HP Color LaserJet Enterprise M855 - Laitteen tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Mallinimi
Tuotenumero
M855dn
A2W77A
M855xh
A2W78A
M855x+
A2W79A
M855x+
D7P73A
Paperinkäsittely
Lokero 1 (100 arkin lokero)
Lokero 2 (500 arkin lokero)
3 x 500 arkin paperilokero
huomautus:
M855dn-mallin lisävaruste. Jos tämä syöttölisälaite on asennettu, voidaan M855dn-malliin asentaa myös mikä tahansa valinnaisista viimeistelijöistä.
3500 arkin suurikapasiteettiset syöttölokerot
huomautus:
M855dn-mallin lisävaruste. Jos tämä syöttölisälaite on asennettu, voidaan M855dn-malliin asentaa myös mikä tahansa valinnaisista viimeistelijöistä.
Automaattinen kaksipuolinen tulostus
Valinnainen 1 x 500 arkin syöttölaite ja kaappiyksikkö. Saatavana Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.
huomautus:
Jos tämä syöttölisälaite on asennettu, voidaan M855dn-malliin asentaa myös mikä tahansa valinnaisista viimeistelijöistä.
Valinnainen nitoja/pinontalokero-viimeistelylisälaite
Valinnainen nitoja/pinontalokero ja 2/4-rei'itin
Saatavana Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.
Valinnainen vihkolisälaite
Saatavana Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.
Valinnainen vihkolisälaite ja 2/3-rei'itin
Saatavana Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.
Valinnainen vihkolisälaite ja 2/4-rei'itin
Saatavana Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.
Liitettävyys
10/100/1000 Ethernet LAN -⁠liitäntä IPv4:n ja IPv6:n kanssa
Helppokäyttöinen USB-portti, tulostamiseen ilman tietokonetta ja laiteohjelmiston päivittämiseen
HP:n lähiviestintä (NFC)- ja Wireless Direct -⁠lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Valinnainen HP NFC- ja Wireless Direct -⁠lisälaite langatonta mobiililaitteista tulostamista varten
Muisti
HP:n tehokas suojattu kiintolevy
Ohjauspaneelin näyttö ja syöttö
Kosketusnäytön ohjauspaneeli
Tulostus
Tulostaa 46 sivua minuutissa A4-paperille ja 45 sivua minuutissa Letter-paperille.
Helppokäyttöinen USB-tulostus (tietokonetta ei tarvita)
Mobiilitulostusratkaisut
Lisätietoja mobiilitulostusratkaisuista on seuraavissa osoitteissa:
  • HP ePrint via email -⁠sähköpostitulostus
  • HP ePrint ­ohjelmisto1
  • HP ePrint -⁠sovellus
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz
  • HP Printer Control -⁠sovellus
  • Googlen pilvitulostus
  • AirPrint
Tuetut käyttöjärjestelmät2,3
Windows XP SP3 tai uudempi, 32- ja 64-bittinen
huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue 64-bittistä versiota, mutta tulostinohjain tukee sitä.
huomautus:
Microsoft lopetti Windows XP -⁠käyttöjärjestelmän yleisen tuen huhtikuussa 2009. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea vanhalle XP-käyttöjärjestelmälle.
Windows Vista 32- ja 64-bittinen
huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma tai tulostinohjain ei tue Windows Vista Starteria.
Windows 7 SP1 tai uudempi, 32- ja 64-bittinen
Windows 8 32- ja 64-bittinen
Windows 2003 Server SP2 tai uudemmat, 32- ja 64-bittinen
huomautus:
Ohjelmiston asennusohjelma ei tue 64-bittistä versiota, mutta tulostinohjain tukee sitä.
huomautus:
Microsoft lopetti Windows Server 2003 -⁠käyttöjärjestelmän yleisen tuen heinäkuussa 2010. HP tarjoaa kuitenkin edelleen parasta mahdollista tukea Server 2003 -⁠käyttöjärjestelmälle.
Windows Server 2008, 32- ja 64-bittinen
Windows Server 2008 R2, 64-bittinen
Windows Server 2012, 64-bittinen
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion ja 10.8 Mountain Lion
1HP ePrint -⁠ohjelmisto tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Windows® XP SP3 tai uudempi (32-bittinen) ePrint-ohjelmistoversioon 3 asti; Windows Vista® (32-bittinen ja 64-bittinen); Windows 7 SP 1 (32-bittinen ja 64-bittinen); Windows 8 (32-bittinen ja 64-bittinen); ja Mac OS X -⁠versiot 10.6, 10.7 Lion ja 10.8 Mountain Lion.
2Tuettujen käyttöjärjestelmien luettelo koskee Windows PCL 6 -, UPD PCL 6 -, UPD PCL 5 -, UPD PS- ja Mac-tulostinohjaimia sekä pakkauksessa olevaa ohjelmiston asennus-CD-levyä. Päivitetty luettelo tuetuista käyttöjärjestelmistä on HP:n kaikenkattavassa ohjeessa osoitteessa www.hp.com/support/colorljM855. Jos olet Yhdysvaltain ulkopuolella, siirry osoitteeseen www.hp.com/support, valitse maa tai alue ja valitse sitten Drivers & Software (Ajurit & ohjelmistot). Kirjoita tuotteen nimi tai numero. Valitse latausvalinnoistaDrivers, Software & Firmware (Ajurit, ohjelmistot ja laiteohjelmistot). Valitse käyttöjärjestelmä ja versio ja napsauta sitten Download (Lataa) -⁠painiketta.
3HP-ohjelmistoasennuslevy asentaa Windows-käyttöjärjestelmiin erillisen HP PCL 6 -⁠ohjaimen ja valitut lisäohjelmat. Mac-asennusohjelma ei ole mukana ohjelmiston CD-levyllä. CD-levy sisältää ohjeet Mac-asennusohjelman lataamiseen www.hp.com-sivustosta. Voit ladata Mac-asennusohjelman seuraavasti: siirry osoitteeseen www.hp.com/support, valitse maa tai alue ja valitse sitten Drivers & Software (Ajurit & ohjelmistot). Kirjoita tuotteen nimi tai numero. Valitse latausvalinnoistaDrivers, Software & Firmware (Ajurit, ohjelmistot ja laiteohjelmistot). Valitse käyttöjärjestelmä ja versio ja napsauta sitten Download (Lataa) -⁠painiketta.

