• Tiedot
    Tervetuloa Samsung-tulostimen asiakkaille

Tarvitsetko tukea Samsung-tulostimelle? HP on täällä auttamaan! Lisätietoja

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Enterprise 700 M712xh - Tulostinlaitteen asentaminen (laitteisto) (xh-malli)

huomautus:
Tämä asiakirja koskee HP LaserJet Enterprise 700 -⁠mallia M712xh.
Tämä asiakirja selittää, kuinka asennat tuotteen fyysiset osat. Suorita nämä vaiheet ennen kuin asennat laitteen ohjelmiston tietokoneeseen.
Jos olet jo asentanut laitteen ja tarvitset ohjeita ohjelmiston asentamiseen, siirry osioon Linkit ohjelmiston asennusohjeisiin tämän asiakirjan lopussa.
Tämä asiakirja sisältää seuraavat laitteen asentamista koskevat vaiheet:
Laitteen poistaminen pakkauksesta
  1. Valitse laitteelle sijainti, joka täyttää seuraavat määritykset:
    • Vankka alusta, hyvä ilmastointi ja etäällä suorasta auringonvalosta.
    • Lämpötila: 15–30 °C
    • Kosteusprosentti: 10–80 %
      varoitus:
    Laite (M712xh) painaa 52,4 kg. HP suosittelee neljää henkilöä laitteen siirtämiseen.
  2. Ota HP-laite pakkauksesta ja poista pakkausmateriaali. Varmista, että sisältö vastaa tätä kuvaa.
      huomautus:
    HP suosittelee pakkausmateriaalien kierrätystä aina, kun se on mahdollista.
    Kuva : Laatikon sisältö
  3. Aseta laitteen runko-osa paperinkäsittelylaitteen päälle (lokero 4).
    Kuva : Laitteen runko-osan asettaminen paperinkäsittelylaitteen päälle
  4. Poista oranssi kuljetusteippi ja vaahtomuovinen suoja.
    Kuva : Poista kuljetusteippi ja vaahtomuovinen suoja.
  5. Poista jäljellä oleva oranssi kuljetusteippi.
    Kuva : Jäljellä olevan kuljetusteipin poistaminen
  6. Avaa Lokero 2, poista lokeron kuljetuslukko ja sulje lokero.
    Kuva : Poista kuljetuslukko Lokerosta 2.
  7. Avaa Lokero 3, poista lokeron kuljetuslukko ja sulje lokero.
    Kuva : Poista kuljetuslukko Lokerosta 3.
  8. Avaa lokero 4, poista oranssi kuljetusteippi ja pahvi ja sulje sitten lokero.
    Kuva : Kuljetusteipin ja pahvin poistaminen lokerosta 4
  9. Avaa oikeanpuoleinen luukku painamalla kasettiluukun vapautuspainiketta.
    Kuva : Avaa oikeanpuoleinen luukku
  10. Paina oransseja luukkuesteitä ja poista ne laitteesta vetämällä niitä ylöspäin.
    Kuva : Poista oranssit luukkuesteet
  11. Poista värikasetti suojapakkauksesta, poista oranssi kuljetusteippi ja poista sitten suojateippi.
    Kuva : Poista värikasetin oranssi kuljetusteippi ja suojateippi.
  12. Asenna värikasetti laitteeseen ja sulje oikea luukku.
    Kuva : Asenna värikasetti
Paperin lisääminen
  1. Avaa lokero 2.
    Kuva : Avaa lokero 2
  2. Säädä liukuva etuosa ja sivun paperinohjaimet oikeaan paperikokoon.
    Kuva : Säädä paperinohjaimia
  3. Aseta lokeroon paperia.
      huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa. Varmista, että paperipino sopii lokeroon eikä ole korkeammalla kuin opasteiden yläreuna.
    Kuva : Aseta lokeroon paperia
  4. Varmista, että paperipino on lokeron sivua vasten.
    Kuva : Tarkista paperipino
  5. Varmista, että liukuvat paperinohjaimet ovat paperipinoa vasten.
    Kuva : Tarkista liukuvat paperinohjaimet
  6. Sulje lokero.
    Kuva : Sulje lokero
Verkkokaapelin liittäminen (valinnainen)
Jos haluat muodostaa verkkoyhteyden, liitä verkkokaapeli nyt. Jos et, ohita tämä vaihe ja siirry kohtaan Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen laitteeseen.
  varoitus:
Älä liitä vielä USB-kaapelia. Jos haluat käyttää USB-kaapelia yhdistämään laitteen tietokoneeseen, se liitetään ohjelmiston asennusvaiheessa.
