HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Optinen merkkitunnistus (OCR)

Optinen merkkitunnistus (OCR)

HP-monitoimitulostimissa, joissa on käytetty Flow-tekniikkaa, on sulautettu optinen merkintunnistustoiminto (OCR). OCR-toiminnon avulla tulostettuja sivuja voidaan muuntaa tekstiksi, jota voidaan muokata ja josta voidaan suorittaa hakuja tietokoneella.
OCR-asetukset ovat käytettävissä seuraavissa skannaustoiminnoissa:
  • Skannaus USB-asemaan
  • Skannaus työn säilytykseen
  • Skannaus verkkokansioon
  • Skannaus sähköpostiin
  • Skannaus SharePointiin©
Valitse jokin OCR-tiedostomuodoista Tiedostotyyppi ja tarkkuus -valikkokohdasta, kun määrität skannaustyötä.
Saatavana on seuraavat OCR-tiedostotyypit:
  • Teksti (OCR): Tätä muotoa käytettäessä OCR-muuntoprosessi jättää pois kaikki grafiikat. Se analysoi tekstimerkit, muuntaa ne tekstiksi ja tallentaa ne muotoilemattomaksi, ASCII-koodatuksi tekstitiedostoksi, jonka tiedostopääte on .txt.
  • Unicode-teksti (OCR): Tätä muotoa käytettäessä OCR-muuntoprosessi jättää pois kaikki grafiikat. Se analysoi tekstimerkit, muuntaa ne tekstiksi ja tallentaa ne Unicode-tekstitiedostoksi, jonka tiedostopääte on .txt. Unicode-tiedostojen käyttö lisää käyttöympäristöjen välistä yhteensopivuutta.
    huomautus:
    Teksti- ja Unicode-tekstitiedostojen kuvakkeet ovat identtiset. Näet koodaustavan avaamalla tiedoston edistyneessä tekstieditorissa, kuten Notepad ++ -muistiossa.
  • RTF (OCR): Tämä on RTF-muotoinen tiedosto, joka sisältää sekä tekstiä että grafiikkaa. Väri, kirjasintyyli ja kirjasin säilytetään niin hyvin kuin mahdollista.
  • Hakukelpoinen PDF (OCR): Tämä tiedostotyyppi luo asiakirjasta PDF-kuvan, jossa on piilotettu tekstikerros. Tämä menetelmä säilyttää alkuperäisen tiedoston ulkoasun tarkasti, mutta mahdollistaa tekstin hakemisen PDF-tiedostosta. Hakukelpoinen PDF-muoto säilyttää sulautetun videon, äänen ja hyperlinkit PDF:ssä.
  • Hakukelpoinen PDF/A (OCR): Hakukelpoisen PDF-muodon tavoin hakukelpoinen PDF/A-tiedosto luo alkuperäisestä asiakirjasta kuvan, jossa on piilotettu tekstikerros. PDF/A-tiedostot on tarkoitettu pitkäaikaiseen arkistointiin, eikä niissä voida luottaa PDF-katseluohjelman laajennuksiin tai muihin ulkoisiin viittauksiin, jotka eivät ehkä ole käytettävissä, kun PDF-tiedosto avataan arkistosta. PDF/A-tiedostoissa ei voi olla sulautettua videota, ääntä tai muita ulkoisia resursseja, kuten hyperlinkkejä. PDF/A-tiedostoja ei voi salata.
    huomautus:
    PDF- ja PDF/A-tiedostojen kuvakkeet ovat identtiset. Kun PDF/A-tiedostoa tarkastellaan Adobe© Acrobat Reader© -ohjelmassa, ikkunan ylälaitaan ilmestyy nauha, jossa on seuraava viesti: Tarkastelet tätä asiakirjaa PDF/A-tilassa.
  • HTML (OCR): Tämä asetus luo skannatusta asiakirjasta kaikki tiedot sisältävän verkkosivun. Lopputuloksena on .zip-tiedosto, jossa on kuvat ja sivun näyttämiseen tarvittavan HTML-koodin sisältävä kansio. Pura .zip-tiedosto ja kaksoisnapsauta filename.htm-tiedostoa, jotta näet asiakirjan verkkoselaimessa.
  • CSV (OCR): Pilkuilla erotettuja arvoja (CSV) sisältävät tiedostot ovat tekstitiedostoja, joissa jokainen merkintä tai rivi on erotettu toisistaan pilkulla. CSV-tiedostoja käyttämällä voit tuoda tietoja tietokantoihin tai taulukkolaskentaohjelmiin, kuten Microsoft Exceliin.