HP:n tietokoneet - Tietokoneen tehdasasetusten palauttaminen (Windows 10, 8, 7)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10-, Windows 8-, tai Windows 7- käyttöjärjestelmä.
Tietokoneen palauttaminen tehdasasetuksiin saattaa olla tarpeen, jos käyttöjärjestelmä tai kiintolevy on vioittunut, tietokoneessa on virus tai tietokone siirtyy toiselle omistajalle. HP:n järjestelmän palautus poistaa kaikki kiintolevyn tiedot ja asentaa alkuperäisen käyttöjärjestelmän uudelleen.
Jos haluat avata Recovery Manager -ohjelman (useimmissa tietokoneissa) ja palauttaa tehdasasetukset ennen Windowsin käynnistymistä, käynnistä tietokone ja paina heti F11 -näppäintä toistuvasti.
Tässä asiakirjassa kerrotaan, miten voit palauttaa tietokoneen tehdasasetuksiin.

Järjestelmän palautuksen valmistelu

Tutustu ennen järjestelmän palauttamista alla oleviin aiheisiin, jotka voivat poistaa järjestelmän palauttamisen tarpeen tai joilla voidaan varmistaa, että järjestelmän palautus onnistuu.

HP:n järjestelmän palauttaminen

Tutustu seuraaviin aiheisiin, jotta löydät tietokoneellesi sopivimman palautustyökalun ja vaiheittaiset ohjeet palautuksen tekemiseen.

HP:n järjestelmän palautuksen viimeistely

Järjestelmän palauttamisen jälkeen HP suosittelee asentamaan päivitykset Windows Updaten kautta. Lisätietoja on seuraavissa HP:n tukiasiakirjoissa: