HP LaserJet Pro MFP - Tee kopio

Tee kopio

1. Aseta asiakirja skannerin lasille tulostimen osoittimien mukaisesti.
  2. Valitse tulostimen ohjauspaneelin aloitusnäytössä Kopioi -kuvake.
  3. Jos haluat optimoida erityyppisten asiakirjojen kopiolaadun, kosketa Asetukset-painiketta, ja siirry sitten Optimoi-painikkeen kohdalle ja kosketa sitä. Selaa vaihtoehtoja sipaisemalla ohjauspaneelia ja valitse vaihtoehto koskettamalla sitä. Valittavissa olevat kopiointilaatuasetukset
    • Autom. valinta: Valitse tämä asetus, jos kopiointilaadulla ei ole suurta merkitystä. Tämä on oletusasetus.
    • Yhdistelmä: Valitse tämä asetus, jos asiakirjassa on sekä tekstiä että kuvia.
    • Teksti: Valitse tämä asetus, jos asiakirjassa on pääasiassa tekstiä.
    • Kuva: Valitse tämä asetus, jos asiakirjassa on pääasiassa kuvia.
  4. Valitse Kopioiden määrä ja määritä kopioiden määrä kosketusnäytön näppäimistöllä.
  5. Aloita kopiointi valitsemalla Aloita kopiointi -painike.