• Tiedot

HP on tietoinen viimeaikaisista haavoittuvuuksista, joita kutsutaan “spekulatiivi toteutus sivu-kanava hyökkäyksille", ja jotka koskevat useita nykyaikaisia prosessoreja (Intel, AMD ja ARM) ja käyttöjärjestelmiä. HP antaa lisätietoa tällä tukisivulla heti, kun tietoa on saatavilla.

hp-concentra-wrapper-portlet

Toiminnot
Ladataan...

HP:n taulutietokoneet - Aloitusnäyttöön tutustuminen ja sen mukauttaminen (Android KitKat / Jelly Bean)

Tämä asiakirja koskee HP:n ja Compaqin taulutietokoneita, joissa on Android 4.4- / KitKat- ja 4.2- / Jelly Bean -käyttöjärjestelmä.
Aloitusnäyttö on näyttö, joka tulee näkyviin, kun käynnistät taulutietokoneen. Aloitusnäytöstä voit käyttää kaikkia sovelluksia, widget-ohjelmia, asetuksia ja muita taulutietokoneeseen tallennettuja kohteita. Jokaisen näytön alareunassa olevien kolmen siirtymispainikkeen avulla voit palata aloitusnäyttöön, edelliseen näyttöön tai viimeksi käytettyjen sovellusten luetteloon.
Tämä asiakirja on HP:n taulutietokoneen aloitusnäytön ja siirtymispainikkeiden käyttöohje.
  huomautus:
Taulutietokoneesi Android-käyttöjärjestelmästä riippuen jotkin tässä asiakirjassa esitetyt kuvat eivät välttämättä vastaa täsmällisesti omaa taulutietokonettasi.
Kotinäytössä siirtyminen ja sen muokkaaminen HP-taulutietokoneella
Aloitusnäyttö on näyttö, joka tulee näkyviin, kun käynnistät taulutietokoneen. Aloitusnäytöstä voit käyttää kaikkia sovelluksia, widget-ohjelmia, asetuksia ja muita taulutietokoneeseen tallennettuja kohteita. Voit palata aloitusnäyttöön mistä tahansa muusta näytöstä napauttamalla näytön alareunassa olevaa aloitusnäytön kuvaketta (keskimmäinen siirtymispainike).
Seuraavista osista saat lisätietoja aloitusnäytön käyttämisestä.
HP-taulutietokoneen navigointipainikkeiden käyttö
Jokaisen näytön alalaidassa näkyy aina kolme siirtymispainiketta. Joissakin sovelluksissa ja näytöissä (esimerkiksi kamerasovelluksessa) siirtymispainikkeet näkyvät kolmena pisteenä näytön alareunassa. Ne toimivat kuitenkin samalla tavalla. Siirtymispainikkeet ovat seuraavat:
  • Edellinen : Edellinen-siirtymispainike palauttaa edelliseen näyttöön.
    Kun näyttönäppäimistö on käytössä, Edellinen-painikkeen kuvakkeena näkyy alanuoli. Kun alanuolikuvaketta painetaan, edellinen näyttö ei tule näkyviin, vaan näyttönäppäimistö häviää näkyvistä.
  • Aloitus : Voit siirtyä mistä tahansa näytöstä aloitusnäyttöön Aloitus-painikkeella.
  • Viimeksi käytetyt sovellukset : Viimeksi käytetyt sovellukset -siirtymispainikkeella saat näkyviin luettelon viimeksi käytetyistä sovelluksista.
    Voit selata luetteloa ja avata sovelluksen napauttamalla sitä. Jos haluat poistaa sovelluksen viimeksi käytettyjen sovellusten luettelosta, napauta sovellusta ja vedä se taulutietokoneen näytön reunan yli.