• Palaute

HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Tulostelokeron läpän vaihtaminen

Tulostelokeron läpän vaihtaminen

Tässä asiakirjassa kuvataan HP Officejet Enterprise Color X555- ja HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow -laitteiden tulostelokeron läpän vaihtaminen.
Kuva : Tulostelokeron läppä
  1. Sammuta laite ja irrota virtajohto.
    Kuva : Laitteen sammuttaminen, virtajohdon irrottaminen
  2. Poista tulostelokero nostamalla se ylös laitteesta läppää lähimpänä olevasta reunasta vetäen ja laitteesta poispäin kääntäen.
    Kuva : Tulostelokeron irrottaminen
  3. Irrota tulostelokeron läppä venyttämällä sen keskiosaa ja vetämällä takaosan tappi ulos, ja irrota etupuolen tappi liu'uttamalla läppää takaosaa kohti.
    Kuva : Läpän poistaminen
  4. Poista uusi läppä pakkauksestaan ja lähetä vanha läppä siinä kierrätyskeskukseen.
    Kuva : Uuden läpän poisto pakkauksesta ja vanhan kierrättäminen
  5. Asenna uusi tulostelokeron läppä työntämällä etupuolen tappi aukkoonsa. Venytä läpän keskiosaa ja työnnä takaosan tappi aukkoonsa.
    Kuva : Läpän asentaminen
  6. Asenna tulostelokero takaisin paikoilleen.
    Kuva : Tulostelokeron asentaminen paikoilleen
  7. Liitä virtajohto takaisin ja käynnistä laite painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Virtajohdon liittäminen takaisin, laitteen käynnistäminen