HP:n kannettavat tietokoneet - Näppäimistön vianmääritys (Windows)

Tämä asiakirja koskee kannettavia HP- ja Compaq-tietokoneita, joissa on Windows 10, Windows 8 tai Windows 7 -käyttöjärjestelmä.
Voit etsiä ratkaisuja yleisiin kannettavien tietokoneiden näppäimistöihin liittyviin ongelmiin näistä tiedoista.
  varoitus:
Jotta vältyt mahdollisilta ohjelmistovaurioilta, vaihda välittömästi nestevaurioitunut näppäimistö.