Kuva : Verkkokaapelin liittäminen
Virtajohdon liittäminen ja virran kytkeminen laitteeseen
  1. Liitä virtajohto laitteeseen ja maadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä muuta kuin laitteen mukana toimitettua virtajohtoa. Muutoin laite voi vahingoittua.
    Kuva : Kiinnitä virtajohto
      varoitus:
    Tarkista, että virtalähteen jännite vastaa laitteelle sopivaa jännitettä. Laitteelle sopiva jännite on merkitty laitteen tarraan. Laitteen käyttämä jännite on joko 100–127 V tai 220–240 V ja 50/60 Hz.
  2. Kytke laitteeseen virta.
    Kuva : Paina virtapainiketta.
  3. Odota 60 sekuntia, ennen kuin jatkat. Jos tänä aikana yhdistit laitteen verkkoon, verkko tunnistaa laitteen ja määrittää sille IP-osoitteen tai isäntänimen.
  4. Kun laite on alustanut itsensä, määritä kysyttäessä kieli, päivämäärä, aika, paperikoko ja paperityyppi.
    Kuva : Ohjauspaneelin asetusten määrittäminen
  5. Varmista laitteen tulostuksen toiminta seuraavasti:
    1. Paina ohjauspaneelin aloituspainiketta .
    2. Avaa seuraavat valikot:
      • Ylläpito
      • Raportit
      • Vahvistus-/tilasivut
    3. Siirry asetussivulle ja paina OK.
    4. Tulosta laiteasetus- ja Jetdirect-sivut koskettamalla Tulosta-kohtaa ja painamalla sitten OK-painiketta.
        huomautus:
      Jos aiot käyttää laitetta verkossa, säästä nämä sivut. Jetdirect-sivulla lukee laitteen IP-osoite.
    5. Jos olet yhdistänyt laitteen verkkoon, löydät IP-osoitteen Jetdirect-sivulta.
      • IPv4: jos IP-osoite on 0.0.0.0, 192.0.0.192 tai 169.254.x.x, IP-osoite on määritettävä manuaalisesti. Muussa tapauksessa verkkomääritys onnistui.
      • IPv6: jos IP-osoite alkaa merkeillä "fe80:", laitteen pitäisi pystyä tulostamaan. Muutoin IP-osoite on määritettävä manuaalisesti.
      Kuva : Jetdirect-sivu
  6. Kun laite liitetään USB-kaapelilla, ohjelmiston asennusprosessi vaatii, että laitteen virta on kytkettynä ja että laite on valmiustilassa. Määritä seuraava asetus, jotta laite herää lepotilasta ohjelmiston asennusprosessin aikana:
      huomautus:
    Älä liitä vielä USB-kaapelia.
    1. Paina ohjauspaneelin aloituspainiketta .
    2. Valitse alanuolinäppäintä painamalla Ylläpito ja paina sitten OK.
    3. Korosta General Settings (Yleisasetukset) ja paina OK.
    4. Korosta Energy Settings (Energia-asetukset) ja paina OK.
    5. Korosta Sleep Timer Settings (Lepotilan ajastuksen asetukset) ja paina OK.
    6. Korosta Wake/Auto On Events (Herätys- ja automaattiset käynnistystapahtumat) ja paina OK.
    7. Korosta All events (Kaikki tapahtumat) ja paina OK.
Laiteohjelmiston päivittäminen (valinnaista mutta suositeltavaa)
HP päivittää säännöllisesti laitteen laiteohjelmiston toimintoja. Päivitä laiteohjelmisto, jotta voit hyödyntää uusimpia ominaisuuksia.
  huomautus:
Ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan ennen laiteohjelmiston päivittämistä.
Napsauta tästä, jos haluat tietoja laiteohjelmiston päivittämisestä USB-flash-aseman tai HP:n sulautetun Web-palvelimen avulla.
Linkit ohjelmiston asennusohjeisiin
Kun olet suorittanut edellä kuvatut asennusvaiheet, voit asentaa tulostimen ohjelmiston CD-levyltä tai lataamalla sen HP:n verkkosivustolta.
  varoitus:
Älä liitä vielä USB-kaapelia. Jos haluat käyttää USB-kaapelia yhdistämään laitteen tietokoneeseen, se liitetään ohjelmiston asennusvaiheessa.
Ohjeita ohjelmiston asentamiseen saat napsauttamalla tietokoneesi käyttöjärjestelmän ja yhteystyypin mukaista linkkiä.
Windows
Mac OS X