HP-tietokoneet - Tiedostojen siirtäminen Windows XP -käyttöjärjestelmässä päivitettäessä Windows 7- tai 8-käyttöjärjestelmään

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows XP -käyttöjärjestelmä.
Microsoft ei tue enää Windows XP -käyttöjärjestelmää 8.4.2014 lähtien. Tietokoneet, joissa on edelleen Windows XP, ovat herkempiä viruksille ja hyökkäyksille, koska Microsoft ei tarjoa oleellisia käyttöjärjestelmän suojauspäivityksiä. Ajan myötä yhä suurempi määrä sovelluksia ja laitteita tulee Windows XP -yhteensopimattomaksi. Katso lisätietoja Microsoftin verkkosivulta Windows XP:n tuki on päättynyt (englanniksi).
Tässä asiakirjassa on tietoja ohjelmistosta, jonka avulla voit siirtää valokuvia, asiakirjoja ja muita henkilökohtaisia tiedostoja Windows XP -pohjaisesta tietokoneesta Windows 7- tai Windows 8 -tietokoneeseen.
Tiedostojen siirtäminen
Käytä PCMover -ohjelmistoa tiedostojen siirtämiseen Windows XP -tietokoneesta Windows 7- tai Windows 8 -tietokoneeseen. Microsoft tarjoaa PCmover-ohjelman maksuttoman latauksen. PCmover on tietojensiirto-ohjelmisto Laplinkiltä.
Kun lataat ja avaat PCmoverin molemmissa tietokoneissa, henkilökohtaiset tiedostot (kuten valokuvat ja asiakirjat) siirretään uuteen tietokoneeseen. Uusi tietokone päivitetään tiedostoilla, jotka haluat säilyttää.
Lataa PCmover käymällä Microsoftin sivulla Ilmainen tietojensiirto (englanniksi).
  huomautus:
PCmover siirtää vain tiedostot. Se ei siirrä ohjelmistoja tai Windows 8 -sovelluksia. Koska useat Windows XP -ohjelmistot eivät ole yhteensopivia Windows 7- tai Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa, saatat haluta ladata tai ostaa ohjelmistojen uudemmat versiot.
Lisäresurssit
Kun haluat lisätietoja Windows 7:stä, katso HP-tietokoneet - Lue lisätietoja Windows 7:stä.