HP:n tietokoneet - Palautuslevyjen luonti tai palautuslevyn näköistiedoston tallennus USB-muistitikulle (Windows 7)

Tämä asiakirja koskee HP- ja Compaq-tietokoneita, joihin oli asennettu Windows 7.
Tämä asiakirja kertoo, kuinka voit luoda palautustallenteen, jonka avulla voit palauttaa tietokoneen alkuperäiseen tilaansa tietokoneen ongelmatilanteessa.
HP suosittelee, että luot palautuslevyn tai USB-palautusmuistitikun heti, kun saat tietokoneesi. Jos Windows 7:llä varustetussa HP-tietokoneessasi ei ole HP-palautusohjelmaa tai jos palautuslevyjä tai USB-muistia ei luotu ennen kuin palautusosio vahingoittui tai poistettiin, sinun on etsittävä internetistä HP-palautuslevysarja, joka vastaa mallinumeroasi, tai asennettava uusi käyttöjärjestelmä.
HP-palautusohjelmiston avulla voit luoda vain yhden palautusvarmuuskopion. Nämä varmuuskopiotiedostot sisältävät alkuperäisen käyttöjärjestelmän, ohjaimet ja sovellukset, jotka toimitettiin tietokoneen mukana.

Palautustietovälineen asetukset: Levyt tai USB-muistitikku

Voit luoda tietokoneella mahdollisesti erilaisia palautustallenteita. Käytä vaihtoehtoa, joka sopii sinulle parhaiten.
Voit tarkistaa palautustallenteiden luomiseen käytettävissä olevat vaihtoehdot valitsemalla Käynnistä (), Kaikki ohjelmat ja sitten Recovery Manager.
  • Jos luettelossa näkyy Recovery Disc Creation, voit käyttää vain levyjä.
  • Jos luettelossa näkyy Recovery Media Creation, voit käyttää levyjä tai USB-muistitikkua.
Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista sen mukaan, mitä tallennusmahdollisuuksia tietokoneessasi on.

Usein kysyttyjä kysymyksiä HP:n palautustietovälineen luomisesta

Miksi saan ilmoituksen Recovery disc has been created (Palautuslevy on luotu)?

Mitä teen kun saan vikailmoituksen luodessani levyjä?

Kun yritän luoda USB-muistitikkua, käyttämääni USB-tallennusvälinettä ei havaita. Miksi?

Kun luon HP:n palautustietovälinettä, tallentaako se asentamani ohjelmistot... kuten Officen?