HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory - - HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen laiteohjelmiston päivittäminen

Päivitä HP 1200w Accessory -⁠laitteen laiteohjelmisto määrittämällä automaattiset laiteohjelmistopäivitykset tai käyttämällä HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelmaa (Windows). Tarkista nykyinen laiteohjelmistoversio ennen päivittämistä.
Nykyisen laiteohjelmistoversion ja päivitysten tarkistaminen
Näytä HP 1200w Accessory -⁠laitteen nykyinen laiteohjelmistoversio jollain seuraavista tavoista:
  1. Tulosta itsetestaus-/asetussivu liitettyyn tulostimeen tai monitoimilaitteeseen pitämällä monitoimipainiketta painettuna kahden sekunnin ajan. (Monitoimipainike sijaitsee HP 1200w Accessory -⁠laitteen sivupaneelissa tilavalojen alla.)
    Laiteohjelmiston päiväyskoodi sijaitsee Product Information (Tuotetiedot) -⁠osiossa.
  2. Jos käytät langatonta tietokonetta tai langatonta mobiililaitetta, muodosta yhteys HP 1200w Accessory -⁠laitteen verkkonimeen tai SSID-tunnukseen. SSID:n oletusmuoto on HP-Print-**-1200w Mobile Print. "**" tarkoittaa HP 1200w Accessory- laitteen MAC-osoitteen kahta viimeistä merkkiä.
    1. Avaa verkkoselain.
    2. Kirjoita osoiteriville tai Siirry-ruutuun HP 1200w Accessory -⁠laitteen IP-osoite: http://192.168.223.1. Paina Enter-näppäintä. HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen sulautettu Web-palvelin avautuu.
    3. Valitse HOME-aloitusvalikko. Laiteohjelmistoversio näkyy sivun oikeassa yläosassa laitenimen yläpuolella.
Voit myös tarkistaa päivitykset heti valitsemalla Check for Updates (Tarkista päivitykset).
  huomautus:
Päivitysten tarkistaminen edellyttää, että HP 1200w Accessory voi muodostaa Internet-yhteyden HP Wireless Direct -⁠yhteyden tai langattoman lähiverkon kautta.
  1. Valitse HP:n sulautetussa Web-palvelimessa HOME-aloitusvalikko, Admin (Järjestelmänvalvoja) ja sitten Firmware Settings (Laiteohjelmiston asetukset).
  2. Tarkista ja näytä uudet päivitykset valitsemalla Check For Updates (Tarkista päivitykset).
Laiteohjelmiston päivittäminen automaattisesti
Määritä laiteohjelmiston automaattiset päivitykset 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen sulautettuun Web-palvelimeen seuraavasti:
  huomautus:
HP suosittelee automaattisia laiteohjelmistopäivityksiä.
Päivittäminen edellyttää, että HP 1200w Accessory voi muodostaa Internet-yhteyden HP Wireless Direct -⁠yhteyden tai langattoman lähiverkon kautta.
  1. Jos käytät langatonta tietokonetta tai langatonta mobiililaitetta, muodosta yhteys HP 1200w Accessory -⁠laitteen verkkonimeen tai SSID-tunnukseen. SSID:n oletusmuoto on HP-Print-**-1200w Mobile Print. "**" tarkoittaa HP 1200w Accessory- laitteen MAC-osoitteen kahta viimeistä merkkiä.
  2. Avaa verkkoselain.
  3. Kirjoita osoiteriville tai Siirry-ruutuun HP 1200w Accessory -⁠laitteen IP-osoite: http://192.168.223.1. Paina Enter-näppäintä. HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen sulautettu Web-palvelin avautuu.
  4. Valitse HOME-aloitusvalikko, Admin (Järjestelmänvalvoja) ja sitten System Settings (Järjestelmän asetukset).
  5. Päivitä laiteohjelmisto automaattisesti valitsemalla Enabled (Käytössä) Automatic Updates (Automaattiset päivitykset) -⁠kohdassa.
