• Tiedot
    Päivitämme sivustoamme.

Jos havaitset virheitä tänä aikana, yritä myöhemmin uudelleen.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP LaserJet Pro 300/400 color MFP M375/M475 - Tulostimen ohjelmiston asentaminen Mac OS X:ssä, kun käytössä on USB-kaapeliyhteys

Asennus- ja ohjainvaihtoehdot
Lue seuraavat tiedot ja päätä asennusvaihtoehto niiden mukaan.
CD
Lataaminen
Uusi laite
CD-levyltä asentaminen on nopea ja helppo tapa, mutta CD-levy ei välttämättä sisällä uusinta saatavilla olevaa ohjelmistoa, vaikka kyseessä olisi uusi laite.
Ohjelmiston voi ladata maksutta HP:n verkkosivustosta, ja se sisältää uusimmat laitekohtaiset ohjaimet, asennusohjelman ja muut valvontatyökalut.
Ohjelmiston lataaminen on suositeltava ratkaisu, koska silloin käytettävissä ovat laitteen kaikki ohjelmistotoiminnot tai kehittyneimmät laitteeseen saatavilla olevat ominaisuudet. Tämä ohjain on paras vaihtoehto, ja sitä suositellaan useimpiin monitoimilaitteisiin, kun se on saatavilla.
Vanha laite
Asennus CD-levyltä ei ehkä toimi, jos asennat laitetta tietokoneeseen, jossa on HP-laitteen valmistuksen jälkeen julkaistu käyttöjärjestelmä.
Ohjelmiston lataaminen on hyvä vaihtoehto vanhempia laitteita asennettaessa, ja se auttaa välttämään asennusongelmia.
Tietoja ohjelmistosta
CD-levyllä oleva ohjelmisto on uusin versio vain laitteen julkaisuhetkellä.
HP:n verkkosivustosta ladattavissa oleva ohjelmisto on uusin laitteelle saatavilla oleva ohjelmisto. HP päivittää ohjelmistoja ja ohjaimia usein laitteen ja CD-levyn julkaisun jälkeen.
Mac-asennus mukana toimitetun CD-levyn avulla: USB-yhteys
  1. Liitä A-B-tyypin USB-kaapeli tietokoneeseen ja laitteeseen.
      huomautus:
    HP suosittelee, että käytettävän USB-kaapelin pituus on enintään 2 m.
  2. Aseta tulostusjärjestelmän ohjelmisto-CD-levy CD-asemaan. Käynnistä asennusohjelma osoittamalla laitteen symbolia.
      huomautus:
    Jos asennusnäyttö ei avaudu automaattisesti, kun CD-levy on asetettu CD-asemaan, avaa asennusselaimen näyttö kaksoisosoittamalla laitteen CD-levyn symbolia työpöydällä ja kaksoisosoita sitten asennusohjelman symbolia.
  3. Introduction (Johdanto) -näyttö avautuu. Jatka osoittamalla Continue (Jatka) -painiketta.
  4. Valitse License (Käyttöoikeus) -näytön valikosta oikea kieli, lue käyttöoikeussopimus ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  5. Vahvista käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen valitsemalla avautuvassa ponnahdusikkunassa Agree (Hyväksyn) -painike.
  6. Valitse ohjelmiston asennussijainti ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  7. Valitse Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -näytössä vakioasennus tai mukautettu asennus.
    • Jos valitsit vakioasennuksen, osoita Install (Asenna) -painiketta.
    • Jos valitsit mukautetun asennuksen, osoita Customize (Mukauta) -painiketta. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa asennettavat osat ja osoita sitten Install (Asenna) -painiketta.
  8. Anna näyttöön tulevassa salasanaa pyytävässä ponnahdusikkunassa käyttäjätunnus ja salasana ja osoita sitten OK-painiketta.
  9. Asennusohjelma tuo näyttöön edistymispalkin, kun asennusprosessi alkaa. Prosessi voi kestää useita minuutteja.
  10. Lue ympäristövaikutuksiin liittyvät vihjeet ja valitse Continue (Jatka), kun olet valmis.
  11. Add Printer (Lisää tulostin) -näyttö avautuu. Osoita kaikkia yhteystyyppejä varten Add Printer (Lisää tulostin) -painiketta.
