HP LaserJet-tulostimet - Tulostimen ohjelmiston asentaminen ei onnistu (Windows)

Tämä asiakirja koskee HP LaserJet-tulostimia ja tietokoneita, joissa on Windows.
Tulostinohjelmistoa asennettaessa asennus keskeytyy odottamatta ilman erillistä virheilmoitusta.
Vaihe 1: Käynnistä tietokone uudelleen
Käynnistä tietokone uudelleen niin, että taustatulostuksen palvelu käynnistyy uudelleen.
Vaihe 2: Varmista, että taustatulostuspalvelu on käynnissä
Taustatulostuspalvelu tallentaa tulostettavat tiedostot väliaikaisesti tulostusjonoon ja jakaa ne, kun tulostin on valmis kunkin tulostustyön käsittelyyn. Jos taustatulostuspalvelu ei ole käynnissä, kun yrität asentaa tulostinohjelmiston, se voi aiheuttaa asennusongelmia, jolloin ohjelmiston asennusohjelma saattaa pysähtyä ilman varoitusta tai virheilmoitusta.
Käynnistä taustatulostus uudelleen.
  1. Etsi Windowsista tarkastele paikallisia palveluita, ja napsauta sitten Ohjauspaneelin Näytä paikalliset palvelut -asetuksia hakutuloksista.
  2. Etsi palvelu nimeltä Taustatulostus ja varmista sitten, että taustatulostuksen tila on Käynnistetty.
    Kuva : Esimerkki taustatulostuspalvelusta
    Taustatulostuspalvelu
    • Jos taustatulostuspalvelu on käynnissä, siirry tässä asiakirjassa kohtaan, jossa käsitellään tulostinohjelmiston asentamista.
    • Jos taustatulostusta ei ole käynnistetty, jatka seuraavaan vaiheeseen.
  3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Taustatulostus ja valitse sitten Ominaisuudet.
  4. Jos käynnistyksen tyypiksi on asetettu Manuaalinen tai Poistettu käytöstä, napsauta avattavaa luetteloa, valitse Automaattinen, ja valitse sitten Käytä.
  5. Napsauta kohdassa Palvelun tilaAloita ja napsauta sitten OK.
  6. Käynnistä tietokone uudelleen. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, siirry seuraavaan vaiheeseen.
Vaihe 3: Tulostinohjelmiston asentaminen
Jos käytit tulostimeen kuuluvaa CD etkä pysty asentamaan ohjelmistoa, lataa ja asenna uusin ohjelmisto tulostimeesi näiden ohjeiden mukaan.
  1. Siirry osoitteeseen 123.hp.com/laserjet.
  2. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla selaimen latauspalkissa tai Lataukset-kansiossa ohjaintiedostoa, jonka nimessä on HP Easy Start.
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta selaimen latauspalkissa
    Kuva : Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
    Esimerkki HP Easy Start -tiedostosta tietokoneen Lataukset-kansiossa
  3. Muodosta yhteys ja asenna ohjain noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Palaa osoitteeseen 123.hp.com ja viimeistele tulostimen rekisteröinti ja aktivointi.