HP Officejet Enterprise Color X555 - Mallivertailu

Mallivertailu
Mallinimi
Mallin numero
X555dn-mallit
C2S11A
X555xh-mallit
C2S12A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (50 arkin lokero)
Lokero 2 (500 arkin lokero)
Lokero 3 (500 arkin lokero)
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Liitettävyys
10/100/1000 Ethernet LAN -liitäntä (IPv4 ja IPv6)
Helppokäyttöinen USB-portti tulostamiseen ja skannaamiseen ilman tietokonetta sekä laiteohjelmiston päivittämiseen
Laitteiston liitäntä (HIP) muiden valmistajien laitteiden lisäämistä varten
Muisti
HP Solid State Disk -asema (8 GB)
HP Crypto Disk -asema (500 GB)
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
4,3-tuumainen värikosketusnäyttö-ohjauspaneeli
Tulostus
Tulostaa 42 sivua minuutissa A4- tai Letter-kokoiselle paperille Professional-tilassa, 70 sivua minuutissa General Office -tilassa tai 15 sivua minuutissa Presentation-tilassa.
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Mobiilitulostus seuraavien toimintojen avulla:
  • HP ePrint via email -sähköpostitulostus
  • HP ePrint -sovellus
  • HP ePrint -ohjelmisto1
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz -sovellus
  • Googlen pilvitulostus
  • AirPrint
  huomautus:
Voit lukea lisätietoja mobiiliratkaisuista seuraavista linkeistä: www.hp.com/go/mobileprinting; www.hpconnected.com; www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting
Tuetut käyttöjärjestelmät23
Windows XP SP3 tai uudempi (32- ja 64-bittinen)
  huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue 64-bittistä versiota, mutta tulostinohjain tukee sitä.
  huomautus:
Microsoft lopetti Windows XP -⁠käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista 32- ja 64-bittinen
  huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma tai tulostinohjain ei tue Windows Vista Starteria.
Windows 7 SP1 tai uudempi (32- ja 64-bittinen)
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Windows 8.1 (32- ja 64-bittinen)
Windows 2003 Server SP2 ja uudemmat (32- ja 64⁠-⁠bittinen)
  huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue 64-bittistä versiota, mutta tulostinohjain tukee sitä.
  huomautus:
Microsoft lopetti Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 -käyttöjärjestelmälle.
Windows Server 2008, 32- ja 64-bittinen
Windows Server 2008 R2, 64-bittinen
Windows Server 2012 (64-bittinen)
Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion ja OS X 10.9 Mavericks
1HP ePrint -ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows Vista® (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen) ja Mac OS X 10.6, OS X 10.7 Lion, OS X 10.8 Mountain Lion ja OS X 10.9 Mavericks.
2Tuettujen käyttöjärjestelmien luettelo koskee Windows PCL 6-, UPD PCL 6-, UPD PCL 5-, UPD PS- ja Mac-tulostinohjaimia sekä pakkauksessa olevaa ohjelmiston asennus-CD-levyä. Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on HP-tuotteesi kaikenkattavassa ohjeessa osoitteessa www.hp.com/support/ojcolorX555. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, mene osoitteeseen www.hp.com/support, valitse maa/alue, valitse sitten Ohjaimet ja ohjelmistot ja anna sitten laitteen nimi tai numero. Valitse latausvalinnoistaDrivers, Software & Firmware (Ajurit, ohjelmistot ja laiteohjelmistot).
3HP:n ohjelmistoasennus-CD asentaa HP PCL 6 -ohjaimen ja muita valinnaisia ohjelmia Windows-käyttöjärjestelmiin. CD-levy ei sisällä Mac-asennusohjelmaa. CD-levy sisältää ohjeet Mac-asennusohjelman lataamiseen www.hp.com-sivustosta. Siirry osoitteeseen www.hp.com/support, valitse maa tai alue ja valitse sitten Drivers & Software (Ajurit & ohjelmistot). Syötä tuotteen nimi tai numero Valitse latausvalinnoistaDrivers, Software & Firmware (Ajurit, ohjelmistot ja laiteohjelmistot). Valitse käyttöjärjestelmän versio ja napsauta sitten ohjaintaulukosta Lataa-painiketta.
  huomautus:
Löydät uusimman käyttöjärjestelmän tuen seuraavista osoitteista: www.hp.com/support/ojcolorX555.
  huomautus:
Katso latauksia ja lisätietoja HP UPD Postscript-, PCL 5- ja PCL 6 -ohjaimista osoitteesta www.hp.com/go/upd.
UPD PCL 5 -ohjainta ei tueta Windows-käyttöjärjestelmässä. Saat lisätietoja työasema- ja palvelinkäyttöjärjestelmistä HP UPD -ohjainta varten siirtymällä osoitteeseen www.hp.com/go/upd ja valitsemalla Specifications (Määritykset) -välilehden.
  huomautus:
Voit lukea lisätietoja mobiilitulostusratkaisuista osoitteista www.hp.com/go/mobileprinting, www.hpconnected.com ja www.hp.com/go/LaserJetMobilePrinting.