HP LaserJet - Lisäasetukset OS X:n HP Utility -ohjelmistolla

HP Utility -apuohjelman avulla voit tarkistaa tulostimen tilan sekä tarkastella tai muuttaa tulostimen asetuksia tietokoneessa.
Voit käyttää HP-apuohjelmaa, kun tulostin on liitetty USB-kaapelilla tai TCP/IP-verkkoon.

HP-apuohjelman avaaminen

1. Avaa tietokoneessa Sovellukset-kansio.
  2. Valitse HP ja valitse sitten HP Utility.

HP-apuohjelman ominaisuudet

HP Utility -työkalurivi sisältää seuraavat vaihtoehdot:
  • Laitteet: tällä painikkeella voit näyttää tai piilottaa HP Utility -apuohjelman löytämät Mac-laitteet.
  • Kaikki asetukset: Tällä painikkeella voi palata HP Utility -apuohjelman päänäkymään.
  • HP:n tuki: tällä painikkeella voit avata selaimen ja siirtyä HP:n verkkotukisivustolle.
  • Tarvikkeet: tällä painikkeella voit avata HP SureSupply -verkkosivuston.
  • Rekisteröinti: tällä painikkeella voit avata HP:n rekisteröinnin verkkosivuston.
  • Kierrätys: tällä painikkeella voit avata HP Planet Partners -kierrätysohjelman verkkosivuston.
HP Utility -apuohjelma sisältää sivuja, joita voit avata Kaikki asetukset -luettelosta. Seuraavassa taulukossa on kuvattu toimet, joita voit suorittaa HP-apuohjelman avulla.
Kohde
Kuvaus
Tarvikkeiden tila
Näyttää tulostimen tarvikkeiden tilan sekä tarvikkeiden online-tilauslinkit.
Laitteen tiedot
Näyttää valitun tulostimen tietoja, kuten tulostimen huoltotunnusnumeron (jos määritetty), laiteohjelmiston version (FW-versio), sarjanumeron ja IP-osoitteen.
Komennot
Lähettää tulostimeen erikoismerkkejä tai tulostuskomentoja tulostustyön jälkeen.
huomautus:
Asetus on käytettävissä, kun valitset Näytä-valikosta Näytä lisäasetukset.
Tiedoston lataus
Tiedostojen siirtäminen tietokoneesta tulostimeen. Seuraavia tiedostotyyppejä voi ladata:
  • HP LaserJet printer command language ( .PRN)
  • Portable document format (.PDF)
  • PostScript (.PS)
  • Teksti (.TXT)
Virranhallinta
Määrittää tulostimen säästöasetukset.
Päivitä laiteohjelmisto
Siirtää tulostimeen laiteohjelmiston päivitystiedoston.
huomautus:
Asetus on käytettävissä, kun valitset Näytä-valikosta Näytä lisäasetukset.
HP Connected
Avaa HP Connected -verkkosivuston.
Viestikeskus
Näyttää tulostimen virhetapahtumia.
Verkon asetukset
(Vain verkkoon liitetyt tulostimet)
Voit määrittää verkkoasetukset, kuten IPv4-, IPv6- ja Bonjour-asetukset, sekä muita asetuksia.
Tarvikkeiden hallinta
Voit määrittää, miten tulostin toimii, kun tarvikkeiden arvioitu käyttöikä on päättymässä.
Lokeromääritys
Voit muuttaa kunkin lokeron paperikokoa ja -tyyppiä.
Lisäasetukset
Avaa tulostimen HP:n sulautetun web-palvelimen (EWS).
huomautus:
USB-yhteyksiä ei tueta.
Välityspalvelimen asetukset
Määrittää tulostimen välityspalvelimen.