• Palaute

HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Tulostimen ohjelmiston asentaminen Mac OS X:ssä, kun käytössä on langaton verkkoyhteys

Asennus- ja ohjainvaihtoehdot

Lue seuraavat tiedot ja päätä asennusvaihtoehto niiden mukaan.
CD
Lataaminen
Uusi laite
CD-levyltä asentaminen on nopea ja helppo tapa, mutta CD-levy ei välttämättä sisällä uusinta saatavilla olevaa ohjelmistoa, vaikka kyseessä olisi uusi laite.
Ohjelmiston voi ladata maksutta HP:n verkkosivustosta, ja se sisältää uusimmat laitekohtaiset ohjaimet, asennusohjelman ja muut valvontatyökalut.
Ohjelmiston lataaminen on suositeltava ratkaisu, koska silloin käytettävissä ovat laitteen kaikki ohjelmistotoiminnot tai kehittyneimmät laitteeseen saatavilla olevat ominaisuudet. Tämä ohjain on paras vaihtoehto, ja sitä suositellaan useimpiin monitoimilaitteisiin, kun se on saatavilla.
Vanha laite
Asennus CD-levyltä ei ehkä toimi, jos asennat laitetta tietokoneeseen, jossa on HP-laitteen valmistuksen jälkeen julkaistu käyttöjärjestelmä.
Ohjelmiston lataaminen on hyvä vaihtoehto vanhempia laitteita asennettaessa, ja se auttaa välttämään asennusongelmia.
Tietoja ohjelmistosta
CD-levyllä oleva ohjelmisto on uusin versio vain laitteen julkaisuhetkellä.
HP:n verkkosivustosta ladattavissa oleva ohjelmisto on uusin laitteelle saatavilla oleva ohjelmisto. HP päivittää ohjelmistoja ja ohjaimia usein laitteen ja CD-levyn julkaisun jälkeen.

Mac-asennus mukana toimitetun CD-levyn avulla: langaton verkkoyhteys

1. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta, jos tulostin ei ole vielä käynnissä.
  2. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Langaton -painike.
  3. Valitse Langaton-valikko ja sitten Ohjattu langaton asennus.
  4. Laite etsii käytettävissä olevat langattomat verkot ja palauttaa verkkonimien (SSID) luettelon. Valitse paikallisen verkon SSID luettelosta, jos se näkyy siinä. Jos paikallisen verkon SSID ei ole luettelossa, valitse Enter SSID (Kirjoita SSID) ja anna paikallisen verkon SSID manuaalisesti.
  5. Kun näyttöön tulee kehote valita verkon suojaustyyppi, valitse paikallisen verkon käyttämä vaihtoehto. Ohjauspaneelin näyttöön avautuu näppäimistö.
    • Jos verkko käyttää WPA-suojausta, kirjoita WPA-salasana näppäimistöllä.
    • Jos verkko käyttää WEP-suojausta, kirjoita WEP-avain näppäimistöllä.
  6. Valitse OK ja odota, kunnes laite on muodostanut verkkoyhteyden. Langattoman verkkoyhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
  7. Aseta tulostusjärjestelmän ohjelmisto-CD-levy CD-asemaan. Käynnistä asennusohjelma osoittamalla laitteen symbolia.
    huomautus:
    Jos asennusnäyttö ei avaudu automaattisesti, kun CD-levy on asetettu CD-asemaan, avaa asennusselaimen näyttö kaksoisosoittamalla laitteen CD-levyn symbolia työpöydällä ja kaksoisosoita sitten asennusohjelman symbolia.
  8. Introduction (Johdanto) -näyttö avautuu. Jatka osoittamalla Continue (Jatka) -painiketta.
  9. Valitse License (Käyttöoikeus) -näytön valikosta oikea kieli, lue käyttöoikeussopimus ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  10. Vahvista käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen valitsemalla avautuvassa ponnahdusikkunassa Agree (Hyväksyn) -painike.
  11. Valitse ohjelmiston asennussijainti ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  12. Valitse Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -näytössä vakioasennus tai mukautettu asennus.
    • Jos valitsit vakioasennuksen, osoita Install (Asenna) -painiketta.
    • Jos valitsit mukautetun asennuksen, osoita Customize (Mukauta) -painiketta. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa asennettavat osat ja osoita sitten Install (Asenna) -painiketta.
  13. Anna näyttöön tulevassa salasanaa pyytävässä ponnahdusikkunassa käyttäjätunnus ja salasana ja osoita sitten OK-painiketta.
  14. Asennusohjelma tuo näyttöön edistymispalkin, kun asennusprosessi alkaa. Prosessi voi kestää useita minuutteja.
  15. Lue ympäristövaikutuksiin liittyvät vihjeet ja valitse Continue (Jatka), kun olet valmis.
  16. Add Printer (Lisää tulostin) -näyttö avautuu. Osoita kaikkia yhteystyyppejä varten Add Printer (Lisää tulostin) -painiketta.
  17. Laitteen pitäisi ilmestyä luetteloon automaattisesti verkkoyhteyttä varten. Osoita IP-painiketta näytön yläreunassa, jos haluat lisätä laitteen antamalla IP-osoitteen. Kun laitteen nimi näkyy tulostimien luettelossa, valitse laite luettelosta ja osoita sitten Add (Lisää) -painiketta. Osoita Continue (Jatka) -painiketta.
  18. Kun asennus on suoritettu, Summary (Yhteenveto) -näyttö tulee näkyviin. Sulje asennusohjelma osoittamalla Close (Sulje) -painiketta.

