• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Officejet Enterprise Color X555 - Osien, lisävarusteiden ja tarvikkeiden tilaaminen

Tilaaminen
Tilaa tarvikkeita ja paperia
Tilaa aitoja HP:n osia tai lisävarusteita
Tilaaminen huollon tai tuotetuen kautta
Ota yhteys HP:n valtuuttamaan huoltoon tai tukipalveluun.
Tilaaminen HP:n sulautetulla Web-palvelimella (EWS)
Voit käyttää sitä kirjoittamalla laitteen IP-osoitteen tai isäntänimen tuetun Web-selaimen osoite-/URL-kenttään. HP:n sulautetussa Web-palvelimessa on linkki HP SureSupply ‑sivustolle, josta voit tilata alkuperäisiä HP-tarvikkeita eri tavoilla.
Varaosat ja tarvikkeet
Laitteeseen on saatavissa seuraavat osat.
Kohde
Tuotenumero
Kasetin numero
Kuvaus
Mustekasetit
D8J10A
HP 980A
Peruskokoinen musta mustekasetti HP Officejet -pigmenttimusteella
D8J07A
HP 980A
Peruskokoinen syaani mustekasetti HP Officejet -pigmenttimusteella
D8J09A
HP 980A
Peruskokoinen keltainen mustekasetti HP Officejet -pigmenttimusteella
D8J08A
HP 980A
Peruskokoinen magenta mustekasetti HP Officejet -pigmenttimusteella
Väriaineen keräysyksikkö
B5L09A
HP Officejet Enterprise -väriaineen keräysyksikkö ja kääntöyksikkö
  huomautus:
Lisätietoja kasettien väriaineen riittoisuudesta on osoitteessa www.hp.com/go/pageyield. Todellinen riittävyys määräytyy käytön mukaan.
Lisälaitteet
Laitteeseen on saatavissa seuraavat lisävarusteet.
Kohde
Tuotenumero
Kuvaus
Paperinkäsittelylisälaite
B5L07A
HP Officejet Enterprise 500 arkin paperilokero (valinnainen lokero 3)1
Laitekaappi ja -jalusta
B5L08A
HP Officejet Enterprise -laitekaappi ja -jalusta
Verkkolisävaruste
J8029A
HP NFC/Wireless Direct -lisävaruste
USB-johto
8121-0868
2 metrin liitäntäkaapeli
1Valinnainen lokero 3 on saatavana vain malliin X555dn. Malliin X555xh ei voi lisätä toista 500 arkin lokeroa.