HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Kiinnitysyksikön vaihtaminen

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet Enterprise M806- ja HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 -laitteiden kiinnitysyksikön poistaminen ja korvaaminen.
  huomautus:
Voit katsoa tämän toimenpiteen esittävän videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron. Voit tilata tuotteen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Kiinnitysyksikkösarjan osanumerot
    CF367-67905 (110 volttia)
    Kiinnitysyksikkösarja (110 V) ja käyttöopas
    CF367-67906 (220 volttia)
    Kiinnitysyksikkösarja (220 V) ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
  varoitus:
Tämä tuote sisältää osia, jotka voivat vioittua staattisen sähköpurkauksen vuoksi. Voit vähentää staattisen sähköpurkauksen aiheuttamien vaurioiden vaaraa laittamalla tuotteen ESD-matolle (jos käytettävissä) ja käyttämällä maadoitettuun pintaan liitettyä ranneketta. Jos ESD-työpistettä tai -mattoa ei ole saatavilla, maadoita itsesi koskettamalla laitteen metallirunkoa, ennen kuin kosketat sähköstaattiselle purkaukselle herkkää osaa.
Vaihe 1 - Kiinnitysyksikön poistaminen
  1. Toimi seuraavasti:
    1. Katkaise laitteesta virta.
    2. Irrota virtajohto.
        vaara:
      Sammuta laite, odota viisi sekuntia ja irrota sitten virtajohto ennen tuotteen käsittelemistä.
  2. Irrota mahdollinen tulostuslisälaite nostamalla ylemmästä vapautussalvasta ja liu'uttamalla se irti tulostuskoneistosta. Tulostuslisälaitetta ei tarvitse poistaa.
    Kuva : Vapauta viimeistelylisälaite
  3. Avaa vasen luukku.
    Kuva : Avaa vasen luukku
  4. Paina vihreää vipua alas ja vapauta ja irrota kääntöyksikkö.
    Kuva : Irrota kääntöyksikkö
  5. Vapauta kiinnitysyksikön sivuilla oleva salvat kiertämällä niitä toisiaan kohti.
      varoitus:
    Kiinnitysyksikkö saattaa olla kuuma. HP suosittelee, että odotat 30 minuuttia laitteen sammuttamisen jälkeen, jotta kiinnitysyksikkö viilenee.
    Kuva : Vapauta salvat
  6. Toimi seuraavasti:
    1. Tartu kiinnitysyksikön pohjassa olevaan siniseen kahvaan ja liu'uta kiinnitysyksikköä irti laitteesta, kunnes se on ääriasennossa.
    2. Tartu kiinnitysyksikön yläosassa olevaan kahvaan ja nosta kiinnitysyksikkö ulos laitteesta.
    Kuva : Kiinnitysyksikön irrottaminen
Vaihe 2 - Uuden kiinnitysyksikön poistaminen pakkauksestaan
Poista uusi kiinnitysyksikkö pakkauksestaan.
  huomautus:
HP suosittelee viallisen kiinnitysyksikön vastuullista hävittämistä.
Kuva : Kierrätyksen ja pakkauksesta poistamisen kuvat
Vaihe 3 - Uuden kiinnitysyksikön asentaminen
  1. Kohdista uuden kiinnitysyksikön sivuilla olevat kiskot laitteen loviin ja liu'uta kiinnitysyksikkö laitteeseen. Varmista, että se on paikoillaan.
    Kuva : Kiinnitysyksikön asentaminen
  2. Lukitse kiinnitysyksikkö paikoilleen kiertämällä kahta sinistä salpaa toisistaan poispäin. Jos salvat eivät kierry helposti, tarkista, onko kiinnitysyksikkö kunnolla paikoillaan.
      huomautus:
    Varmista, että salvat napsahtavat kiinni.
    Kuva : Sulje salvat.
  3. Liu'uta kääntöyksikkö takaisin paikoilleen.
    Kuva : Asenna kääntöyksikkö
  4. Sulje vasen luukku.
    Kuva : Sulje vasen luukku
  5. Liu'uta mahdollinen tulostuslisälaite takaisin suljettuun asentoonsa varmistaen, ettei lisälaitteen ja tulostuskoneiston väliin jää kaapeleita.
    Kuva : Liitä viimeistelylisälaite
  6. Toimi seuraavasti:
    1. Kytke virtajohto.
    2. Kytke laitteeseen virta.