  6. Tallenna muutokset valitsemalla SAVE (Tallenna) tai hylkää muutokset valitsemalla BACK (Takaisin).
Laiteohjelmiston päivittäminen HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelmalla (Windows)
Päivitä HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen laiteohjelmisto Windows-käyttöjärjestelmälle tarkoitetulla HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelmalla seuraavasti.
  huomautus:
Päivittäminen edellyttää, että HP 1200w Accessory voi muodostaa HP Wireless Direct -⁠yhteyden tai langattoman lähiverkkoyhteyden. Päivitysapuohjelman lataamiseen tarvitaan Internet-yhteys.
Ympäristöissä, joissa laiteohjelmiston päivityksiä on hallittava, HP suosittelee laiteohjelmistopäivityksen lataamista kuhunkin laitteeseen keskitetystä sijainnista langattoman verkon kautta.
HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelma on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: Windows XP, Vista, 7 (32- ja 64-bittinen) ja 8.
HP laiteohjelmiston päivitysapuohjelmaa ei tueta mobiililaitteissa, joissa on iOS-, Android- tai Windows RT -⁠käyttöjärjestelmä.
Irrota HP:n tulostimet tai monitoimilaitteet, jotka on liitetty HP 1200w Accessory -⁠laitteeseen.
  1. Siirry kohteeseen www.hp.com/support/1200w.
  2. Valitse View and download all drivers, software and firmware for this product (Näytä ja lataa kaikki tämän tuotteen ohjaimet, ohjelmifstot ja laiteohjelmistot).
  3. Vieritä näyttöä ja valitse Cross operating system (BIOS, Firmware, Diagnostics, etc.) (Käyttöjärjestelmästä riippumattomat toiminnot (BIOS, laiteohjelmsto, diagnostiikka jne.)).
  4. Valitse käyttöjärjestelmä ja valitse Download (Lataa).
  5. Tallenna tiedosto.
  6. Muodosta langattomalla tietokoneella suora yhteys HP 1200w Accessory -⁠laitteen verkkonimeen tai SSID-tunnukseen. SSID:n oletusmuoto on HP-Print-**-1200w Mobile Print. "**" tarkoittaa HP 1200w Accessory- laitteen MAC-osoitteen kahta viimeistä merkkiä. Lisätietoja langattoman yhteyden asetuksista on kohdassa HP 1200w NFC/Wireless Mobile Print Accessory -⁠laitteen liittäminen.
  7. Käynnistä HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelma kaksoisnapsauttamalla sen tiedostonimeä.
      huomautus:
    HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelma etsii oletusarvoisesti laitteita verkostasi. Etsi kaikki HP Wireless Direct -⁠laitteet valitsemalla Wireless Direct Devices (Wireless Direct -⁠laitteet) -⁠valintaruutu, kun etsintä on valmis.
    Kun HP:n laiteohjelmiston päivitysapuohjelma etsii HP:n langattomia laitteita, kaikki laitteet, joiden SSID on muotoa HP-Print-**-, näytetään. (** tarkoittaa laitteen MAC-osoitteen kahta viimeistä merkkiä.)
  8. Näytä laitteen nykyinen laiteohjelmistoversio kaksoisnapsauttamalla laitenimeä.
  9. Valitse päivitettävä laite ja valitse Update Firmware (Päivitä laiteohjelmisto).
      huomautus:
    Näet viestejä päivitysprosessin aikana. Kun prosessi on valmis, päivityksen onnistumisesta kertova viesti tulee näkyviin. Voit määrittää laiteohjelmistopäivityksen tulostamalla itsetestaus-/asetussivun liitetyssä tulostimessa. (Pidä monitoimipainiketta painettuna kahden sekunnin ajan.)
Tuki ja vianmääritysohjeet
Lisää tukitietoja ja vianmääritysohjeita on osoitteessa www.hp.com/go/1200wSupport.
Vaihtoehtoisesti voit lukea QR-koodin mobiililaitteellasi.