HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Musteenkeräysyksikön asentaminen

Musteenkeräysyksikön asentaminen
Tässä asiakirjassa kuvataan HP Officejet Enterprise Color X555- ja HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow -laitteiden musteenkeräysyksikön ja kääntömoduulin asentaminen.
Kuva : Musteenkeräysyksikkö (ICU)
  1. Avaa laitteen vasen luukku.
    Kuva : Vasemman luukun avaaminen
  2. Poista musteenkeräysyksikkö (ICU) laitteesta vetämällä se suoraan ulos.
    Kuva : Musteenkeräysyksikön poistaminen
  3. Poista uusi musteenkeräysyksikkö pakkauksestaan.
    Kuva : Uuden musteenkeräysyksikön poistaminen pakkauksesta
      huomautus:
    Säilytä pakkaus ja lähetä vanha musteenkeräysyksikkö siinä kierrätyskeskukseen.
  4. Asenna uusi musteenkeräysyksikkö työntämällä se suoraan kiinni laitteeseen.
    Kuva : Uuden musteenkeräysyksikön asentaminen
  5. Sulje vasen luukku.
    Kuva : Vasemman luukun sulkeminen
  6. Lähetä vanha musteenkeräysyksikkö kierrätyskeskukseen uuden asennetun yksikön pakkauksessa.
    Kuva : Vanhan musteenkeräysyksikön pakkaaminen lähetettäväksi
  7. Jos haluat tietoa kierrättämisestä tai tulostaa postitusmerkin, siirry osoitteeseen www.hp.com/recycle, valitse maa/alue, josta vanha musteenkeräysyksikkö lähetetään, napsauta Siirry-painiketta ja valitse HP ink and LaserJet toner cartridges (HP:n muste- ja LaserJet-värikasetit) -linkki.
  8. Päivitä laitteen tietoihin, että uusi musteenkeräysyksikkö on asennettu.
    • Jos New Ink Collection Unit (Uusi musteenkeräysyksikkö) -näyttö on näkyvissä laitteen ohjauspaneelissa, vahvista uuden yksikön asennus valitsemalla Yes (Kyllä).
    • Jos Uusi musteenkeräysyksikkö -näyttö ei ilmesty laitteen ohjauspaneeliin, suorita seuraavat vaiheet.
      1. Avaa Hallinta-valikko ja valitse sitten Manage Supplies (Hallitse tarvikkeita) -valikko.
      2. Valitse Reset Supplies (Nollaa tarvikkeet) -valikko ja valitse sitten kohta Uusi musteenkeräysyksikkö.
      3. Vahvista, että uusi musteenkeräysyksikkö on asennettu, valitsemalla Yes (Kyllä).