HP Color LaserJet Enterprise M651, HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - 1 500 arkin suurikapasiteettisen syöttölokeron täyttäminen

1 500 arkin suurikapasiteettisen syöttölokeron täyttäminen

1. Avaa lokero.
    huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
    Kuva : Avaa lokero
  2. Säädä paperin leveysohjain oikeaan asentoon käyttämääsi paperia varten.
    Kuva : Säädä ohjaimia
  3. Kierrä paperiestevipu oikeaan asentoon käyttämääsi paperia varten.
    Kuva : Säädä paperiestevipua.
  4. Lataa paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
    huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    huomautus:
    Jos lokeroa ei ole säädetty oikein, näyttöön voi tulla virheilmoitus tulostamisen aikana tai paperi voi juuttua.
    Kuva : Lisää paperia
  5. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
  6. Lokeron määritysilmoitus näkyy laitteen ohjauspaneelissa.
  7. Voit hyväksyä havaitun koon ja tyypin OK-painikkeella tai voit valita jonkin toisen paperikoon tai -tyypin Muokkaa-painikkeella.
  8. Valitse oikea paperikoko ja -tyyppi ja kosketa sitten OK-painiketta.