussa olevaa ON-painiketta. Uudet valokuvasi latautuvat automaattisesti yksityiselle Snapfish tilillesi.
    Voit poistaa automaattisen lataustoiminnon pois käytöstä koskettamalla Off-painiketta.
    Kuva : Automaattisen latauksen asetus
    Automaattisen latauksen valinta Snapfish-sivustoon
Voit etsiä tilin nimeä tai kirjautua tiliisi tai ulos tilistä seuraavasti:
  1. Näet tilin nimen koskettamalla ylivuotopainiketta ja sitten Account (Tili) -painiketta.
    Kuva : Ylivuotopainike ja Account (Tili) -painike valittuina
    Ylivuotopainikkeen ja Account (Tili) -painikkeen valinta
  2. Saat kirjautumisnäytön näkyviin painamalla On-painiketta. Saat kehotuksen antaa Snapfish-tilin käyttäjänimen ja salasanan. Kun olet kirjautuneena Snapfish-tilille, kirjaudu ulos ja sulje Snapfish koskettamalla Off-painiketta.
    Kuva : Tilin tiedot
    Tilin tietonäyttö
Voit siirtyä About (Tietoja) -näyttöön, jossa on asiakastuen ja käyttöehtojen linkit, seuraavasti:
  1. Voit siirtyä About (Tietoja) -näyttöön koskettamalla ylivuotopainiketta ja sen jälkeen About (Tietoja) -painiketta.
    Kuva : Ylivuotopainike ja About (Tietoja) -painike valittuina
    Ylivuotopainike ja About (Tietoja) -painike valittuina
  2. Näkyviin tulee About (Tietoja) -näyttö. Asiakastuen ja käyttöehtojen linkit ovat About (Tietoja) -näytössä.
    Kuva : About (Tietoja) -näyttö
    About (Tietoja) -näyttö, jossa on asiakastuen ja käyttöehtojen linkit

Usein kysytyt kysymykset

Hae vastaukset kysymyksiisi seuraavista osioista:
huomautus:
Yksi tai useampi edellä olevista linkeistä vie sinut pois Hewlett Packardin sivustosta. HP ei hallinnoi HP:n verkkosivuston ulkopuolella olevaa tietoa eikä ole vastuussa siitä.