HP:n taulutietokoneet - Aloitusnäyttöön tutustuminen ja sen mukauttaminen (Android KitKat / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin taulutietokoneita, joissa on Android 4.4- / KitKat- ja 4.2- / Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.
Aloitusnäyttö on näyttö, joka tulee näkyviin, kun käynnistät taulutietokoneen. Aloitusnäytöstä voit käyttää kaikkia sovelluksia, widget-ohjelmia, asetuksia ja muita taulutietokoneeseen tallennettuja kohteita. Jokaisen näytön alareunassa olevien kolmen siirtymispainikkeen avulla voit palata aloitusnäyttöön, edelliseen näyttöön tai viimeksi käytettyjen sovellusten luetteloon.
Tämä asiakirja on HP:n taulutietokoneen aloitusnäytön ja siirtymispainikkeiden käyttöohje.
huomautus:
Taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmästä riippuen jotkin tässä asiakirjassa esitetyt kuvat eivät välttämättä vastaa täsmällisesti omaa taulutietokonettasi.

Kotinäytössä siirtyminen ja sen muokkaaminen HP-taulutietokoneella

Aloitusnäyttö on näyttö, joka tulee näkyviin, kun käynnistät taulutietokoneen. Aloitusnäytöstä voit käyttää kaikkia sovelluksia, widget-ohjelmia, asetuksia ja muita taulutietokoneeseen tallennettuja kohteita. Voit palata aloitusnäyttöön mistä tahansa muusta näytöstä napauttamalla näytön alareunassa olevaa aloitusnäytön kuvaketta (keskimmäinen siirtymispainike).
Seuraavista osista saat lisätietoja aloitusnäytön käyttämisestä.

HP-taulutietokoneen navigointipainikkeiden käyttö

Jokaisen näytön alalaidassa näkyy aina kolme siirtymispainiketta. Joissakin sovelluksissa ja näytöissä (esimerkiksi kamerasovelluksessa) siirtymispainikkeet näkyvät kolmena pisteenä näytön alareunassa. Ne toimivat kuitenkin samalla tavalla. Siirtymispainikkeet ovat seuraavat:
  • Edellinen : Edellinen-siirtymispainike palauttaa edelliseen näyttöön.
    Kun näyttönäppäimistö on käytössä, Edellinen-painikkeen kuvakkeena näkyy alanuoli. Kun alanuolikuvaketta painetaan, edellinen näyttö ei tule näkyviin, vaan näyttönäppäimistö häviää näkyvistä.
  • Aloitus : Voit siirtyä mistä tahansa näytöstä aloitusnäyttöön Aloitus-painikkeella.
  • Viimeksi käytetyt sovellukset : Viimeksi käytetyt sovellukset -siirtymispainikkeella saat näkyviin luettelon viimeksi käytetyistä sovelluksista.
    Voit selata luetteloa ja avata sovelluksen napauttamalla sitä. Jos haluat poistaa sovelluksen viimeksi käytettyjen sovellusten luettelosta, napauta sovellusta ja vedä se taulutietokoneen näytön reunan yli.