• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP Color LaserJet Enterprise MFP M680 - Postilaatikkonitojan (lisävaruste) määrittäminen

Postilaatikkonitoja nitoo asiakirjat vasemmasta tai oikeasta yläkulmasta, ja se voi pinota kolmeen tulostelokeroon jopa 900 paperiarkkia. Tulostuslokeroille on kolme eri määritysvaihtoehtoa: pinontatila, postilaatikkotila tai toimintoerotintila.
  huomautus:
Määritysvaiheet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
Niittien lisääminen
  1. Nosta nitojan edessä olevaa harmaata salpaa ja avaa nitojan kansi.
    Kuva : Avaa nitojan kansi
  2. Nosta niittikasetin vihreää kielekettä ylöspäin ja vedä niittikasettia sitten suoraan ulospäin.
    Kuva : Irrota niittikasetti
  3. Aseta uusi niittikasetti nitojaan ja paina vihreää kahvaa alaspäin, kunnes se napsahtaa paikalleen.
    Kuva : Aseta niittikasetti paikalleen
  4. Sulje nitojan kansi.
    Kuva : Sulje nitojan kansi
Niitin oletussijainnin määrittäminen
Määritä niitin oletussijainti asiakirjoissa. Tietyn työn oletusasetukset voi ohittaa ohjauspaneelin avulla. Niitin oletussijainnin määrittämiseen on käytettävissä seuraavat vaihtoehdot:
  • None (Ei lainkaan): Ei niittejä
  • Ylävasen tai yläoikea: Jos asiakirja on pystysuuntainen, niitti on paperin lyhyen reunan vasemmassa yläkulmassa. Jos asiakirja on vaakasuuntainen, niitti on paperin pitkän reunan oikeassa yläkulmassa.
  • Ylävasen: Niitti on paperin lyhyen reunan vasemmassa yläkulmassa.
  • Yläoikea: Niitti on paperin pitkän reunan oikeassa yläkulmassa.
    Kuva : Niittien sijainnit
  1. Paperin lyhyen sivun vasemmassa yläkulmassa
  2. Paperin pitkän sivun oikeassa yläkulmassa
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja valitse se.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Nitojan/pinontalokeron asetukset
    • Nidonta
  3. Valitse niitin sijainti vaihtoehtojen luettelosta ja valitse Tallenna.
FutureSmart 4
Nouda tulostimen IP-osoite seuraavien ohjeiden avulla ja määritä sitten niitin oletusasetus HP:n sulautetussa verkkopalvelimessa:
  1. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. Sulautettu verkkopalvelin avautuu.
    Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
      huomautus:
    Jos selaimessa näkyy ilmoitus, jonka mukaan sivuston käyttö ei ehkä ole turvallista, jatka sivustoon siitä huolimatta. Tähän sivustoon siirtyminen ei vahingoita tietokonetta.
  2. Valitse HP:n sulautetussa verkkopalvelimessa Kopioi/tulosta-välilehti ja valitse sitten vasemmassa valikossa Nitojan/pinontalokeron hallinta.
  3. Valitse niitin sijainti avattavasta Niitti-valikosta ja valitse sitten Käytä.
Toimintatilan määrittäminen
Tällä toimenpiteellä voit määrittää, kuinka tulostin lajittelee tulostustyöt lokeroihin. Valittavat vaihtoehdot ovat seuraavat:
  • Pinontalokero: Tulostin pinoaa työt lokeroihin järjestyksessä alimmasta ylimpään lokeroon.
  • Postilaatikko: Tulostin lajittelee työt lokeroihin niiden lähettäjän mukaan.
  • Toimintoerotin: Tulostin lajittelee työt lokeroihin tulostimen toiminnon mukaan, eli esimerkiksi tulostustyöt, kopiointityöt ja faksityöt omiin lokeroihinsa.
FutureSmart 3
  1. Selaa tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Hallinta-painikkeen kohtaan ja valitse se.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Nitojan/pinontalokeron asetukset
    • Toimintatila
  3. Valitse tila vaihtoehdoista ja valitse sitten Tallenna. Valittavat vaihtoehdot ovat seuraavat:
FutureSmart 4
  1. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Avaa seuraavat valikot:
    • Nitojan/pinontalokeron hallinta
    • Toimintatila
  3. Valitse tila vaihtoehtojen luettelosta.