HP Officejet Enterprise Color X555, HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow - 500 arkin paperinsyöttölaitteen (valinnainen lokero 3) asentaminen

500 arkin paperinsyöttölaitteen (valinnainen lokero 3) asentaminen

Tässä asiakirjassa kuvataan HP Officejet Enterprise Color X555- ja HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow -laitteiden valinnaisen 500 arkin paperinsyöttölaitteen asentaminen.
Kuva : Valinnainen 500 arkin paperinsyöttölaite (lokero 3)
  1. Sammuta laite ja irrota virtajohto.
    Kuva : Laitteen sammuttaminen, virtajohdon irrottaminen
  2. Poista valinnainen lokero 3 pakkauksestaan ja poista sitten kaikki kuljetusteipit lokeron ympäriltä.
    Kuva : Lokeron 3 poistaminen pakkauksesta
  3. Aseta lokero laitteen viereen tasaiselle, tukevalle alustalle.
    Kuva : Lokeron asettaminen laitteen viereen
  4. Aseta laite lokeron päälle ja varmista, että lokeron tapit kohdistuvat laitteen vastaaviin reikiin.
    Kuva : Laitteen asettaminen lokeron päälle
    huomautus:
    Hewlett-Packard suosittelee kahta henkilöä laitteen nostamiseen.
  5. Avaa valinnainen lokero 3, poista lokeron kuljetustuki ja säädä paperin ohjaimia paperin koon mukaan.
    Kuva : Lokeron säätö paperille
  6. Täytä lokero paperilla, säädä ohjaimet napakasti paperipinoa vasten ja sulje lokero.
    Kuva : Lokeron täyttäminen
  7. Liitä virtajohto takaisin ja käynnistä laite painamalla virtapainiketta.
    Kuva : Virtajohdon liittäminen takaisin, laitteen käynnistäminen