HP Jetdirect 2800w NFC/Wireless Direct Accessory - HP Jetdirect 2800w NFC- ja Wireless Direct -lisälaitteen asentaminen ja määrittäminen

HP Jetdirect 2800w NFC & Wireless Direct -lisälaite mahdollistaa kosketustulostamisen mobiililaitteista suoraan uusimpiin HP LaserJet -tulostimiin ja MFP-laitteisiin.
HP Jetdirect 2800w -tulostimen voi asentaa useisiin eri malleihin, joissa on HIP (Hardware Integration Pocket) -laiteliitäntä. Luettelo tuetuista HP-tulostimista: Tuetut HP Jetdirect 2800w -tulostimet.
HP Jetdirect 2800w -tulostimen Wireless Direct Printing -toiminnon avulla voit tulostaa langattomasta mobiililaitteesta suoraan HP Wireless Direct -yhteensopivaan laitteeseen verkko- tai Internet-yhteyttä muodostamatta. HP Wireless Direct -toiminnolla voit tulostaa langattomasti
Lisätietoja HP Wireless Direct -toiminnosta on osoitteessa www.hp.com/go/wirelessprinting. Valitse sivulla kohta HP Wireless Direct.
huomautus:
HP Jetdirect 2700w langaton USB-tulostuspalvelin ei toimi, jos se on asennettu samaan aikaan kuin HP Jetdirect 2800w.

HP Jetdirect 2800w NFC-tulostimen ja Wireless Direct -lisälaitteen asentaminen

Seuraavassa videossa neuvotaan HP Jetdirect 2800w NFC -tulostimen ja Wireless Direct -lisälaitteen asentaminen
Jos et näe videota tai haluat nähdä videon eri koossa, toista se YouTubessa napsauttamalla tätä.
  1. Katkaise tulostimen tai monitoimitulostimen virta.
  2. Etsi ja avaa tulostimen tai monitoimitulostimen HIP-laiteliitäntä.
    1. HIP-laiteliitännän suojana on suorakaiteen muotoinen, reunoiltaan pidikkeillä kiinnitetty suojakansi.
    2. Irrota suojakansi ujuttamalla ohut, litteäpäinen ruuvitaltta varovasti jommankumman lyhyen sivun alle.
  3. Kytke USB-kaapelin virta- ja maadoituspäät HP Jetdirect 2800w -laitteeseen.
    huomautus:
    Varmista ennen HP Jetdirect 2800w -laitteen liittämistä USB-liitäntään, että tulostimen/MFP-laitteen virta on katkaistu.
    1. Etsi USB-liitäntä jommalta kummalta lyhyeltä sivulta. Useimmiten kyseessä on USB Mini B -liitännän kiinteä pää. Joissakin malleissa kuitenkin käytetään USB Mini B -liitännän pistokepäätä.
    2. Valitse toimitetuista kaapeleista tarkoitukseen sopivampi.
    3. Liitä kaapelin valkoinen virtaliitin HP Jetdirect 2800w -laitteen vastaavaan liitäntään kosketuspinnat alaspäin.
    4. Kytke kaapelin metallinen maadoitusliitin HP Jetdirect 2800w -laitteen alapuolella olevaan maadoitusliitäntään.
  4. Etsi liitäntäpaikasta USB-liitäntä ja kytke USB-kaapeli siihen.
    Kytke USB-kaapeli laitteiston liitäntään (HIP). Huomaa, että joissakin tulostin- tai monitoimitulostinmalleissa liittimen USB-logo saattaa olla alaspäin.
  5. Aseta HP Jetdirect 2800w -laite HIP-aukkoon.
    1. Aseta HP Jetdirect 2800w -laite HIP-aukkoon ja kiinnitä se ensin koukunmuotoisilla kiinnikkeillä.
    2. Paina HP Jetdirect 2800W -laite varovasti pidikkeisiin siten, että se pysyy paikallaan aukossa.
  6. Kytke tulostimeen/MFP-laitteeseen virta HP Jetdirect 2800w -laitteeseen syttyy valo, kun laite on asennettu oikein. Lisäksi ohjauspaneeliin ilmestyy langattoman verkon kuvake.
Jos haluat lisätietoja asetuksista ja vianmäärityksestä, siirry osoitteeseen www.hp.com/go/jd2800wSupport.
huomautus:
Jos langattoman yhteyden kuvake ei näy ohjauspaneelissa tai jos näkyviin tulee viesti Tuntematon laite, tulostimen laiteohjelmisto on päivitettävä. Päivitä laiteohjelmisto alla annettujen ohjeiden mukaan ja määritä FutureSmart-tasoksi 3:
  1. Siirry osoitteeseen http://www.hp.com/go/hpsc
  2. Kirjoita Syötä tuotteen nimi tai numero -tekstiruutuun tulostimen nimi. Esimerkiksi LaserJet M525.
  3. Valitse Siirry.
  4. Valitse Päivitä & Siirryvasemman siirtymisalueen kohdassa Tehtävät.
  5. Valitse Laiteohjelmisto-/Bios-päivitys.