HP-tulostimet - Mobiilitulostusratkaisut HP-tulostimille

Tämä asiakirja koskee HP:n tulostimia.
Tulosta älypuhelimesta, taulutietokoneesta tai Chromebookista etsimällä HP-tulostimesi käytettävissä olevat vaihtoehdot. Useimmat tulostinmallit tukevat useita vaihtoehtoja, kuten HP Smart-sovellusta, ePrint-pilvitulostusta ja Wi-Fi Direct -toimintoa.

Mobiilitulostusratkaisut HP-tulostimille

Etsi tulostimesi malli, niin saat luettelon mobiililaitteesi tulostusvaihtoehdoista.

Mobiilitulostusratkaisut

Lue lisää mobiilitulostusratkaisuista, jotka toimivat HP-tulostimesi kanssa.

HP Smart -sovellus

Tulosta ja skannaa valokuvia ja asiakirjoja, seuraa mustetasoja ja tee vianmääritystä tulostinongelmille HP Smart -sovelluksen avulla Android- ja Apple iOS -mobiililaitteilla.
HP Smart -sovelluskuvake
1 Jos käytät tuettua tulostinta, yhdistä tulostimesi langattomaan verkkoon HP Smart -sovelluksen avulla.
  • Voit tulostaa mihin tahansa verkkoon liitettyyn HP-tulostimeen, joka on samassa langattomassa lähiverkossa kuin mobiililaite.
  • Voit skannata asiakirjoja ja kuvia tulostimella tai mobiililaitteen kameralla ja jakaa ne sähköpostitse, tallentaa ne pilvipohjaiseen tallennustilaan tai tallentaa ne mobiililaitteeseen.
HP Smart-sovellus toimii OS Android 5.0:ssa ja sitä uudemmissa versioissa ja Applen iPadeissa, iPhoneissa ja iPod toucheissa, joissa on iOS 10 tai sitä uudempi versio.

Print Anywhere

Print Anywheren avulla voit nähdä tulostimesi tilan ja lähettää tulostustöitä HP Smart -sovelluksesta mobiilidatan tai muun langattoman verkon kautta, kun olet kaukana tulostimesta.
Print Anywhere toimii tietyillä tulostimilla HP Smart 6.0 -sovelluksessa Android 5.0-käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa ja Apple iOS 10- tai sitä uudemmissa laitteissa.

HP ePrint

HP ePrint on suojattu pilvipohjainen palvelu, jolla voi tulostaa mistä tahansa, missä on käytettävissä Internet-yhteys. Lähetä tulostettava asiakirja tai valokuva sähköpostitse suoraan tulostimeen.
HP ePrint -logo
HP ePrint -logo
HP ePrint on yhteensopiva kaikkien sellaisten mobiililaitteiden kanssa, joissa on sähköpostijako ja Internet-yhteys.

HP Print for Chrome

Tulosta Chromebookista, Chrome-laitteesta tai mistä tahansa Chrome-selaimesta samaan verkkoon liitettyihin HP-tulostimiin. Tulostaminen ei edellytä, että tulostin tukee Google Cloud Print -toimintoa.
HP Print for Chrome -logo
HP Print for Chrome on yhteensopiva Chrome-verkkoselaimen version 44 ja sitä uudempien kanssa Chromebookissa sekä Windows-, Mac- tai Linux-tietokoneissa.

HP Print Service -laajennus (Android)

Asenna HP Print Service -laajennus, niin voit tulostaa Android-laitteesta HP-tulostimeen langattoman verkon kautta.
HP Print Service -laajennuksen (Android) logo
HP Print Service -laajennus on yhteensopiva Android 4.3-käyttöjärjestelmän ja sitä uudempien versioiden kanssa.

HP:n ääniaktivoitava tulostus

HP:n ääniaktivoitava tulostus tekee tulostamisesta yhtä helppoa kuin puhumisesta Alexan, Google Homen tai Cortanan avulla. Käytä ääntäsi tulostaaksesi useita erilaisia arkipäiväisiä ja luovia asiakirjoja, mukaan lukien pelejä, värityssivuja, tehtävälistoja, sarjakuvia, muistivihkon sivuja, lomakkeita ynnä muuta. Sisältö vaihtelee ääniavustajan mukaan.

HP:n suora langaton yhteys

Voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja muodostamalla suoran langattoman yhteyden tulostimen ja mobiililaitteen välille ilman reititintä.
HP Wireless Direct -logo
HP:n suora langaton yhteys on yhteensopiva useimpien HP:n langattomien tulostimien kanssa, jotka on julkaistu loppuvuoden 2011 ja vuoden 2014 puolivälin välissä. Jos haluat yhdistää suoraan uudempaan HP-tulostimeen, siirry kohtaan Wi-Fi Direct.