Mac-asennus ladatun ohjelmiston avulla: langaton verkkoyhteys

1. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta, jos tulostin ei ole vielä käynnissä.
  2. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Langaton -painike.
  3. Valitse Langaton-valikko ja sitten Ohjattu langaton asennus.
  4. Laite etsii käytettävissä olevat langattomat verkot ja palauttaa verkkonimien (SSID) luettelon. Valitse paikallisen verkon SSID luettelosta, jos se näkyy siinä. Jos paikallisen verkon SSID ei ole luettelossa, valitse Enter SSID (Kirjoita SSID) ja anna paikallisen verkon SSID manuaalisesti.
  5. Kun näyttöön tulee kehote valita verkon suojaustyyppi, valitse paikallisen verkon käyttämä vaihtoehto. Ohjauspaneelin näyttöön avautuu näppäimistö.
    • Jos verkko käyttää WPA-suojausta, kirjoita WPA-salasana näppäimistöllä.
    • Jos verkko käyttää WEP-suojausta, kirjoita WEP-avain näppäimistöllä.
  6. Valitse OK ja odota, kunnes laite on muodostanut verkkoyhteyden. Langattoman verkkoyhteyden muodostaminen voi kestää muutamia minuutteja.
  7. Siirry tietokoneessa Ohjaimet ja lataukset -sivulle: HP LaserJet Pro 500 color MFP M570
  8. Valitse laite kehotettaessa sivulla olevasta samankaltaisten laitteiden luettelosta.
  9. Valitse oikea käyttöjärjestelmä ja valitse sitten Seuraava.
  10. Valitse Ohjain ja tarkista sitten saatavissa olevat ohjainvaihtoehdot. Saatavissa olevat vaihtoehdot määräytyvät laitteen mukaan.
    huomautus:
    HP suosittelee Täysien ominaisuuksien ohjelmistoratkaisu -vaihtoehtoa, joka takaa laitteen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja ominaisuudet.
  11. Valitse ohjain, lue sen tiedot ja valitse sitten Lataa.
  12. Jos näyttöön tulee Tiedoston lataukseen liittyvä turvallisuusvaroitus -ikkuna, valitse Tallenna ja selaa tietokoneen kansioon, johon haluat tallentaa tiedoston.
  13. Napsauta Tallenna. Ohjelmisto latautuu tietokoneeseen. Muista tiedoston tallennussijainti.
  14. Kun lataus on valmis, valitse Avaa kansio ja napsauta sitten ladattua tiedostoa. Tiedostonimen tunniste on .exe.
    huomautus:
    Jos Lataus valmis -ikkuna sulkeutui, selaa kansioon, johon .exe-tiedosto on tallennettu, ja napsauta sitä.
  15. Hyväksy tiedostojen tallentaminen ehdotettuun oletussijaintiin. Valitse Seuraava ja odota hetki, kun asennustoiminto purkaa tiedostot asennusta varten.
  16. Introduction (Johdanto) -näyttö avautuu. Jatka osoittamalla Continue (Jatka) -painiketta.
  17. Valitse License (Käyttöoikeus) -näytön valikosta oikea kieli, lue käyttöoikeussopimus ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  18. Vahvista käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen valitsemalla avautuvassa ponnahdusikkunassa Agree (Hyväksyn) -painike.
  19. Valitse ohjelmiston asennussijainti ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  20. Valitse Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -näytössä vakioasennus tai mukautettu asennus.
    • Jos valitsit vakioasennuksen, osoita Install (Asenna) -painiketta.
    • Jos valitsit mukautetun asennuksen, osoita Customize (Mukauta) -painiketta. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa asennettavat osat ja osoita sitten Install (Asenna) -painiketta.
  21. Anna näyttöön tulevassa salasanaa pyytävässä ponnahdusikkunassa käyttäjätunnus ja salasana ja osoita sitten OK-painiketta.
  22. Asennusohjelma tuo näyttöön edistymispalkin, kun asennusprosessi alkaa. Prosessi voi kestää useita minuutteja.
  23. Lue ympäristövaikutuksiin liittyvät vihjeet ja valitse Continue (Jatka), kun olet valmis.
  24. Add Printer (Lisää tulostin) -näyttö avautuu. Osoita kaikkia yhteystyyppejä varten Add Printer (Lisää tulostin) -painiketta.
  25. Laitteen pitäisi ilmestyä luetteloon automaattisesti verkkoyhteyttä varten. Osoita IP-painiketta näytön yläreunassa, jos haluat lisätä laitteen antamalla IP-osoitteen. Kun laitteen nimi näkyy tulostimien luettelossa, valitse laite luettelosta ja osoita sitten Add (Lisää) -painiketta. Osoita Continue (Jatka) -painiketta.
  26. Kun asennus on suoritettu, Summary (Yhteenveto) -näyttö tulee näkyviin. Sulje asennusohjelma osoittamalla Close (Sulje) -painiketta.