HP Enterprise - Lisäasetukset macOS:n HP Utility -apuohjelmalla

HP Utility -apuohjelman avulla voit tarkistaa tulostimen tilan sekä tarkastella tai muuttaa tulostimen asetuksia tietokoneessa.
Voit käyttää HP Utility -apuohjelmaa, kun tulostin on liitetty kaapelilla USB-liitäntään tai TCP/IP-verkkoon.

HP-apuohjelman avaaminen

1. Avaa tietokoneessa Järjestelmäasetukset-valikko ja valitse sitten Tulostus ja faksaus, Tulostus ja skannaus tai Tulostus ja skannaus.
  2. Valitse oikea tulostin luettelosta.
  3. Osoita Options & Supplies (Lisävarusteet ja tarvikkeet) -painiketta.
  4. Osoita Utility (Apuohjelmat) -välilehteä.
  5. Valitse Avaa tulostimen lisäohjelma -painike.

HP-apuohjelman ominaisuudet

HP Utility -työkalurivi sisältää seuraavat vaihtoehdot:
  • Laitteet: Tällä painikkeella voit näyttää tai piilottaa HP Utility -apuohjelman löytämät Mac-laitteet.
  • Kaikki asetukset: Tällä painikkeella voi palata HP Utility -apuohjelman päänäkymään.
  • HP:n tuki: Tällä painikkeella voit avata selaimen ja siirtyä HP:n verkkotukisivustolle.
  • Tarvikkeet: Tällä painikkeella voit avata HP SureSupply -verkkosivuston.
  • Rekisteröinti: Tällä painikkeella voit avata HP:n rekisteröinnin verkkosivun.
  • Kierrätys: Tällä painikkeella voit avata HP Planet Partners -kierrätysohjelman verkkosivuston.
HP Utility -apuohjelma koostuu sivuista, jotka voi avata Kaikki asetukset -luettelosta. Seuraavassa taulukossa on kuvattu toimet, jotka ovat käytettävissä HP Utility -apuohjelmalla.
Valinta
Kuvaus
Tarvikkeiden tila
Näyttää tulostimien tarvikkeiden tilan sekä tarvikkeiden online-tilauslinkit.
Laitteen tiedot
Näyttää valitun tulostimen tiedot.
Tiedoston lataus
Siirtää tiedostot tietokoneesta tulostimeen.
Lataa fontit
Siirtää fonttitiedostot tietokoneesta tulostimeen.
HP Connected
Avaa HP Connected -verkkosivuston.
Laiteohjelmiston päivittäminen
Siirtää laiteohjelmiston päivitystiedoston tulostimeen.
huomautus:
Asetus on käytettävissä, kun valitset Näytä-valikosta Näytä lisäasetukset.
Komennot
Lähettää tulostimeen erikoismerkkejä tai tulostuskomentoja tulostustyön jälkeen.
huomautus:
Asetus on käytettävissä, kun valitset Näytä-valikosta Näytä lisäasetukset.
Tarvikkeiden hallinta
Määrittää, miten tulostin toimii, kun tarvikkeiden arvioitu käyttöikä on päättymässä.
Lokeromääritys
Lokeroiden oletusasetusten muuttaminen.
Tulostuslaitteet
Valinnaisten tulostuslaitteiden asetusten hallinta
Kaksipuolinen tulostustila
Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ottaminen käyttöön.
Economode ja väriaineen tiheys
Väriainetta säästävien asetusten määrittäminen.
Sähköpostihälytykset
Määrittää automaattiset sähköpostihälytykset tiettyjä tulostimen tapahtumia varten (esimerkiksi kun tarvikkeet on vaihdettava, lokerot ovat tyhjiä, luukut ovat auki tai laitteessa on paperitukos).
Tarkkuus
Oletustulostuslaadun asettaminen.
Suojaa suorat portit
Poistaa käytöstä tulostamisen USB- tai rinnakkaisporteista.
Tallennetut työt
Hallitsee tulostimen kiintolevylle tallennettuja tulostustöitä.
Verkon asetukset
Määrittää verkkoasetukset (kuten IPv4- ja IPv6-asetukset).
Lisäasetukset
Mahdollistaa HP:n sulautetun verkkopalvelimen käytön.
Skannaus sähköpostiin
Vain MFP-mallit
Avaa HP:n sulautetun verkkopalvelimen sivun, jossa voi määritellä sähköpostiin skannaamisen asetukset.
huomautus:
USB-yhteyksiä ei tueta.
Skannaus verkkokansioon
Vain MFP-mallit
Avaa HP:n sulautetun verkkopalvelimen sivun, jossa voi määritellä verkkokansioon skannaamisen asetukset.
huomautus:
USB-yhteyksiä ei tueta.