HP ePrint -sovellus (Android)

HP ePrint -sovelluksen tuki Androidille lopetettiin 13.8.2018.
HP ePrint -sovelluksen (vain Android) logo

Amazon Fire -laitteet

Tulosta Amazon Fire -laitteelta käyttämällä Mopria Print Service -mobiilitulostusstandardia, jota Amazon Fire -laitteet ja monet HP-tulostimet tukevat.
Siirry kohtaan Tulostaminen Amazon Fire -laitteilta on lisätietoa.

Apple AirPrint

Voit tulostaa useimmista iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin asennetuista sovelluksista. Tulosta samaan langattomaan verkkoon yhdistettyyn tulostimeen valitsemalla toimintokuvakkeesta Print (Tulosta) -vaihtoehto.
Apple AirPrint -logo
Apple AirPrint on yhteensopiva Apple iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteiden kanssa, joissa on iOS 4.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Googlen pilvitulostus

Voit tulostaa Google Cloud Print -rekisteröityyn tulostimeen lähes mistä tahansa mobiililaitteella, joka on yhteydessä Internetiin.
Google Cloud Print -logo
Google Cloud Print on yhteensopiva seuraavien Chrome-selaimella varustettujen tietokoneiden, kannettavien ja mobiililaitteiden kanssa:
  • Chromebookit tai tietokoneet, joissa on Windows-, Mac- tai Linux-käyttöjärjestelmä
  • Älypuhelimet ja taulutietokoneet, joissa on Android 4.4 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä
  • Apple iPad, iPhone ja iPod touch, joissa on iOS 7 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä
Android 4.4 ja uudemmat käyttöjärjestelmät, Apple iPad, iPhone ja iPod touch 4.2 ja uudemmat sekä Chrome.

Mopria Print Service

Useat HP:n tulostimet tukevat tätä mobiilitulostusstandardia. Kun aktivoit Mopria Print Servicen mobiililaitteessa, voit tulostaa tulostimeen langattoman verkkoyhteyden tai suoran langattoman yhteyden kautta.
Mopria Print Service -logo
Mopria Print Service toimii Android 4.4:ssä ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä, Amazon Fire 5.0:ssa ja sitä uudemmissa sekä HP Slate -taulutietokoneessa, jossa on Android 4.1 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

NFC-kosketustulostus

NFC-tekniikkaa käyttävällä kosketustulostuksella voit tulostaa Android-mobiililaitteesta suoraan NFC-tekniikkaa tukevaan HP-tulostimeen liittymättä lähiverkkoon tai muodostamatta Internet-yhteyttä. Mobiililaitteen on oltava lähellä tulostinta, jotta voit käyttää NFC-kosketustulostusta.
NFC-kosketustulostuksen logo
NFC-Kosketustulostus toimii Android 4.0:ssa ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä, joissa on HP ePrint-sovellus, ja HP ElitePad 900:ssa.
Artikkelissa Kosketustulostuksen käytön aloittaminen on lisätietoa.

Samsung Print Service -laajennus

Tulosta valokuvia, asiakirjoja, verkkosivuja ja sähköpostiviestejä Android-älypuhelimesta tai -tabletista verkkoon liitettyyn HP-tulostimeen käyttäen Samsung Print Service -laajennusta, ilmaista sovellusta, joka on saatavana Google Play -kaupasta.
Samsung Print Service -laajennuksen logo
Samsung Print Service -laajennus toimii Samsung-laitteissa, joissa on Android 4.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä tai muissa kuin Samsung-laitteissa, joissa on Android 4.4 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

USB-tulostaminen tien päällä (OTG)

Tulosta Android-laitteesta HP-tulostimeen yhdistetyllä USB-tulostus tien päällä (OTG) -kaapelilla.
Esimerkki Android-laitteesta, joka on yhdistetty tulostimeen USB OTG -kaapelilla

Wi-Fi Direct -yhteys

Wi-Fi Direct tarjoaa suoran langattoman yhteyden HP-tulostimeen ilman lähiverkkoon tai Internetiin yhdistämistä. Tämä tekniikka on samankaltainen kuin Bluetoothissa, mutta Wi-Fi-yhteyttä käytetään pitemmillä välimatkoilla ja suuremmilla nopeuksilla.
Wi-Fi Direct -logo
Wi-Fi Direct on yhteensopiva useimpien vuoden 2014 puolivälin tai sen jälkeen julkaistujen langattomien HP-tulostimien kanssa.
Artikkelissa Tulostaminen Wi-Fi Direct -yhteyden kautta on lisätietoa.

Windows 10 Mobile

Voit tulostaa Windows 10 Mobile -laitteesta HP-tulostimeen sisäisen tulostusratkaisun avulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu näihin usein kysyttyihin kysymyksiin HP:n tulostimien kanssa toimivista mobiilitulostusratkaisuista.