Laitteen mitat

Tuotteen mitat kaikki luukut suljettuina sekä värikasetit ja kuvarummut asennettuina
Tuote
Korkeus
Syvyys
Leveys
Paino
M855dn
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
85,2 kg
M855xh
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
121,3 kg
M855x+
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
124,2 kg
Kuva : Laitteen mitat, kun kaikki luukut ja lokerot on suljettu
Tilavaatimukset, kun kaikki luukut ja lokerot on avattu kokonaan
Tuote
Korkeus
Syvyys
Leveys
M855dn
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855xh
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855x+
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
Kuva : Tilavaatimukset, kun kaikki luukut ja lokerot on avattu kokonaan
Lisälaitteen mitat kaikki luukut suljettuina
Tuote
Korkeus
Syvyys
Leveys
Paino
3 x 500 arkin arkinsyöttölaite
387 mm
699 mm
711 mm
36,1 kg
3500 arkin suurikapasiteettinen syöttölokero
387 mm
699 mm
711 mm
39 kg
1 x 500 arkin arkinsyöttölaite (saatavana Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa)
387 mm
699 mm
711 mm
25,1 kg
Nitoja/pinontalokero
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Nitoja/pinontalokero ja rei'itin
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Vihkolisälaite
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Vihkolisälaite rei'ittimellä
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Kuva : Viimeistelylisälaitteen mitat kaikki luukut ja lokerot suljettuina
Kuva : Rei'ittimellisen viimeistelylisälaitteen mitat kaikki luukut ja lokerot suljettuina
Laitteen ja liitetyn viimeistelylisälaitteen tilavaatimukset, kun kaikki luukut ja lokerot on avattu kokonaan
Tuote
Korkeus
Syvyys
Leveys
Laite ja viimeistelylisälaite ilman rei'itintä
1231,9 mm
1498,6 mm
2006,6 mm
Laite ja viimeistelylisälaite sekä rei'itin
1231,9 mm
1498,6 mm
2159 mm
Kuva : Laitteen ja liitetyn viimeistelylisälaitteen tilavaatimukset, kun kaikki luukut ja lokerot on avattu kokonaan
Kuva : Laitteen ja liitetyn viimeistelylisälaitteen sekä rei'ittimen tilavaatimukset, kun kaikki luukut ja lokerot on avattu kokonaan

Virrankulutus, sähkötekniset tiedot ja äänipäästöt

Virrankulutus

Virrankulutus (keskimäärin watteina)1, 2, 3
Laitesarja4
Tulostaminen ja kopiointi
Valmis
Lepotila
Automaattinen käynnistys ja sammutus
Ei käytössä
HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
1100 W
80 W
8,0 W
1,2 W
0,4 W
1Arvot vaihtelevat.
2Ilmoitettu teho on kaikkien laitemallien suurin mitattu teho, joka on saatu käyttämällä vakiojännitteitä.
3Oletusaika valmiustilasta lepotilaan siirtymiseen = 15 minuuttia.
4Nopeus on 46 sivua minuutissa A4-kokoista ja 45 sivua minuutissa Letter-kokoista paperia käytettäessä.

Sähkötekniset tiedot

110 voltin tulojännite: 110–127 VAC (+/-10 %), 60 Hz (+/-2 Hz), 10,5 A
220 voltin tulojännite: 220–240 VAC (+/-10 %), 50 Hz (+/-2 Hz), 5,5 A
  varoitus:
Virtavaatimukset ovat sen maan/alueen mukaisia, jossa laite myydään. Älä muunna käyttöjännitteitä. Tämä voi vahingoittaa laitetta ja mitätöidä tuotetakuun.

Äänipäästöt

HP Color LaserJet Enterprise M8551
Äänitehotaso
Tulostus (46 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LWAd = 7,1 beliä (A) (71 dB(A))
LWAd = 4,0 beliä (A) (40 dB(A))
Äänenpaine laitteen vieressä
Tulostus (46 sivua minuutissa)
Valmis
ISO 9296 -standardin mukaisesti
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Ääniarvot voivat muuttua. Testattu kokoonpano: HP Color LaserJet Enterprise M855dn, yksipuolinen tulostus A4-kokoiselle paperille 46 sivua minuutissa

Käyttöympäristömääritykset

Käyttöympäristömääritykset
Ympäristö
Suositus
Sallittu
Lämpötila
17 - 25 °C
15 - 30 °C (59° to 86°F)
Suhteellinen kosteus
Suhteellinen ilmankosteus 30 - 70 %
Suhteellinen ilmankosteus 10 - 80 %
Korkeus
Ei käytössä
0 - 3 048 m