HP LaserJet Enterprise M806, HP Color LaserJet Enterprise M855, and HP Color LaserJet Enterprise M651 - Ohjauspaneelin vaihtaminen

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan HP LaserJet Enterprise M806- ja HP Color LaserJet Enterprise Flow M855 -laitteiden ohjauspaneelin poistaminen ja korvaaminen.
  huomautus:
Voit katsoa tämän toimenpiteen esittävän videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron. Voit tilata tuotteen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Näppäimistösarjan osanumerot
    5851-5950
    Ohjauspaneelisarja ja käyttöopas
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
Vaihe 1 - Ohjauspaneelin poistaminen
  1. Toimi seuraavasti:
    1. Katkaise laitteesta virta.
    2. Irrota virtajohto.
        vaara:
      Sammuta laite, odota viisi sekuntia ja irrota sitten virtajohto ennen tuotteen käsittelemistä.
  2. Käännä näyttö ylös.
    Kuva : Kallista ohjauspaneelia ylöspäin
  3. Vapauta toinen kielekkeistä.
    Kuva : Vapauta toinen kielekkeistä
  4. Poista kansi.
    Kuva : Kannen poistaminen
  5. Vapauta toinen sinisistä lukitussalvoista kiertämällä.
    Kuva : Vapauta salpa
  6. Kierrä ohjauspaneelin takaosaa ylös ja irti laitteesta.
    Kuva : Kierrä ohjauspaneelia ylös
  7. Nosta ohjauspaneelia ylös ja irti laitteesta.
      varoitus:
    Ohjauspaneeli on edelleen liitettynä laitteeseen ohjauspaneelin kaapeleilla.
    Kuva : Nosta ohjauspaneelia ylös
  8. Kallista ohjauspaneelia eteenpäin, jotta pääset käsiksi ohjauspaneelin liittimiin.
    Kuva : Kallista ohjauspaneelia eteenpäin
  9. Irrota yksi ruuvi (kuvassa kohta 1) ja irrota sitten yksi maajohto (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Vapauta yksi maajohto irrottamalla yksi ruuvi
  10. Irrota kaksi USB-kaapelia (kuvassa kohta 1) ja irrota sitten yksi johtosarja (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Irrota USB-kaapelit ja johtonippu
  11. Poista ohjauspaneeli.
    Kuva : Poista ohjauspaneeli
Vaihe 2 - Uuden ohjauspaneelin poistaminen pakkauksestaan
Poista uusi ohjauspaneeli pakkauksestaan.
  huomautus:
HP suosittelee viallisen ohjauspaneelin hävittämistä vastuullisesti.
Kuva : Kierrätyksen ja pakkauksesta poistamisen kuvat
Vaihe 3 - Uuden ohjauspaneelin asentaminen
  1. Liitä kaksi USB-kaapelia (1) ja kytke sitten yksi johtosarja (2) uuteen ohjauspaneeliin.
    Kuva : Liitä USB-kaapelit ja johtonippu
  2. Varmista, että USB-kaapelit (kuvassa kohta 1) on liitetty oikeisiin liitäntöihin. Katso tiedot liitäntöjen viereisestä tarrasta (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Varmista USB-kaapelien liittimet
  3. Kiinnitä maajohto (kuvassa kohta 2) ohjauspaneeliin yhdellä ruuvilla (kuvassa kohta 1).
    Kuva : Kiinnitä maajohto ohjauspaneeliin
  4. Aseta ohjauspaneelin etureuna ohjauspaneelin asennusaukkoon.
    Kuva : Aseta ohjauspaneeli laitteeseen.
  5. Varmista, että johtosarja (kuvassa kohta 1) on kokonaan ohjauspaneelin asennusaukon sisällä.
    Kuva : Tarkista johtonippu
  6. Sulje toinen sinisistä lukitussalvoista kiertämällä.
    Kuva : Sulje salpa
  7. Kohdista kannen takaosan kielekkeet (kuvassa kohta 1) ohjauspaneelin takaosan aukkoihin (kuvassa kohta 2).
    Kuva : Kiinnitä laitteen kansi paikalleen
  8. Sulje kansi. Varmista, että kannen kieleke napsahtaa kiinni.
    Kuva : Sulje kansi