HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Siirtotelan vaihtaminen

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet Enterprise M806- ja HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 -laitteiden siirtotelan poistaminen ja korvaaminen.
  huomautus:
Voit katsoa tämän toimenpiteen esittävän videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron. Voit tilata tuotteen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Siirtotelasarjan osanumerot
    CF367-67907
    Siirtotelasarja ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Vaihe 1 - Siirtotelan poistaminen
  1. Avaa etuluukku.
    Kuva : Avaa etukansi
  2. Kierrä mustekasetin vapautusvipua alas, kunnes se napsahtaa paikoilleen.
    Kuva : Avaa mustekasetin vapautusvipu
  3. Paina sinistä kielekettä ja vedä siirtotela hitaasti kohti laitteen etuosaa, kunnes se on ääriasennossa.
    Kuva : Paina sinistä kielekettä
  4. Vapauta alapuolella oleva vipu nostamalla kokoonpanoa ja poista kokoonpano.
    Kuva : Siirtotelan poistaminen
Vaihe 2 - Uuden siirtotelan poistaminen pakkauksestaan
Poista uusi tela pakkauksestaan.
  huomautus:
HP suosittelee viallisen telan vastuullista hävittämistä.
Kuva : Kierrätyksen ja pakkauksesta poistamisen kuvat
Vaihe 3 - Uuden siirtotelan asentaminen
  1. Liu'uta uusi siirtotela laitteeseen, kunnes se napsahtaa paikoilleen.
    Kuva : Siirtotelan asennus
  2. Tartu mustekasetin vapautuspainikkeeseen, paina vivun harmaata painiketta ja kierrä vipua myötäpäivään, kunnes se on lattian suuntaisesti ja napsahtaa paikoilleen.
      huomautus:
    Kahva ei kierry, ellei painiketta paineta pohjaan.
    Kuva : Sulje mustekasetin vapautusvipu
  3. Sulje etuluukku. Etuluukku ei sulkeudu, jos mustekasetin vapautusvipu on auki-asennossa.
    Kuva : Sulje etuluukku
  4. Toimi seuraavasti:
    1. Kytke virtajohto.
    2. Kytke laitteeseen virta.