  12. Laitteen pitäisi ilmestyä luetteloon automaattisesti USB-yhteyttä varten. Valitse laite luettelosta ja osoita sitten Add (Lisää) -painiketta. Osoita Continue (Jatka) -painiketta.
  13. Kun asennus on suoritettu, Summary (Yhteenveto) -näyttö tulee näkyviin. Sulje asennusohjelma osoittamalla Close (Sulje) -painiketta.
Mac-asennus ladatun ohjelmiston avulla: USB-yhteys
  1. Liitä A-B-tyypin USB-kaapeli tietokoneeseen ja laitteeseen.
      huomautus:
    HP suosittelee, että käytettävän USB-kaapelin pituus on enintään 2 m.
  2. Siirry laitteesi Ohjaimet ja lataukset -sivulle:
  3. Valitse laite kehotettaessa sivulla olevasta samankaltaisten laitteiden luettelosta.
  4. Valitse oikea käyttöjärjestelmä ja valitse sitten Seuraava.
  5. Valitse Ohjain ja tarkista sitten saatavissa olevat ohjainvaihtoehdot. Saatavissa olevat vaihtoehdot määräytyvät laitteen mukaan.
      huomautus:
    HP suosittelee Täysien ominaisuuksien ohjelmistoratkaisu -vaihtoehtoa, joka takaa laitteen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja ominaisuudet.
  6. Valitse ohjain, lue sen tiedot ja valitse sitten Lataa.
  7. Jos näyttöön tulee Tiedoston lataukseen liittyvä turvallisuusvaroitus -ikkuna, valitse Tallenna ja selaa tietokoneen kansioon, johon haluat tallentaa tiedoston.
  8. Napsauta Tallenna. Ohjelmisto latautuu tietokoneeseen. Muista tiedoston tallennussijainti.
  9. Kun lataus on valmis, valitse Avaa kansio ja napsauta sitten ladattua tiedostoa. Tiedostonimen tunniste on .exe.
      huomautus:
    Jos Lataus valmis -ikkuna sulkeutui, selaa kansioon, johon .exe-tiedosto on tallennettu, ja napsauta sitä.
  10. Hyväksy tiedostojen tallentaminen ehdotettuun oletussijaintiin. Valitse Seuraava ja odota hetki, kun asennustoiminto purkaa tiedostot asennusta varten.
  11. Introduction (Johdanto) -näyttö avautuu. Jatka osoittamalla Continue (Jatka) -painiketta.
  12. Valitse License (Käyttöoikeus) -näytön valikosta oikea kieli, lue käyttöoikeussopimus ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  13. Vahvista käyttöoikeussopimuksen hyväksyminen valitsemalla avautuvassa ponnahdusikkunassa Agree (Hyväksyn) -painike.
  14. Valitse ohjelmiston asennussijainti ja osoita sitten Continue (Jatka) -painiketta.
  15. Valitse Installation Options (Asennusvaihtoehdot) -näytössä vakioasennus tai mukautettu asennus.
    • Jos valitsit vakioasennuksen, osoita Install (Asenna) -painiketta.
    • Jos valitsit mukautetun asennuksen, osoita Customize (Mukauta) -painiketta. Valitse näyttöön tulevassa ikkunassa asennettavat osat ja osoita sitten Install (Asenna) -painiketta.
  16. Anna näyttöön tulevassa salasanaa pyytävässä ponnahdusikkunassa käyttäjätunnus ja salasana ja osoita sitten OK-painiketta.
  17. Asennusohjelma tuo näyttöön edistymispalkin, kun asennusprosessi alkaa. Prosessi voi kestää useita minuutteja.
  18. Lue ympäristövaikutuksiin liittyvät vihjeet ja valitse Continue (Jatka), kun olet valmis.
  19. Add Printer (Lisää tulostin) -näyttö avautuu. Osoita kaikkia yhteystyyppejä varten Add Printer (Lisää tulostin) -painiketta.
  20. Laitteen pitäisi ilmestyä luetteloon automaattisesti USB-yhteyttä varten. Valitse laite luettelosta ja osoita sitten Add (Lisää) -painiketta. Osoita Continue (Jatka) -painiketta.
  21. Kun asennus on suoritettu, Summary (Yhteenveto) -näyttö tulee näkyviin. Sulje asennusohjelma osoittamalla Close (Sulje) -painiketta.