• Palaute

HP LaserJet Pro and HP LaserJet Pro MFP - Laiteohjelmiston päivittäminen

HP julkaisee kausittain laitepäivityksiä, uusia verkkopalvelusovelluksia sekä uusia ominaisuuksia olemassa oleviin verkkopalvelusovelluksiin. Päivitä yksittäisen laitteen laiteohjelmisto näiden ohjeiden mukaisesti. Kun päivität laiteohjelmiston, verkkopalvelusovellukset päivitetään automaattisesti.
Tämän laitteen laiteohjelmiston voi päivittää kahdella eri tavalla. Valitse vain toinen seuraavista tavoista laitteen laiteohjelmiston päivittämiseen.

Tapa 1: Laiteohjelmiston päivittäminen ohjauspaneelissa

Lataa laiteohjelmisto ohjauspaneelissa näiden ohjeiden mukaisesti (vain verkkoon liitetyissä laitteissa) ja/tai määritä laite lataamaan tulevat laiteohjelmiston päivitykset automaattisesti. Mikäli kyseessä on USB-liitännällä yhdistetty laite, siirry tapaan kaksi.
  1. Varmista, että laite on liitetty langalliseen Ethernet-verkkoon tai langattomaan verkkoon ja että Internet-yhteys on toiminnassa.
    huomautus:
    Laitteessa on oltava Internet-yhteys, jotta laiteohjelmiston voi päivittää verkkoyhteydellä.
  2. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset-valikko.
    • Jos laitteen ohjauspaneeli toimii kosketusnäytöllä, kosketa Asetukset -painiketta.
    • Paina tavanomaisissa ohjauspaneeleissa nuolipainiketta vasemmalle tai oikealle.
  3. Siirry Huolto-valikon kohdalle ja avaa se, ja avaa sitten LaserJet-päivitys-valikko.
    huomautus:
    Jos LaserJet-päivitys-valintaa ei ole listassa, käytä tapaa numero kaksi.
  4. Tarkista päivitykset.
    • Jos laitteen ohjauspaneeli toimii kosketusnäytöllä, kosketa Tarkista päivitykset nyt -valintaa.
    • Jos laitteessa on tavanomainen ohjauspaneeli, valitse Tarkista päivitykset.
    huomautus:
    Laite tarkistaa päivitykset automaattisesti, ja jos uusi versio on saatavilla, päivitysprosessi aloitetaan automaattisesti.
  5. Laitteen määrittäminen laiteohjelmiston automaattista päivitystä varten, kun päivityksiä on saatavilla.
    Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Asetukset-valikko.
    • Jos laitteen ohjauspaneeli toimii kosketusnäytöllä, kosketa Asetukset -painiketta.
    • Paina tavanomaisissa ohjauspaneeleissa nuolipainiketta vasemmalle tai oikealle.
    Siirry Huolto-valikon kohdalle ja avaa se, ja avaa sitten LaserJet-päivitys-valikko ja valitse Hallitse päivityksiä -valikko.
    Laitteen määrittäminen laiteohjelmiston automaattista päivitystä varten.
    • Jos laitteen ohjauspaneeli toimii kosketusnäytöllä, määritä Salli päivitykset -asetukseksi KYLLÄ, ja määritä sitten Tarkista automaattisesti -asetukseksi KÄYTÖSSÄ.
    • Jos laitteessa on tavanomainen ohjauspaneeli, määritä Salli päivitykset -asetukseksi KYLLÄ, ja määritä sitten Automaattinen tarkistus -asetukseksi KÄYTÖSSÄ.

Menetelmä 2: Päivitä laiteohjelmisto päivitysapuohjelman kanssa

Lataa ja asenna laiteohjelmiston päivitysapuohjelma HP.com-sivustosta näiden ohjeiden mukaisesti.
huomautus:
Tämä tapa on ainoa laiteohjelmiston päivitysvaihtoehto niille laitteille, jotka on yhdistetty tietokoneeseen USB-kaapelilla. Sitä voi käyttää myös verkkoon yhdistettyjen laitteiden kanssa.
  1. Mene osoitteeseen www.hp.com/go/support, napsauta Laiteohjaimet ja ohjelmistot -linkkiä, syötä tuotteen nimi hakukenttään, paina ENTER-näppäintä ja valitse tuote hakutulosten listasta.
  2. Valitse käyttöjärjestelmä.
  3. Valitse Laiteohjelmisto-osiossa Laiteohjelmiston päivitysapuohjelma.
  4. Valitse Lataa, valitse Suorita ja valitse sitten Suorita uudelleen.
  5. Kun ohjelma käynnistyy, valitse laite avattavasta valikosta ja napsauta sitten Lähetä laiteohjelmisto -valintaa.
    huomautus:
    Jos haluat tulostaa asetussivun, jonka avulla voit varmistaa asennetun laiteohjelmistoversion ennen tai jälkeen päivityksen, napsauta Tulosta asetussivu -valintaa.
  6. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytössä näkyviä ohjeita, ja sulje sitten ohjelma Sulje-painikkeella.