• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet Enterprise M855 and HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880 - Kiinnitysyksikön vaihtaminen

Johdanto
Tässä asiakirjassa kuvataan HP Color LaserJet Enterprise M855- ja HP Color LaserJet Enterprise Flow MFP M880 -laitteiden kiinnitysyksikön poistaminen ja korvaaminen.
  huomautus:
Voit katsoa tämän toimenpiteen esittävän videon napsauttamalla tätä.
Ennen aloittamista
  • Alla olevasta taulukosta näet tuotteen osanumeron ja voit tilata sen osoitteesta www.hp.com/buy/parts.
    Kiinnitysyksikkösarjan osanumerot
    C1N54A (110 V)
    Kiinnitysyksikkösarja ja käyttöopas (110 V)
    C1N58A (220 V)
    Kiinnitysyksikkösarja ja käyttöopas (220 V)
Tarvittavat työkalut
  • Tämän sarjan asentamiseen ei vaadita erityisiä työkaluja.
  varoitus:
Kiinnitysyksikkö saattaa olla kuuma. HP suosittelee, että odotat 30 minuuttia laitteen sammuttamisen jälkeen, jotta kiinnitysyksikkö viilenee.
Vaihe 1 - Kiinnitysyksikön poistaminen
  1. Toimi seuraavasti:
    1. Katkaise laitteesta virta.
    2. Irrota virtajohto.
        vaara:
      Voit välttää laitteen vahingoittumisen sammuttamalla sen, odottamalla viisi sekuntia ja irrottamalla sitten virtajohdon ennen tuotteen käsittelyä.
  2. HP suosittelee, että odotat 30 minuuttia laitteen sammuttamisen jälkeen, jotta kiinnitysyksikkö viilenee.
      vaara:
    Kiinnitysyksikkö saattaa olla kuuma.
    Kuva : Odota 30 minuuttia
  3. Avaa oikeanpuoleinen luukku.
    Kuva : Oikeanpuoleisen luukun avaaminen
  4. Kierrä kahta kiinnitysyksikön sinistä kahvaa kohti kiinnitysyksikön keskikohtaa.
    Kuva : Molempien kahvojen kiertäminen
  5. Tartu kahvoihin ja poista kiinnitysyksikkö liu'uttamalla sitä oikeanpuoleista luukkua kohti.
      varoitus:
    Kiinnitysyksikkö saattaa olla kuuma.
    Kuva : Kiinnitysyksikön irrottaminen
Vaihe 2 - Uuden kiinnitysyksikön poistaminen pakkauksestaan
Poista uusi kiinnitysyksikkö pakkauksestaan.
  huomautus:
HP suosittelee viallisen kiinnitysyksikön vastuullista hävittämistä.
Kuva : Pakkauksesta poistamisen ja kierrätyksen kuvat
Vaihe 3 - Uuden kiinnitysyksikön asentaminen
  1. Nosta uusi kiinnitysyksikkö sinisistä kahvoistaan ja asenna se laitteeseen.
    Kuva : Kiinnitysyksikön asentaminen
  2. Kierrä kiinnitysyksikön sinisiä kahvoja kiinnitysyksikön keskikohdasta poispäin suljettuun asentoon.
    Kuva : molempien kahvojen kiertäminen ulospäin
  3. Sulje oikeanpuoleinen luukku.
    Kuva : Oikeanpuoleisen luukun sulkeminen
  4. Toimi seuraavasti:
    1. Kytke virtajohto.
    2. Kytke laitteeseen virta.