HP LaserJet Pro - Tulostimen suojausominaisuudet

Johdanto
Tulostimessa on useita turvallisuustoimintoja, joilla rajoitetaan käyttäjien pääsyä asetuksiin, suojataan tietoja ja estetään arvokkaiden laitteistokomponenttien joutuminen vääriin käsiin.
HP:n sulautetut suojausominaisuudet
HP-tulostinten sulautetut suojausominaisuudet varmistavat laiteohjelmiston yhtenäisyyden ja suojaavat monenlaisilta tietoturvauhkilta. Lisätietoja sulautetuista suojausominaisuuksista on kohdassa Sulautetut suojausominaisuudet (c05102276).
Järjestelmän salasanan määrittäminen tai vaihtaminen HP:n sulautetun Web-palvelimen avulla
Voit määrittää tulostimen ja HP:n sulautetun Web-palvelimen käytölle järjestelmänvalvojan salasanan, jotta laitteen asetuksia ei voi muuttaa luvatta.
  huomautus:
Toimenpiteet vaihtelevat ohjauspaneelin tyypin mukaan.
1
Kaksirivinen ohjauspaneeli
2
Kosketusnäytöllinen ohjauspaneeli
  1. Avaa HP:n sulautettu Web-palvelin (EWS):
    1. Kaksiriviset ohjauspaneelit: Paina tulostimen ohjauspaneelin OK-painiketta. Avaa Verkkoasetukset-valikko ja näytä IP-osoite tai isäntänimi valitsemalla Näytä IP-osoite.
      Kosketusnäytölliset ohjauspaneelit: Saat tulostimen IP-osoitteen tai isäntänimen näkyviin valitsemalla ensin ohjauspaneelin aloitusnäytössä Yhteyden tiedot ja sen jälkeen joko Verkko yhdistetty tai Wi-Fi-verkko käytössä.
    2. Avaa verkkoselain ja syötä osoiteriville IP-osoite tai isäntänimi täsmälleen siinä muodossa, kuin se näkyy tulostimen ohjauspaneelissa. Paina tietokoneen näppäimistön Enter-näppäintä. HP:n sulautettu Web-palvelin avautuu.
      Kuva : Esimerkki IP-osoitteesta selainikkunassa
        huomautus:
      Jos verkkoselaimessa näkyy sanoma Tämän sivun varmenteessa on ongelma, kun yrität avata sulautettua web-palvelinta, valitse Jatka tähän sivustoon (ei suositella).
      Vaihtoehdon Jatka tähän sivustoon (ei suositella) valitseminen ei vahingoita tietokonetta siirryttäessä HP-laitteen sulautetussa Web-palvelimessa.
  2. Valitse Järjestelmä-välilehdestä Hallinta-linkki vasemmassa siirtymisruudussa.
  3. Kirjoita salasana Laitteen suojaus -alueen Salasana-kenttään.
  4. Kirjoita salasana uudelleen Vahvista salasana -kenttään.
  5. Napsauta Käytä-painiketta.
      huomautus:
    Kirjoita salasana muistiin ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.
Ohjainkortin lukitseminen
Ohjainkortissa on paikka, johon voit kiinnittää turvalukon. Ohjainkortin lukitseminen estää sen arvokkaiden osien poistamisen.