HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Tulostustyön keskeyttäminen tai peruuttaminen (macOS)

Tulostustyön keskeyttäminen tai peruuttaminen (Mac OS X)

1. Jos tulostustyö on kesken, voit pysäyttää sen painamalla laitteen ohjauspaneelin -painiketta.
    huomautus:
    Jos tulostustyö on edennyt jo liian pitkälle, sitä ei ehkä voi enää peruuttaa.
    huomautus:
    Voit poistaa käsiteltävät työt painamalla -painiketta. Jos käynnissä on useita prosesseja, voit peruuttaa ohjauspaneelissa näkyvän työn painamalla -painiketta.
  2. Voit myös peruuttaa tulostustyön ohjelmasta tai tulostusjonosta.
    • Ohjelma: Yleensä näkyviin tulee hetken ajaksi valintaikkuna, jonka avulla tulostustyön voi peruuttaa.
    • Mac-tulostusjonosta: Avaa tulostusjono kaksoisnapsauttamalla Dock-palkissa olevaa laitteen kuvaketta. Korosta tulostustyö ja valitse Poista.