HP LaserJet Pro MFP M435nw - Lokeron 3 (lisävaruste) täyttäminen

Valinnaiseen lokeroon mahtuu 3 500 arkkia paperia, jonka paino on 75 g/m2. Jos paperi on paksumpaa, lokeroon mahtuu tätä vähemmän paperia. Älä ylitäytä lokeroa. Se tukee leikattuja arkkeja, joiden paino on 60–120 g/m 2.
Lisätietoja paperin lisäämisestä oikean suuntaisesti tähän lokeroon on kohdassa Lokeron 3 paperin suunta.
huomautus:
Älä tulosta lokerosta 3 kirjekuoria, tarroja tai paperikokoja, joita ei tueta. Käytä näitä paperityyppejä ainoastaan lokerossa 1.
  1. Irrota lokero tulostimesta vetämällä se ulos ja nostamalla sitä hieman.
    huomautus:
    Älä avaa lokeroa, kun se on käytössä.
    Kuva : Avaa lokero
  2. Purista vasemman ohjaimen vapautinta ja siirrä ohjaimet oikean paperikoon kohtaan.
    Kuva : Säädä paperiohjain kohdalleen
  3. Säädä paperin pituus oikean paperikoon mukaiseksi.
    Kuva : Säädä paperiohjain kohdalleen
  4. Lataa paperi lokeroon. Tarkista, että ohjaimet koskettavat pinoa kevyesti, mutta eivät taivuta paperia.
    Paperin asettelu lokeroon vaihtelee paperikoon mukaan. Lokeron 3 paperin suunta sisältää lisätietoja.
    huomautus:
    Älä ylitäytä lokeroa, jotta laitteeseen ei tulisi tukoksia. Varmista, että pinon yläreuna jää täyttörajan alapuolelle.
    Kuva : Aseta lokeroon paperia
    huomautus:
    Jos lokeroa ei ole säädetty oikein, näyttöön voi tulla virheilmoitus tulostamisen aikana tai paperi voi juuttua.
  5. Työnnä lokero kokonaan tulostimen sisään.
    Kuva : Sulje lokero
  6. Määritä paperin koko ja tyyppi lokeroon asetetun materiaalin kokoa ja tyyppiä vastaavaksi laitteen ohjauspaneelissa.
    1. Valitse laitteen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Määritys -painike.
    2. Avaa seuraavat valikot:
      Järjestelmän asetukset
      Paperiasetukset
      Lokero 3
    3. Valitse Paperikoko ja oikea koko.
    4. Valitse Paperityyppi ja valitse oikea tyyppi.

Lokeron 3 paperin suunta

Paperityyppi
Paperikoko
Paperin lisääminen
Leikatut paperiarkit
Letter, A4, A5, Executive, 16K ja mukautetut koot:
Pitkä reuna lokeron etuosaa pitkin
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 ja mukautetut koot
Pitkä reuna lokeron reunaa pitkin
Esipainettu, esirei'itetty tai kirjelomake
Letter, A4, A5, Executive, 16K ja mukautetut koot:
Tulostettava puoli alaspäin
Yläreuna lokeron oikeaa reunaa kohti
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 ja mukautetut koot
Tulostettava puoli alaspäin
Yläreuna lokeron etuosaa kohti