HP LaserJet Enterprise and HP Officejet Enterprise - Paperityypin valitseminen (Windows)

Paperityypin valitseminen (Windows)

1. Valitse ohjelmistossa Tulosta.
  2. Valitse laite tulostinluettelosta, ja avaa tulostinohjain valitsemalla sitten Ominaisuudet tai Määritykset.
    huomautus:
    Painikkeen nimi vaihtelee ohjelmien mukaan.
  3. Valitse Paperi/laatu-välilehti.
  4. Valitse avattavasta Paperityyppi-luettelosta Lisää....
  5. Laajenna Tyyppi on: -luettelon asetukset.
  6. Laajenna se paperityyppiluokka, joka parhaiten vastaa käyttämääsi paperia.
  7. Valitse käyttämäsi paperityypin asetus ja valitse sitten OK.
  8. Valitse OK, jolloin Asiakirjan ominaisuudet -valintaikkuna sulkeutuu. Tulosta työ valitsemalla Tulosta-valintaikkunasta OK.
    Jos lokeron asetukset on määritettävä, laitteen ohjauspaneelissa näkyy lokeron määritysilmoitus.
  9. Lisää lokeroon ilmoituksen mukaista paperityyppiä ja -⁠kokoa ja sulje lokero.
  10. Voit hyväksyä havaitun koon ja tyypin OK-painikkeella tai voit valita jonkin toisen paperikoon tai -tyypin Muokkaa-painikkeella.
  11. Valitse oikea paperikoko ja -tyyppi ja kosketa sitten OK-painiketta.